Bando niewdzięczników, czy nie widzicie jakie nas szczęście spotkało?
[img]https://i.ibb.co/dgRHX56/obraz.png[/img]
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
CRACOVIA sponsor comarch słupki sìę zgadzają...
[quote='mariusz' pid='1477962' dateline='1615581444']
[/quote]
Już niedługo jak spadniemy z ligi i zabraknie kasy z C+ to słupki do dopiero wystrzelą.
Janusz Biznesu, to robi słomiane interesy i całe życie budzi się z ręką w nocniku
[quote='ALRS' pid='1477966' dateline='1615581768']
[/quote]
Już niedługo jak spadniemy z ligi i zabraknie kasy z C+ to słupki do dopiero wystrzelą.
Janusz Biznesu, to robi słomiane interesy i całe życie budzi się z ręką w nocniku
[/quote]
On się nie obudzi, on żyje w comarhorym wszechświecie...
Comarch - najważniejsza firma dla Polski :)
Uuuuch, mocny towar mają copywriterzy...
Chciałbym poznać odrzucone propozycje :)
Ciekawe co na to Obajtek.
[quote='axe' pid='1477996' dateline='1615587425']
Comarch - najważniejsza firma dla Polski :)
Uuuuch, mocny towar mają copywriterzy...
[b]Chciałbym poznać odrzucone propozycje[/b] :)
[/quote]
Np. [i][s]Kombinat[/s] Comarch pracuje, oddycha, buduje...[/i]
cieszyłem się jak Filipiak przychodził cieszyłem się jak zatrudnił Probierza teraz mam jedno słowo.Wy.....lać
[/quote]
[/quote]
Myślisz że Jonasz się tym przejmie już spadliśmy w 2012.Zresztą w ciągu jego prezesury przez 17 lat to tylko walczymy o utrzymania wyjątek zdobycie Pucharów.
[quote='mariusz' pid='1478021' dateline='1615621101']
[/quote]
[/quote]
Myślisz że Jonasz się tym przejmie już spadliśmy w 2012.Zresztą w ciągu jego prezesury przez 17 lat to tylko walczymy o utrzymania wyjątek zdobycie Pucharów.
[/quote]
Samym spadkiem nie, ale utratą kasy już tak. Pewnie,że w wywiadach powie, że ma to gdzieś, bo on ma tyle mylonów, że zaraz załata dziurę w budżecie, tylko to co on mówi, a to co jest w rzeczywistości, to dwie różne sprawy.
Żygać mi się chce jak słyszę i widzę napis comarch.
Mnie się podoba ale tylko na murach.
wolę ten namalowany sprayem na aucie
[img]https://i.pinimg.com/564x/dd/b3/5c/ddb35cbc5e4d141bf6398f789f5ead3d.jpg[/img]
5 dni później
Proszę śmiało wpadać do wątku przeznaczonego właśnie Panu podczas meczu z Piastem jak i bezpośrednio po nim.
Nie pożałuje Pan.
Temat do zamknięcia, Profesor nie wyciąga wniosków!
[quote='TOM76' pid='1479157' dateline='1616146588']
Temat do zamknięcia, Profesor nie wyciąga wniosków!
[/quote]
procesor zawszy wyciąga wnioski, ale tylko te na korzystniejsze dla niego. wszystko inne dla niego nie jest istotne
Szkoda, że niekorzystne dla klubu ! ;)
Mam nadzieje że wielmożny procesor po ewentualnej porażce ma kopię zapasową z innym trenerem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)