Mega Man : "idz ze idz ze bajoku"
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
powiem tak, naszych swojskich fanow cieplej wody szanuje, jest ich paru, roznego stopnia tej wody fani, udzielaja sie, maja swoje zdanie i trzeba je szanowac
natomiast ten wylew nołnejmow, rzekomo czytujacych forum od lat, ktorzy pierda z siebie nie wydali przez te lata ale nagle jak sie pojawia jakas akcja uderzajaca w Sietnioka, to wypelzaja z tych swoich nor, gdzie przez lata zarli te ochlapy ktore im sietniok laskawie skapywal - to mam ich gleboko w d-upie
Skoro Filipiak uruchomil firmę PR -owską obsługującą Comarch, to i zderzaki postanowiły się wykazać. To tylko pokazuje,ze akcja trafiła w sedno. Póki ataki szły w zderzaki to moglo sie Filipiakowi nawet podobac, ale milosc wlasna teraz ucierpiala
Dywersja tabisza,zalozyl z trzydziesci kont profilaktycznie,syn wymyslal nicki...
MNie szczególnie wzruszył rzekomy 90-latek, który operuje klawiaturą niczym nastolatek, a językiem polskim z II dekady XXI wieku.
Ale jak mówiłem przed bojkotem że bardziej uderzy w sietnioka jechanie z nim i czarny PR niż bojkotowanie meczów to mało kto słuchał. Dla sietnioka piłkarze to mogą grać przy pustych trybunach byle on ze swą podstarzałą šwitą świetnie bawił się w skyboxie. To co go boli to uderzenie w niego prywatnie i w komarcz
10 dni później
Panie Profesorze, wczoraj rzeczywiście wszedłeś na wyższy level, stałeś się Nadjanuszem futbolu. Boję się ile twoja gra ma jeszcze poziomów...
Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
Wniosek jest jeden....Odpuść Pan sobie to prezesowanie CRACOVII Panie Filipiak,siedź Pan sobie w skyboxe i popijaj szampana,a w klubie zatrudnij Pan kogoś na stanowisku Prezesa, kto sie na tym zna a przy okazji wypie.......tę zgraję z Tabiszem na czele co myśli tylko o dojeniu klubu z kasy, a wynik sportowy ma w du....
- Edytowany
NadJanusz - to brzmi dumnie :)
Żeby nie tworzyć drugiego posta, to przy okazji chciałem panie prezesie podziękować za zayebisty weekend. W piątek hokeiści prowadzili 3:0 z Unią Oświęcim, żeby przegrać 3:5.... Wczoraj przed [s]derbami[/s] meczem z drużyną z Myślenic hokeiści skompromitowali się przegrywając u siebie 2:3 ze słabiutkim Orlikiem Opole. No a potem wtopa z gts. Ale doping z playback-u i tak przebił wszystko.
ja się pytam gdzie jest nadworny klakier eredin?
bo to chyba nie brak opcji "odpowiedz" jest problemem
Squier, po hooj jątrzysz?
Sponsor, który zapowiada, że "ładować kasy nie będzie". Prezes, który boi się, by wpływu na działalność Klubu nie miał "jakiś pasiak", a kibic/kibol dla którego Cracovia jest czymś zdecydowania więcej niż jakimśtam klubem, to jego wróg numer jeden. Udało się wypalić cały entuzjazm, nie widać cienia nadziei. Wniosek jest jeden, wniosek o dymisję, który p. Prezes powinien przedłożyć samemu sobie.
- Edytowany
eredin ?zaraz się pewnie ujawni tylko szuka argumentów jak bronić kompromitacji .
Za nie długo przyjdzie wyczytać te żygowiny .Nigdy nie ,,zawodził ''teraz też będzie bronił zarząd i Filipiaka .
Żeby go wspomóc ,,kiedyś w klubie nie było wody ''Jest argument ?.
