Ch.uj z wynikami!
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Kłóćmy się kuurwa, kłóćmy... Bo tyle nam zostalo... Bo kurwa przez parę osób(którym chuuj w twarz) nie możemy wyrazić swojego zdania na meczu...
35 dni później
Kto jest największym śmieciarzem polskiej piłki bo zbiera same śmieci i darmowe odpadki z piłkarskiego śmietnika, które inne kluby wyrzucą do kubła.
W postaci piłkarzy, których nikt nie chce.
Niestety ale drużyna Cracovii to największy śmietnik ekstraklasy. brak napastnika, brak przyzwoicie wyszkolonego technicznie gracza w drugiej linii, brak gracza umiejącego główkować po rzutach rożnych, brak gracza potrafiącego uderzyć z dystansu i poprowadzić grę i tylko jedna para stoperów.
Po prostu zebrany z kubłów najgorszy, najtańszy i najbardziej tandetny szrot piłkarski.
comarch to porażka.
Prezesie utrzymywanie status quo w piłce (trener od 4 lat, zastępca, IT) spowoduje dalszy spadek oglądalności, utratę dochodów. A po zawalonych pucharach jeszcze gorzej. Czy Pan tego nie widzi, na co liczycie ?
Że Wam się jeszcze chce...
comarchuj,comarchuj,comarchuj,comarchuj sialalala sialalala sialalalalalala!!!
Cały zarząd do WYMIANY!!!
Cały zarząd do WYMIANY!!!
Ludzie, trzymajcie poziom forum...
Poziom forum zależy od poziomu zarządu, a ten jak wiemy jest minimalnie niski, albo go w ogóle nie ma...
Panowie, ale naprawdę, nie schodźmy na psy z takimi chamskimi komentarzami!
Nie przystoi, mimo zrozumiałego rozgoryczenia!
Przy tym co sobą prezentuje Filipiak w odniesieniu do Cracovii i nas jej kibiców to śmiało rzec można że poziom forum jest niebotycznie wysoki.
Widze ze posty kasujemy... a napisac ze tabisz to stara kurva je*Ana jeszcze mozna czy tez juz nie?
Janusz, jesteśmy za biedni na napastnika? Powiedz to sie zrzutkę zrobi
my mu damy, a on kasę na konto comarchu przeleje,
NIGDY
trzeba się uzbroić w cierpliwość, to nam jedynie pozostało
BAJOK JEST Z NIEGO JAK I TEGO DYZMY FUTBOLU PROBIERZA - JUZ NIE MOGE PATRZEC NA TA JEGO AROGANCKA MORDE...TYLE SIE ZNA NA PILCE CO PIES NA GWIAZDACH...A TE PANIENKI CO NIBY SA PILKARZYKAMI, POWINNY MIEC ZAKAZ GRY W PASIASTYCH KOSZULKACH DO KONCA SEZONU, BO TYLKO HANBIA NASZE BARWY - NIEUDACZNICY I MENELE
[quote="wrzo.ksc" pid='1505369' dateline='1632431295']
Widze ze posty kasujemy... a napisac ze tabisz to stara kurva je*Ana jeszcze mozna czy tez juz nie?
[/quote]
Najpierw przemyśl co piszesz a nie o kim. Ja Ci to skasowałem, nie tylko Tobie zresztą.
Poza tym jakby tu nie można było napisać złego na pięterko to chyba tylko Hyde Park by funkcjonował więc ochlon trochę.
- Edytowany
Koziołek usunąłeś mój wpis który był poniżej pewnego poziomu, mało, był poza poziomem.
Ale to poczucie beznadziei i bezsilności popycha ludzi do takich komentarzy, nie mają już pomysłu co można zrobić.
Taplamy się w gównie, od 15 walka o utrzymanie, seryjne upokorzenia i kompromitacje na swoim podwórku i nie tylko.
Ludzie są zgorzkniali, wk ur wieni i przybici, naprawde nie ma nikogo kto ma jakiś wpływ na tego prostaka który jest właścicielem klubu???
Jak długo ta karykatura trenera będzie pracować w klubie?
To taki głos rozpaczy, kibice muszą się zjednoczyć tak jak zjednoczyli się 5 lat temu,
efektem było zatrudnienie cygana, który przez pierwsze dwa lata wprowadził stabilizację i zdobył puchar.
Potem zaczął się zjazd.
Ale wszystkie grupy kibicowskie się zjednoczyły i efekt był, teraz czas na powtórkę.
Ludzie z otoczenia Misiora i my anonimowi kibice musimy coś zrobić.
Właściciel jest zmęczony prowadzeniem klubu, niespecjalnie wierzy w sukcesy, one zwyczajnie nie są mu potrzebne.
Ale dla nas to ma znaczenie.
Problem polega na tym że wiele osób cygan przekonał do siebie, i wbrew pozorom ma wielu zwolenników wśród bywalców skyboxów i
naszej ekipy sportowej..
[quote='koziołek' pid='1505396' dateline='1632442661']
[quote='wrzo.ksc' pid='1505369' dateline='1632431295']
[/quote]
Najpierw przemyśl co piszesz a nie o kim. Ja Ci to skasowałem, nie tylko Tobie zresztą.
Poza tym jakby tu nie można było napisać złego na pięterko to chyba tylko Hyde Park by funkcjonował więc ochlon trochę.
[/quote]
Dobra. Masz racje, nie powinienem. Myślę ze Dawid dobrze wyjasnil powody
zamknąc ten temat. jakie wnioski? #FilipiakOut
Prezesie... spelnily sie Twoje slowa... czas na premie dla trenera i parapilkarzy... spelnili wymog czyli trwanie w ekstraklasie... spadek nie grozi..sukces nie grozi... sezon mimo ze jeszcze pizdziernika nie ma mozna uznac za zakonczony i spelniony... dziekujemu ;)
Lubu dubu ...lubu dubu... niech zyje nam!! Prezez naszego klubu!!! to spiewalem ja Kruszynka :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)