Może napomnijmy co dzieje się na Reymonta w czasie meczy derbowych. Ja będąc na sektorze gości zawsze czułem sie zagrożony, zresztą jak każdy z Nas, oczy trzeba było mieć wokół głowy. Na sektor Nas były rzucane race, kamienie, gwoździe itp. i co i nic.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
czy ma ktoś dla porównania te niby faule Pestki za które wyleciał z boiska?
trza by to obrobić i dać samolotowi do programu, niech se analizują
[quote='KamilloLce' pid='1463967' dateline='1607197691']
Napierdzielać na swoich? Jasno powiedziałem jakie mam spojrzenie na poszczególne sytuacje. Stefański popełnił błędy, choć moje spojrzenie jest takie, że po prostu powinniśmy wyjść na ten mecz pokazując swoją siłę, [b]a do czerwonej kartki nie istnieliśmy[/b] i większe pretensje o ten mecz to ja mam do Probierza niż do Stefańskiego. Natomiast podkreślam, moim zdaniem Stefański popełnił kilka błędów. I co ważne, klub zamiast porządnie rozegrać sprawę związaną z sędziami to się kompromituje. A potem będzie mowa, że to kibice kompromitują klub jakąś swoją krytyką czy zwróceniem uwagi, w momencie kiedy zarząd pozwala na puszczenie takich tworków jako OFICJALNE STANOWISKO KLUBU.
[/quote]
Nie szukając daleko anulowany karny dla nas był przed czerwoną kartką dla Forbesa.
W pierwszej połowie zero prawdziwego zagrożenia z naszej strony, szczerze to nawet nie jestem w stanie przytoczyć jakiegoś naszego groźnego ataku, w 2 połowie sytuacja z ręką po wyrzucie z autu, bezpośrednio - dla mnie to akurat dobra decyzja Stefańskiego zgodnie z obecnymi zasadami FIFA, zresztą zdjęcie z przepisów odnośnie ręki jest w innym temacie. Po straconym golu była jeszcze jedna dobra sytuacja, ale trochę chaotyczna - strzał Sadikovicia, wyblokowany przez Mehremicia, po zamieszaniu spowodowanym przez Pellego. Później już była czerwona kartka.
Ja już kupiłem popcorn na jutrzejsza ligę plus.
Niech Janusz jedzie z nimi.
Gorzej już i tak nie będzie
- Edytowany
Hahaha chamski magister inżynier i profesor. Co za bezczelność i do tego jeszcze ta Cracovia, Solidarność, Jan Paweł II i barwy biało-czerwone. No żydzi! :D Mecz jak mecz, zwykły o 3 punkty a raban robią jakby walczyli o prawa kobiet w 3 świecie. :D
- Edytowany
Będą jaja jak Januszowi pokażą w trakcie programu Liga+ zdjęcie tej żony Stefańskiego w barwach... Cracovii wraz z jej statystykami czasowymi - ze strony PZLA - osiągniętymi na różnych dystansach w sekcji lekkoatletycznej Pasów.
Zresztą ta żona Stefańskiego też ma wydać oświadczenie.
Nawet CyberMarian z Gts dał głos.
Ale się porobiło :)
A red. Jacka Żukowskiego już dawno zagryzły psy w redakcji:
https://dziennikpolski24.pl/cracovia-po-derbach-uderza-w-karoline-bojar-byla-biegaczke-ks-cracovia-kim-jest-zona-sedziego-daniela-stefanskiego-zdjecia/ar/c2-15331004
[quote='axe' pid='1464005' dateline='1607205452']
Będą jaja jak Januszowi pokażą w trakcie programu Liga+ zdjęcie tej żony Stefańskiego w barwach... Cracovii wraz z jej statystykami czasowymi - ze strony PZLA - osiągniętymi na różnych dystansach w sekcji lekkoatletycznej Pasów.
[/quote]
Węgrzyn i Matusiak też grali w pasach, a nienawidzą Cracovii.
Trzeba przyznać, ze Janusz umiejętnie zdjął presję z ogrodnika i naszych asów. Jeszcze wczoraj największe ciśnienie było na Probierza, a dziś nr jeden są dziennikarskie k urwy.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
[quote="volt" pid='1464011' dateline='1607207897']
Trzeba przyznać, ze Janusz umiejętnie zdjął presję z ogrodnika i naszych asów. Jeszcze wczoraj największe ciśnienie było na Probierza, a dziś nr jeden są dziennikarskie k urwy.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
[/quote]
I to chodzi. Co roku udaje mu się ta sztuka. Mistrz ściemy.
