#BojkotCracovii
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Wszystko wina, że nie kupiono napastnika tylko tanie, wybrakowane piłkarskie odpadki typu Balaj, Rivaldinho, Hebo.
Po trzech sytuacjach w pierwszej połowie powinna być bramka.
Januszu, jak jesteś taki super hiper, to się tu nie marnuj, idź ***** do Barcelony, albo innego Manchesteru.
Haha bojkot kurwa czego ? Meczy po 10 zł ? Filipiak ma na to wyjebane czy was będzie 100 czy 10k.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Trwamy dalej... Jest super
Kasują mi wpisy, mam nadzieję że już więcej nie będę miał okazji tych twoich wywiadów czytać prostaku
startup > comarch.
Jebac comarch na każdym murze w mieście to jedyne co kozę wypędzić biedaka, na wszystko inne ma wyjebane
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie wiem czy jest sens teraz pisać wnioski do prezesa. On gdzieś tam zadupcony leży w rowie.
Nie odzywałem się długo.
Rozważałem pójście na mecz.
Ale po dzisiejszym kolejnym odcinku wpierderbów dziękuję serdecznie.
Filipiak zabija.
Za Pana kadencji na jedne wygrane derby wypadają 3 przegrane. W tym czasie nigdy nie wygraliśmy więcej, niż jedną bramką. 8 razy przegraliśmy więcej niż jedną. Ta statystyka mówi wiele. Serio, mecz jak każdy inny?
Filipak nie ma też za grosz jakiejkolwiek ambicji.
No ale ani na ambicjach ani na honorze ani na wstydzie nie zarabia się pieniędzy więc po co mu one.
Fajnie, że był PP i SP. Ale patrząc na obecny kształt drużyny, jak notorycznie zbieramy wpierdol w Derbach, jak bardzo zarządzający mają wywalone... Bierzcie sobie Sadikoviciów, róbcie co chcecie panowie z pięterka. Ale poczujcie ten sam smutek co MY który OD LAT musimy odczuwać. Pewnie macie na to wywalone, ale chciałbym tak po ludzku żebyście poczuli to co my. Kocham Cracovię, ale czuję się zmęczony. Beznadziejnością pod wieloma aspektami, brakiem zaangażowania, patologiami. Jak w toksycznym związku, znowu wracam, ale wszystko ma granice i ja się do swojej zbliżam. Mecze traktuję jak spotkania towarzyskie, ale wiary w rozwój klubu ZERO i nie widzę żadnych szans na poprawę tego stanu rzeczy.
Za słowa "mecz jak każdy inny" , powinien być "pouczony" a przeszło to bez echa,. Zawodnicy nie czują żadnej presji z naszej strony, gdzie czasy że przed derbami były rozmowy wychowawcze. Za Dobrze ma Filipiak z Nami. Była akcja z murami o Comarch -powinna byc kontynuacja...
Filipiak zbudował z Cracovii firmę budowlaną (Rączna, Cichy Kącik, Szkoła Mistrzostwa Sportowego) a nie klub sportowy.
Sport polega na dążeniu do sukcesów, wygrywaniu, zdobywaniu medali i tytułów mistrzowskich, a nie budowaniu obiektów które temu nie służą.
Filipiak pali cygara ale się nie zaciąga haha
wstydz pan się.
KAWAŁ BUCA BEZ KRZTY AMBICJI
[img]https://i.ibb.co/JRss4CT/obraz.png[/img]
[quote='Rock' pid='1510719' dateline='1636329218']
KAWAŁ BUCA BEZ KRZTY AMBICJI
[img]https://i.ibb.co/JRss4CT/obraz.png[/img]
[/quote]
A może po prostu, #fililaiak wypierdalj? ?
Dziękujemy Ci panie że trwamy w ekstraklasie że mamy emocje w walce o utrzymanie w niej dziękujemy za Rączną dziękujemy że zayebałeś tereny przy Cichym Kąciku bo nam są niepotrzebne tak samo niepotrzebne nam tytuły czy wygrane w derbach.O trwaj jak najdłużej w Najstarszym Polskim Klubie dla dobra comarchu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)