eh Potter
Jak koledzy wspomnieli naprawdę zdrowo Ci się pozajączkowało po tych 20 z hakiem latach ;)
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Może nie wnioski... Ale J. Filipiakowi fantastycznie współpracuję się z M. Probierzem.
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WZ9CaxwFG1Y[/video]
https://www.youtube.com/watch?v=WZ9CaxwFG1Y
Z popielnika na Januszka
Iskiereczka mruga
Chodź opowiem Ci bajeczkę
bajka będzie długa.........
Już ci KIBIC nie uwierzy
Iskiereczko mała.
Chwilę błyśniesz, potem gaśniesz,
Oto bajka cała.
I co , dumny pan z siebie , że postawił na swoim ?
Puszczamy za frytki najlepszego strzelca, pozbywamy się za darmo jednego z najlepszych zawodników w ekstraklasie. Gdzie tu kurwa logika? Filipiak ktoś cię w chuja robi bo trudno mi uwierzyć że jesteś taki głupi.
Tytul tego tematu brzmi - "Wnioski do Prezesa Filipiaka", a ja mam wrazenie ze Filipiak ma wy*ebane jaja, na te wszystkie wnioski i robi sobie co chce i kiedy chce... i tak to wszystko sie kreci :rolleyes:
Może faktycznie zmienić tytuł wątku na komentarze i uwagi na temat działalności zarządu klubu ?
[quote='wrobelson' pid='1443113' dateline='1596724794']
Tytul tego tematu brzmi - "Wnioski do Prezesa Filipiaka", a ja mam wrazenie ze Filipiak ma wy*ebane jaja, na te wszystkie wnioski i robi sobie co chce i kiedy chce... i tak to wszystko sie kreci :rolleyes:
[/quote]
I tak będzie zawsze niestety dopóki doputy będzie rządził u nas.
- Edytowany
Kibice Czarnych Koszul mają problem ze swoim nowym francuskim prezesem. Na początek podobno za drogie są bilety.
Wymieniają się uwagami, które jakbym gdzieś już słyszał...
[i](...) O to chodzi, że ten facet nie chce słuchać. Ma taki sposób działania/myślenia/postrzegania rzeczywistości, że sam jest decydentem a reszta ludzi to nie partnerzy do rozmowy ale „zasoby” / „klienci” lub „troublemakerzy”.
(...) Także… ten typ to nie z tych słuchających. Na razie ma najgorszy rodzaj niewiedzy: „nie wiem, że nie wiem”. [b]Raczej nie stworzy nam takiego miejsca jak prof. Filipiak, z szacunkiem do klimatu i historii.[/b] On ma swój pomysł. PSG/Legia bis. Ciekawe co będzie dalej, ale przestrzegam Was drodzy koledzy po szalu: nie miejsce do niego 100% zaufania.
W tym miejscu potrzebne jest silne stowarzyszenie kibiców, które próbuje z nim rozmawiać. Albo zrobi ten klub tak po swojemu, że go nie rozpoznamy. (...)[/i]
"Z szacunkiem do klimatu i historii" - pisze ten polonista.
Zazdroszczą nam prezesa!
Ciekawe co by było gdyby nasz prezes coś takiego powiedział:
[quote]
Krótka odpowiedź Pana prezesa Nitota na ceny biletów na K6.
- "Narzekacie? Mam to w dupie. Nie stać Was to nie chodźcie."
[/quote]
:D
[quote='MSC' pid='1443380' dateline='1596883115']
Ciekawe co by było gdyby nasz prezes coś takiego powiedział:
[quote]
Krótka odpowiedź Pana prezesa Nitota na ceny biletów na K6.
- "Narzekacie? Mam to w *****. Nie stać Was to nie chodźcie."
[/quote]
:D
[/quote]
Pewnie nic nowego. Dalej by była napierdzielanka. :D
A Tabisza nam też zazdroszczą?
Prezes by tak nie powiedział, ale wice już pewnie tak (pewnie obaj wice). :)
[quote='TOM76' pid='1443452' dateline='1596919537']
A Tabisza nam też zazdroszczą?
[/quote]
Jak by go mieli to nie spadliby do 4-tej ligi
I co profesorze trzeba sięgnąć po miliony do kieszeni bo rywal w el.Pucharu Europy nie byle jaki obiecujesz i obiecujesz wyjścia NIE MA...
Zeby to nie zadzialalo w druga strone z tymi mylyonami.... po co je wydawac skoro rywal mocny i male prawdopodobienstwo przejscia wiec po co wydawac??
A chlebus z ligi opyerdolic mozna tym co jest...
Panie Profesorze potrzebny jest doświadczony defensywny pomocnik (taki np. [b]Dominik Furman[/b]). Przyda się na Szweda i w lidze.
Na tej pozycji mamy największy wakat.
W drugiej kolejności potrzebujemy bramkostrzelnego napastnika
Pelle, Rivaldo, jestes Wielki!
A w odwodzie mamy Dimuna i Cecarica. ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)