A tak na poważnie to mam przekonanie że od samego poczatku tak Filipiak planował rządzenie jako wysysanie i drenaż klubu .Czyli sprzedaż kogo się da i słup reklamowy komarhq. Stadion na 15 tyś budowany -nikt mi nie powie to to pod grę o MP czy puchary ?Już to pokazało ,,ambicje ''
To już powinien być dla nas ostrzegawczy dzwonek.Drugi to pozbycie się tych co sukcesu chcieli czyli Misiora i kibicodziałaczy i zastąpienie ich nieudacznikami takimi co jak Filipiak sukcesu nie chcą .Jak sukces mimo tego sie pojawiał to scenariusz za Stawowego 2 krotnie i za Zielińskiego ten sam -rzucamy kłody zaciągając hamulec wsteczny ;
1 .odpuszczenie pucharów mecz we Wronkach przegrany 3-2 .W klubie nie chciano pucharow bo Filipiak mówił nie mamy stadionu
2.kolejne podejście po spadku Stawowy obejmuje zespół robi awans i po jesieni 30 pkt będąc rewelacją ligi .Aż prosiło się by 3-4 mocne transfery zrobić i bić się o puchary .W nagrodę za dobry wynik Stawowy traci 5 podstaowych piłkarzy w tym Saidiego i Kosanovica a dostaje starego dziada Mikulica .Jak by było mało rozbity zespół bo kończą się kontrakty 10 piłkarzom w lecie a korpo pluje jadem że są zerem i nie że mają szans na przedłużenie kontraktów .To mamy całość =totalny rozpizd
3.podejście nr 3 Zieliński robi puchary i co robi SIETNIOK ?Sprzedaje Kapustkę ,Rakelsa a nie trafia do nas nikt poza Piątkiem na końcu okienka transferowego .Piątkiem który potrzebował roku by dojśc do tego że był wzmocnieniem.
Efekt ?Jaki mógł być jak nie obsuwa ?Realnie nam to kibicom tłumaczył Zieliński jak chcemy obronić 4 miejsce to 3-4 mocne transfery plus zatrzymanie składu .Coś wyżej trzeba głębiej sięgnąc do kieszeni .Drużynę osłabiono doszły cięzkie kontuzje kluczowych graczy i doszedł ten sam burdel co miał Stawowy czyli większości kończą się kontrakty a w lecie a nikt z nimi nie rozmawia na 2 miesiące przed końcem ligi .Mało tego słysza że mogą sp ....
Sprawę ratuje Filipiak na kilka kolejek przed końcem rozmowami z piłkarzami że ,,przedłużą z nimi kontrakty ''.
Kiedy wszystko normalnieje czyli do Zielka dociera dobry trener od przygotowania motorycznego ,Kądzior ,Forsell -Filipiakowi odwala i wywaraca wszystko do góry nogami .Mamy probierza gbura który dolącza do korpo .Trener bez zasad bez ambicji ślepo posłuszny pokazuje jakim jest człowiekiem w sprawie kapitana Covilo i Siemiona .Przy okazji bawią się w najlepsze z tabiszem w ,,transfery ''meneli .
W tej chwili języczkiem uwagi są nasze ziemie .Jak Filipiak je zawłaszczy to znisczy klub całkowicie .
Potterze akurat w sprawie Probierza też musimy się uderzyć w pierś. 3/4 forum domagało się zwolnienia Zielińskiego, a gdy okazało się że przychodzi za niego Probierz to już niemal wszyscy pialiśmy z zachwytu. Pojedyncze głosy sprzeciwu ginęły gdzieś w stosie planów jakie to mocarstwo będzie teraz w Cracovii budowane. Czas pokazał jak bardzo się myliliśmy.
Z całą resztą trudno się nie zgodzić.
Apeluje, żeby - w sprawie Zielińskiego - plusy nie przesłaniały minusów. To, jak przygotował drużynę do ostatniego sezonu i jak ją w nim prowadził wołało o pomstę do nieba. Przypomnę, że gdyby nie wygrana Lubina w Łęcznej w przedostatniej kolejce bylibyśmy w I lidze. Wcześniej z tą Łęczną, w meczu o byt w EK, dostaliśmy 0:3. Miał Zieliński swoje dobre strony i jego kilku serii (meczów bez porażki, zwycięstw na wyjazdach, meczów derbowych) nigdy nie zapomnę i nie odbiorę mu zasługi w nich, ale ostatni jego sezon obnażył mnóstwo jego braków, które wypłynęły później też w Niecieczy. Pomimo mojej sympatii do niego, to nie był, i nie byłby dziś, zbawca Cracovii.
