Niech zrobi co uważa, on jest w końcu prezesem, byleby pełne oświetlenie szybko wróciło i dzieci, których rodzice płacą regularnie składki, mogły trenować w normalnych warunkach.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
A skąd pewność, że mamy do czynienia z jakąś awarią? Może pięterko uznało, że tyle światła młodym wystarczy i nie ma co prądu marnować?
[quote='alocha' pid='1350394' dateline='1544175737']
A skąd pewność, że mamy do czynienia z jakąś awarią? Może pięterko uznało, że tyle światła młodym wystarczy i nie ma co prądu marnować?
[/quote]
Dokładnie. Czy mamy awarię sektora A? Nie. Pięterko uznało, że taniej jest nie wpuszczać tam [s]kibiców[/s] kiboli. Oszczędności na ochronie.
Potter - szacun. To powinien być tekst przewodni wytyczający kierunek pierwszych celów do osiągnięcia.
Gdyby pan zarządzający pomyślał to zrobił by w klubie porządek i z cała pewnością tym ruchem zwiększyłby dochody z biletów i karnetów . Panie czy do pana nie dociera , że chytry dwa razy traci ?
[quote='eredin' pid='1349719' dateline='1543822783']
[quote='potter' pid='1349712' dateline='1543815650']
.......................................................................................................................................................................................................................
.......................................................................................................................................................................................................................
Tabisz, Bałdys, ten czy inny trener, to nie ma znaczenia. Dla mnie liczy się Cracovia, która dzięki temu, kogo tak negujesz gra w najwyższej klasie rozgrywkowej, i od czasu do czasu (niestety rzadko) dostarcza nam powodów do radości i dumy.
Nie jestem kibicem antywisły, jakoobka czy kogokolwiek innego. Od 35 jestem obecny na stadionie Cracovii, i mam nadzieję być na nim obecny ...................................................................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................................................................
No nie mogę.."TABISZ,BAŁDYS.TEN CZY INNY TRENER,TO NIE MA ZNACZENIA".......TO MA I TO DUŻE ZNACZENIE, TABISZ I BAŁDYS SĄ DO WYP...........i to im szybciej tym lepiej dla CRACOVII...A I DOBRY TRENER, TO POŁOWA SUKCESU.......
Niektórzy są dłużej obecni na stadionie CRACOVII niż 35 lat i już nie jedno widzieli i przeżyli z klubem.....i dziwię się ,że ktoś z tak długim stażem nie widzi błędów i złego zarządzania klubem przez JF + JT......
A może pan Filipiak kupiłby gts i zrobił z niego nasze rezerwy :-)
[quote='LucasKsc' pid='1350573' dateline='1544288885']
A może pan Filipiak kupiłby gts i zrobił z niego nasze rezerwy :-)
[/quote]
To byśmy w derbach wtedy porządzili ! :)
[quote='zac' pid='1350372' dateline='1544161709']
Panie prezesie, od 3 dni nie ma pełnego oświetlenia na sztucznym boisku przy Wielickiej (nie świecą 2 z 6 masztów) i drużynowe młodzieżowe Cracovii trenują w półmroku. Jeżeli pana pracownicy urzędujący na pięterku nie potrafią sobie z tym problemem poradzić to chyba najwyższa pora, aby prezes klubu wziął sprawy w swoje ręce.
[/quote]
Zrobili po interwencji na tt ! :)
https://twitter.com/SehtanKSC
[color=#14171a][size=small][font="Segoe UI",Arial,sans-serif]Szanowny Panie, kiedy dokładnie miała miejsce sytuacja z "trenowaniem w chłodzie"? Będziemy ją wyjaśniać! W kwestii awarii óswietlenia na sztucznym boisku, to została ona usunięta.[/font][/size][/color]
Janusz sępi na żarówki i ogrzewanie pod balonem, a gdzie tam wydawać kasę na towarzystwo rzeki z prawie 30 mln długiem ;) :P
Nie przeceniaj tt. Z tego co widzialem to robili cos przy tych masztach juz w piatek a tweet z soboty....
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Zac pisał wczoraj o tym na forum że od 3 dni nie ma oświetlenia a oni monitorują to obecnie dokładnie żeby uniknąć jakiejkolwiek zaczepki bo wiedza że patrzymy im na ręce i prawidłowo.
To niczym partia rządząca i opozycja. Może czas zacząć grać w jednej drużynie? Ale to takie luzne otwarte pytanie...
Potwierdzam, problem ze światłem rozwiązany, dzisiaj przyjechał gość 20 letnim Renault Scenic, pogrzebał w skrzynkach przy masztach i świecą wszystkie, po 5 dniach jest w miare jasno, bo w połowie masztów na 2 żarówki świeci jedna, ale bez przesady, ważne że można trenować i grać na całym boisku !!!!!!! Brawo wy !!!!!!
