Kruszyna, skąd to przekonanie że spadek nam nie grozi? Ja nie jestem tego taki pewien ponieważ potrzebujemy że 40pkt. a na fartownych remisach daleko nie zajedziemy, ktoś napisał że w tym roku punktujemy 0,9 na mecz.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
[quote='Gąsior-' pid='1505522' dateline='1632493895']
Kruszyna, skąd to przekonanie że spadek nam nie grozi? Ja nie jestem tego taki pewien ponieważ potrzebujemy że 40pkt. a na fartownych remisach daleko nie zajedziemy, ktoś napisał że w tym roku punktujemy 0,9 na mecz.
[/quote]
Łgarstwo! Wynik zamazuje Ci przegrana z ŁKS, ale to klub z innej półki i z góry skazani byliśmy na pożarcie.
W lidze punktujemy 1,1 pkt na mecz!
- Edytowany
Faktycznie galaktikos z Łodzi zamazuje obraz naszej gry
Sprawdziłem dokładnie 25pkt. w 24 meczach w 2021 roku w ekstraklasie, 1,04 pkt/mecz tylko Mielec i Zabrze są gorsze z drużyn które rozegrały tyle meczów co my
- Edytowany
[quote="Gąsior-" pid='1505522' dateline='1632493895']
[/quote]
Przekonanie mam bo nasz klub ma kolosalny majtek ;) nikt takiego majatku nie ma z zespolow walczacych o utrzymanie ;)
A po nastepne jak moze spasc zespol majacy takich zajefajnych napastnikow wciagajacych ta lige nosem :)
Właśnie problem w tym, że w Cracovii chyba wszyscy coś wciągają nosem;)
Janusz kundle z ciebie łacha ciągną. :D
Wiem że się nie przejmujesz boś twardy, ale jak żebrak z Gorlic kolejny sezon będzie się z ciebie śmiał to raczej nie jest powód do zadowolenia i poklepywania się z ekselowcem.
Wysiadasz z tego swojego maserati zadowolony i się okazuje że typ w skodzie fabia cie porobił. Reszta patrzy i udaje że jesteś poważny.
Życie ...
Napiszę to we wnioskach do Filipiaka, jak do właściciela.
Marketing zrobił akcję/wypuścił filmik pod nazwą " A Tobie z czym kojarzy się Cracovia?"
https://www.youtube.com/watch?v=PQy20XWT1kQ
W sumie by było super, gdyby nie nastroje wśród kibiców, spowodowane latami rozczarowań. To taki strzał w kolano....
Bo odpowiedzi mogą całkowicie przekreślić zamysł marketingu, tam chyba nikt nie czuje nastrojów.
W pełni się zgadzam, pomysł i wykonanie dobre tylko nasuwa się zapytanie czy skutek nie będzie odwrotny od zamierzonego ?
40 dni później
[url=https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/derby-krakowa-janusz-filipiak-o-pieniadzach-cracovii-i-globalnej-ekspansji-comarchu/rr8x11r.amp]https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/derby-krakowa-janusz-filipiak-o-pieniadzach-cracovii-i-globalnej-ekspansji-comarchu/rr8x11r.amp[/url]
prezes dał głos
nawet mi się nie chce komentować - ogólnie wszyscy nas w Polsce podziwiają, tylko kibice Cracovii nie doceniają
Przeczytałem tytuł, wystarczy.
J3bany sabotażysta. Przed każdymi derbami.
- Edytowany
No nie mógł się powstrzymać. Awruk mać.
No i jest to,na co czekaliśmy. Dzień derbowy bez wywiadu nadprezesa jest dniem straconym. Brakowało tylko stwierdzenia o takich samych 3 punktach.
to lecę na tłitera i popatrzę jak FortArt spuszcza się nad kolejnym, świetnym wywiadem Biedaka
Super jest, mamy obiekty, bazę na światowym poziomie . Może i tak, nie przeczę . Tylko mi , tak , zwykle , po ludzku brakuje w tym serca . Ot, co !
a po mnie splynelo jak ujadanie ratlerka zza plotu, pelne skupienie na meczu ;)
Nic specjalnego nie ma w tym wywiadzie, nie wiem skad to jechanie po Filipiaku. Powiedzial dokladnie o tym co realizuje od kilkunastu lat, organiczny wzrost, inwestycje z odpowiednia stopa zwrotu zamiast "topienia" pieniedzy w sukces sportowy. Nie rozumiem wzburzenia, mowi jak jest,a co wiecej jego przemyslenia i taktyka "budowy" klubu ma wielu zwolennikow.
Nawet tego nie czytam, ale nawet jeśli potwierdza tylko swoje wysrywy sprzed lat to fakt, że robi to zawsze w dniu derbów pokazując jak bardzo ma kibiców w dupie jest denerwujące.
Mysle,ze sie mylisz Rock odnosnie jego motywacji. Tak jak napisales, ma nas wszystkich w dupie(moze oprocz paru, ktorzy mu wlaza do du.py, bo sa przydatni) ale koincydencja czasowa ma zwiazek raczej z faktem,ze wiecej osob przeczyta ten wywiad przed meczem niz po. Mysle,ze na tym mu zalezy, chce zeby ludzie poznali jego szczodrosc, w koncu dzieki niemu 6.5 tys osob ma prace i ma z czego splacac kredyt.
Z wywiadami Filipiaka jest jak z socjalizmem, z tezami mogę się nawet zgodzić, z efektami wprowadzenia ich w życie już niestety nie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)