mam rozumieć, że uczestnicy spotkania, które ku mojemu zdziwieniu jednak się odbyło liżą rany?
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Z tego co się zasadniczo pobieżnie zorientowałem to mniej więcej cos w tym rodzaju.
Nie chcę użyć takie sformułowania bo wg mnie bliższe jest stwierdzenie, że próbują sklecić to w jakąś logiczną całość bo to nie jest proste.
Nie jest proste napisać że prezes zachował się standardowo i zgodnie z przewidywaniami?
Szczerze to nie wiem jakie na tym spotkaniu miały paść postulaty i o czym chciano rozmawiać, ale kurwa nie rozumiem o czym można jeszcze z nim rozmawiać bez poważnych argumentów w rękach. To nie jest gość, który spotyka się z "kibicami" bo ma kaprys pogadać o pogodzie. Przychodzi , ocenia, wyciąga wnioski i rozgrywa swoją grę w którą jak widać nie potrafimy grać.
- Edytowany
Przecież od miesiąca wiadomo było, że takowe spotkanie miało się odbyć jeszcze w styczniu ... kwestia czasu było tylko ustalenie daty ... jak napisał Ian : "spotkanie z Prezesem się odbyło, będzie komunikat ze spotkania prawdopodobnie we wtorek." Więc czekamy na komunikat ... czy profesor zaorał przybyłych ... i czy jedziemy z protestem na starcie ...
Krótkie podsumowanie spotkania z prezesem.
[img]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/51692493_218729378966213_6766087145049292800_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent-frt3-1.xx&oh=ec3903d9ea32c31273b08913d05778fb&oe=5CE49A35[/img]
Jak widać, każdy ma swój punkt widzenia i nastąpiły jedynie drobne korekty. Cykliczne spotkania - dla mnie jedyne rozwiązanie przy takich stanowiskach obu stron. Rozmawiać trzeba zwłaszcza, że jednym i drugim zależy na Cracovii... tylko niestety zależy inaczej jest pojmowane zarówno przez JF i nas kibiców.
Póki co protest zawieszony i wreszcie zacznijmy odbudowywać na stadionie społeczność Cracovii. Mam nadzieję, że wszyscy oponenci czy nie meldują się w sobotę na Kałuży.
Skoro ostatnio panuje moda na przenoszenie tematów do "trybuny" to uważam że i ten temat powinien tam wylądować. Tym bardziej że omawiane tu sprawy mimo że docelowo są powiązane ze sportem i drużyną piłkarską to jednak odbiegają często od zagadnień sportowych.
- Edytowany
hehe, wiedziałem, że jedynym rozwiązaniem będą taczki by pozbyć się okupanta ze świtą
w przeciwnym razie będzie ch.uj.owo ale stabilnie. do samego końca, naszego lub Jej
Autorska droga która powoduje ze po 15 latach nie osiągnęliśmy nic, tracąc całe pokolenie młodych,którzy wybierali sukcesy po drugiej stronie. Gram kiedyś z synem w piłkę (6lat) strzela bramę i krzyczy Carlitos (grał jeszcze po drugiej stronie). Pytam skąd znasz takiego piłkarza, a on na to tato w przedszkolu wszyscy znają Carlitosa. Pomyślałem no w sumie skąd maja znać Piszczka. I to jest największy problem brak sukcesu sportowego który przyciągnąłby kibiców na stadion. Oby ta autorska droga nie sprawiła ze za kolejne 15 lat obecna frekwencja 4-5 tysięcy będzie dla nas nieosiągalna.
W punkt!
i może jeszcze komentarz pod oświadczeniem:
Krzysztof Gruszewski Zobaczymy ile osób przyjdzie na pierwszy mecz ... zwisla promując swój klub sprzedała 9k karnetów a my się kręcimy w betoniarce własnego ah i oh. Protest powinien wyglądać tak ze przychodu pełen stadion i wtedy działamy żeby było widać naszą siłę. A kto poważnie traktuje ludzi przychodzących w 400 osób? [b]Problem chyba nie leży w klubie tylko w tym ze kibice Ceaxy jakoś mają w dupie chodzenie na mecze ...[/b]
PS. Nic dodać, nic ująć. Pora ruszyć dupy z przed TV.
Hmm ... wygląda to tak, że musieliśmy zgodzić się na warunki JF gdyż i tak nie mamy żadnej siły przebicia. Tyle w temacie ... Janusz jak zwykle postawił na swoim, zrobił czary mary, a my jak jesteśmy od 15-stu lat za przeproszeniem w ***** tak nadal z niej nie wyszliśmy. Protestu nie ma JF się cieszy, a My walczymy o naszą ulubioną 14-stą pozycję w tabeli. Obym się mylił co do powyższego ... mam chociaż nadzieję, że kiełbasa w sobotę będzie najwyższych lotów.
Pierwsze informacje medialne na temat zawieszenia protestu już są: https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/kibice-cracovii-zawiesili-swoj-protest/jhv68mc
na spotkaniu na pewno padło pytanie co z terenami przy Wielickiej kiedy powstanie ośrodek w Rącznej.
i co odpowiedział ?
- Edytowany
"ośrodek w Rącznej budujemy".
O Wielicką nie było pytań.
Prezes jeszcze powiedział, że mistrzostwo zdobędziemy jak upadną Legia, Lechia i Lech, co ma niebawem nastąpić.
[quote='sterby' pid='1361462' dateline='1549438516']
"ośrodek w Rącznej budujemy".
O Wielicką nie było pytań.
Prezes jeszcze powiedział, że mistrzostwo zdobędziemy jak upadną Legia, Lechia i Lech, co ma niebawem nastąpić.
[/quote]
To jest żart, czy prawdziwe stwierdzenie? Mógłbyś napisać trochę więcej o kontekście tej wypowiedzi?
Chytry plan, ale żeby się sprawdził powinniśmy się usadowić na miejscu 4 a nie 14.
- Edytowany
To nie był żart. Prezes tak widzi otaczający go piłkarski świat.
Czyli plan jest :). Popatrzmy:
1/ Lecha G. - piłkarze strajkowali z powodów długów
2/ Legia W. - podbiera się pieniędzmi Mioduskiego, aby grać na dotychczasowym poziomie
3/ Lech P. - pod względem finansowym chyba najlepiej budżet zrównoważony.
Daleka droga, no ale ... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)