Pojawiały się głosy zwolnienia Zielka ale 3/4 to przesada .Zrobiono to przed startem ligi jak już były transfery robione pod Zielka .Nagle wszystko wywrócone .Zgodze się że kibice pogodzili się ze zwolnieniem Zielka jak podpisano z Probierzem mając nadzieje na krok w przód .Ja byłem przekonany że pójdziemy z Zielkiem do góry bo wyciągnął wnioski .Pojawił się dobry trener od motoryki pogoniony przez Probierza a sprawdza się w jadze doskonale .Był by Kądzior więc problem jednego skrzydła byłby załatwiony .Forsela też by Zielek zostawił .Jak by był do tej pory to Siemion i Covilo też by byli w klubie .
- Edytowany
Szanowny Panie Filipiak,
Mam nadzieję, że ktoś przekaże treść tego komentarza. Skompromitował Pan nas kibiców i Klub Cracovii w całej Polsce swoim idiotycznymi działaniami. A po wczorajszej klęsce w derbach Krakowa i wydaniu polecenia zagłuszenia dzieci za pośrednictwem nagłośnienia, to przebił Pan samego siebie...
Dostał Pan za darmo w zasadzie tereny przy Al.3-go Maja i nic Pan nie dokłada do kasy klubu, bo widać w sprawozdaniach ile Comarach wydaje na sponsoring... Czy naprawdę nie wolałby Pan przyjechać na mecz kiedy są pełne trybuny i drużyna jest np. w pierwszej 8 i gra na jakimś poziomie ? Przecież wtedy nikt by się Pana nie pytał tysięczny raz z rzędu a dlaczego ten odszedł, a dlaczego ten się sam zwolnił, a dlaczego kolejny sezon klub gra o utrzymanie w ekstraklasie itd???? Nie znużyła Pana ta sytuacja i naprawdę jest Pan tak święcie przekonany, że Pana pracownicy nie popełnili błędów i się sprawdzają ?
Pytanie tylko w czym? Bo jedynie chyba tylko w liczeniu pieniędzy....
Niech mi Pan uprzejmie wytłumaczy, co dziś ma zrobił młody piłkarz, który właśnie ukończył 18 lat ??? Bo sytuacja jest taka, że po rozwiązaniu drużyny rezerw już nic... Gdzie są Ci wszyscy chłopcy co w zeszłym roku w CLJ zdobyli srebrny medal Mistrzostw Polski ??? Tylko Strózik, co nie umie przyjąć piłki grał w tej drużynie ???
Albo jak to jest możliwe, że dzieci które trenują w Akademii nie mają gdzie kupić strojów, dresów itd. Bo klub ich nie posiada, a sklep niby firmowy nic nie ma. I rodzice czekają na realizacje zamówień np.już rok czasu...Klub nie był i nie jest wstanie zapewnić - dzieciom trenującym w Akademii strojów marki "pumy" ( zaznaczam, że odpłatnie. I klub na tym zarabia) - po prostu nie ma...i nie ma gdzie nawet kupić....bo nikt nie handluje z hurtowni sportowych strojami Pumy, bo są mało popularne...
Takich kwiatków można wymieniać i wymieniać...a Pan będzie dalej mówił, że jest dobrze i o co te pretensje????
- Edytowany
Na te pytania które zadał wyżej naki,a także wiele innych, Filipiak powinien odpowiedzieć publicznie....Może w końcu znajdzie się jeden odważny dziennikarz który zada je publicznie,dla którego ważna jest CRACOVIA a nie Filipiak ze swoją kasą i Comarchem...
Nawet gdyby zdecydował się na publiczną odpowiedż to znowu będzie opowiadał bzdety i ,,odwracał kota ogonem,, tak że to nic nie da!
Alle zależy kto będzie zadawał pytania,jak sprawdzi te wiadomości, jak je później przedstawi pisząc o klubie.....bo póki co chyba nie było do końca rzetelnej informacji...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)