By zacząć grać w jednej drużynie Filipiak powinien pokazać że mu na klubie zależy i na kibicach ;
1.nic tak bardzo by nas nie ucieszyło jak dymisje tabisza i bałdysa
2.pion sportowy dyrektor scauci plus wzmocnienie klasowymi piłkarzami w zimie .Nacisk na wynik sportowy płacę -wymagam i rozliczam
3. prezes roboczy czyli taki ala Kulesza w Jadze co 24 h będzie dostępny .Niech profesor będzie NADPREZESEM SUPERPREZESEM CZY JAK TAM CHCE I SPIJA ŚMIETANKĘ SUKCESU
4.Marketing czyli osoby odpowiedzialne za blamaż derbowy do zwolnienia i nowy dział na podobnych zasadach płacę i wymagam efektów (czyli nowych sponsorów ,reklamodawców ).
5 .Wykorzystanie pod kątem dzieci i juniorów kontaktów z Ajaxem .Niech tam jadą trenerzy i przyglądają się jak to działa .To jedna z najlepszych akademii na świecie .Jak uczyć się to tylko od najlepszych .
6.powołanie osoby odpowiedzialnej za kontakty z kibicami ,akcje szkoła i frekwencje .Tu kandydata mam Siemion .
[quote='potter' pid='1350629' dateline='1544304300']
By zacząć grać w jednej drużynie Filipiak powinien pokazać że mu na klubie zależy i na kibicach ;
1.nic tak bardzo by nas nie ucieszyło jak dymisje tabisza i bałdysa
2.pion sportowy dyrektor scauci plus wzmocnienie klasowymi piłkarzami w zimie .Nacisk na wynik sportowy płacę -wymagam i rozliczam
3. prezes roboczy czyli taki ala Kulesza w Jadze co 24 h będzie dostępny .Niech profesor będzie NADPREZESEM SUPERPREZESEM CZY JAK TAM CHCE I SPIJA ŚMIETANKĘ SUKCESU
4.Marketing czyli osoby odpowiedzialne za blamaż derbowy do zwolnienia i nowy dział na podobnych zasadach płacę i wymagam efektów (czyli nowych sponsorów ,reklamodawców ).
5 .Wykorzystanie pod kątem dzieci i juniorów kontaktów z Ajaxem .Niech tam jadą trenerzy i przyglądają się jak to działa .To jedna z najlepszych akademii na świecie .Jak uczyć się to tylko od najlepszych .
6.powołanie osoby odpowiedzialnej za kontakty z kibicami ,akcje szkoła i frekwencje .Tu kandydata mam Siemion .
[/quote]Ok, a więc WOJNA, WOJNA, WOJNA ;)
Jerzy Meysztowicz, satyryk Krzysztof Piasecki, architekt Krzysztof Ingarden, wiceprezydent Krakowa Bogusław Kośmider, generał Mieczysław Bieniek
Czytaj więcej: https://gazetakrakowska.pl/protest-na-cracovii-cd-klub-krakowski-w-obronie-janusza-filipiaka-rozgoraczkowanym-kibicom-proponujemy-popatrzec-na-druga/ar/13731312?fbclid=IwAR3Lflg5LREc-C3QMZ6eNkdlDzbVIkmPBshjQf32aeeLO55KTuUu7ZcAtFo
Czy ktoś kiedyś widział na naszym stadionie tych "przyjaciół" Cracovii?
To są sympatycy Filipka. Nie ma się co zajmować tym listem...
No nie powiem teraz się zrobiło trochę śmiesznie. Napisali to wspólnie z Januszem czy sami się wykazali inicjatywą? :)
Znaleźli się kolejni społecznicy. No i te sukcesy w piłce, jestem pod wrażeniem.
- Edytowany
Przecież oni nam sami piszą teksty do "GŁOSU KIBOLA"...
[quote]Są wśród nas[b] kibice krakowskich drużyn[/b] i ludzie okazjonalnie interesujący się sportem zawodowym. Wszystkim nam jednak zależy na [b]dobru Krakowa i firm w nim działających[/b].
[...]
Nie bez znaczenia jest to, że ataki na Janusza Filipiaka dotyczą człowieka, [b]który stworzył i prowadzi COMARCH[/b], krakowską firmę - polskiego lidera w branży ICT - która bezpośrednio wspiera Klub i z której wszyscy jesteśmy dumni.
[/quote]
ANI SŁOWA O CRACOVII.
Czyli: zamknąć pyski, są dwa kluby, jeden duży drugi mały i tak jest dobrze dla Krakowa. Aha i firma Comarch jest zaj*bista i proszę na nią nie pluć bo nasz kolega Janusz nam płacze w rękaw przy szkockiej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)