Ogrodnik juz nie istnieje w mojej swiadomosci, nic Januszowi sie nie udalo.
Swoją drogą to się dopiero porobiło, Janusz został zderzakiem swoich zderzaków, tego jeszcze nie grali :D
[quote='Villa_KS' pid='1463907' dateline='1607176981']
Jeśli ktoś hejtuje Filipiaka za to co się działo wczoraj to jest pacan i tyle. A media się uwziely - Filipiak zachował się jak każdy normalny kibic. Jeśli ktoś przeklina na meczach to znaczy, że przeżywa tego co się dzieje.
[/quote]
napisałem w innym wątku, ale tu powtórzę - oczywiście, przeklinanie jest naganne, ale po takich wałkach każdemu mogły puścić nerwy i co najważniejsze -[b] Filipiak jest jakby u siebie w domu. To jego prywatna loża w jego klubie. Może mówić co chce.[/b]
Bialonski jak prawdziwy ubek ma we krwi podsłuchiwanie i donoszenie. Gdyby żył po wojnie bezpośrednio, załatwiłby go Ogień,a tak to po prostu jest wielbicielem ubeckiego towarzystwa sportowego
Filipiak będzie w lidze+ ekstra?
- Edytowany
Porwał się Filipiak z mylionamy na słońce. Mam fatalne przeczucia.
Żeby obalać wiślano-legijną rzeczywistość potrzeba by kogoś błyskotliwego.
Wyobrażam sobie jak go przemielą, cała ekipa ,wyrysowane linie , efektowny montaż i sam jeden Filipiak do odstrzału.
Co on im powie ? "Ale ja mam samolot?"
- Edytowany
Nigdy Ligi Plus Extra nie oglądałem tak dziś obejrzę. Popieram procesora, posła i innych którzy powiedzieli co myślą o sędziowaniu w tym meczu. Mam nadzieję że właściciel się dziś z tego nie wycofa.
[quote='Kajak' pid='1464033' dateline='1607243930']
Porwał się Filipiak z mylionamy na słońce. Mam fatalne przeczucia.
Żeby obalać wiślano-legijną rzeczywistość potrzeba by kogoś błyskotliwego.
Wyobrażam sobie jak go przemielą, cała ekipa ,wyrysowane linie , efektowny montaż i sam jeden Filipiak do odstrzału.
Co on im powie ? "Ale ja mam samolot?"
[/quote]
Mam nadzieje że zajmie stanowcze stanowisko i przedstawi wszystkie błędy klowna stefańskiego i się nie ugnie czyli jego argumenty przeciw stronniczym dziennikarzom a same wyzwiska to tylko efekt wielbłądów "sędziów".Filipiak ma okazję by kibice Pasów znów stali za nim murem mam nadzieje że tego nie spieprzy.
[quote='axe' pid='1464005' dateline='1607205452']
Nawet CyberMarian z Gts dał głos.
Ale się porobiło :)
A red. Jacka Żukowskiego już dawno zagryzły psy w redakcji:
https://dziennikpolski24.pl/cracovia-po-derbach-uderza-w-karoline-bojar-byla-biegaczke-ks-cracovia-kim-jest-zona-sedziego-daniela-stefanskiego-zdjecia/ar/c2-15331004
[/quote]
dajcie linka do tego skowytu pana truskawki proszę.
a to co zrobił Żukowski to żenada.
a ta dooopa Stefańskiego ma przecież w hasztagach wyrytą miłość do towarzystwa, nie wyprze się tego, w internetach nic nie ginie
Czarno to widzę. Cracovia była dla wszystkich fajna jako ubogi krewny. Jak okazalo się że jest niezależna finansowo a jeszcze w hokeju zaczęła rozdawać karty to się zaczęło..
Ogólnie to mam już dość oglądania tej padaki zwanej ekstraklasą. Na żywo na stadionie to jeszcze ujdzie ale w tym nc+? Mam dość nieobiektywnych komentatorów jak wiecznie nie pierwszy napastnik Mielcarski. Mam dość tych wieczorków adoracji - eksperci. same ochy i achy i to nad czym? I jeszcze ten nasz nieomylny profesor....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)