Stałe fragmenty gry? Wolne zdecydowanie do poprawy, zero zagrożenia. Meczyk tak jak ostatnie - elegancki. Wygrała drużyna lepsza. Jest problem na prawej stronie z Hanca. Po spapranej akcji, koledzy jakby przestali go zauważać lub po prostu Wdowiak jest w większym gazie. Z każdym meczem powinno być jednak lepiej. Mateusz w obronie ma jeszcze sporo do poprawy, ale z przodu to już kozak. Zaczną wpadać bramki i może być w lecie gorąco. Brawa dla drużyny. Bez dwóch zdań brak dziś słabych punktów. Nawet wejście Dimuna nie zmieniło obrazu gry a wręcz po przerwie tempo zostało znacznie podkręcone.
-
-
CRACOVIA - Jagiellonia niedziela 24 02 2019 godzina 18:00
[quote='rozrabiaka' pid='1365310' dateline='1551025533']
A gdzie Cecaric?
[/quote]
Na VIP ie :)
Czyli ważny, to powróci :)
[quote='leszeczek' pid='1365502' dateline='1551049261']
[quote='paluch' pid='1365499' dateline='1551048994']
Podziękowania dla piłkarzy za zwycięstwo i "wracającym" kibicom za atmosferę na trybunach /zapraszam ponownie na Zagłębie S./
p.s.
i tylko raz zabrzmiało WTSK gratulacje
[/quote]
I to ponoć nie z młyna. W dodatku zabrzmiało bardzo niemrawo.
[/quote]
Z młyna, ale nie z gniazda, Akurat była mowa o zapisach na derby, to ktoś nie wytrzymał ciśnienia :)
Jest moc kurwa!!!.. Drużyna gra zajeb*iście , swietnie się to ogląda. Widzów było by jeszcze więcej gdyby było troche cieplej. Na Sosnowcu musimy podobny wynik zrobić, jak nie lepszy. Walka na całego i w tabeli do góry Marsz! Brawo dla drużyny oraz sztabu szkoleniowego!
- Edytowany
[quote='SaNtO' pid='1365495' dateline='1551048860']
Jaga pozwoliła nam grać. Mamrot wiedział co robi. W pierwszej połowie byliśmy bez celnego strzału. Więc coś w tym jest? Stale fragmenty? Gol doopą? Nie ma dla mnie problemu. Byle 3 punkty
[/quote]
Może bez celnego strzału, ale strzeliliśmy gola po minimalnym spalonym i Hanca miał setkę.
A z Płockiem i Sosnowcem wcale nam nie musi się źle grać, bo to oni są na "musie", szczególnie Sosnowiec, chociaż w Płocku po ostatniej porażce będą obsrane gacie i mogą grać na remis. Dobrze by było jakby im malinowe jutro odskoczyły, to będą mieć większą presję.
Z młyna, ale to było spontaniczne i bez udziału prowadzącego doping - gniazdowy nawet zganił to zachowanie !!
Meczyk pierwsza klasa! Dla mnie to mecz Helika - uratował niejedną stratę z tyłu.
Drużyny grające u siebie zwykle się otwierają. Sosnowiec gra raczej ofensywnie i przegrywa, a gts nie postawi autobusu w derbach.
Przepraszam, przepalczyłem się. Pisząc "nie z młyna" miałem na myśli, że nie od gniazdowego to wyszło.
Mam pytanie, czy nie należał nam się rzut karny przy główce Rupy w 61 minucie? Był tam chyba pchniety przez zawodnika jagiellonii
Myślę, że gts będzie miał obsrane gacie, a My musimy wejść na następny level i wytrenować grę pozycyjną z pozycji faworyta. Mamy teraz dwa mecze do derbów z ogórkami i trzeba je do tego wykorzystać. Zalążki takiej gry są. Poza tym, od jakiegoś czasu wszystkich rywali połykamy fizycznie i to jest podstawa.
I ćwiczyć wykończenie, do usrania i jeszcze dłużej. Następni rywale są słabsi ale walczą o życie, trudno się z takimi gra.
Czekają nas ciężkie mecze - dwa z zespołami walczącymi o życie a póżniej derby . gts-owcy będą ogonami drzeć po murawie , trzeba uważać na nogi bo będą kopać i gryźć - mogą się również jeszcze wzmocnić kadrowo za sprawą kolejnego tajemniczego 'sponsora" .
To trzeba im przyciąć te ogony. Chociaż, kundel z przyciętym ogonem to dramat.
[quote='jarban' pid='1365540' dateline='1551078346']
Meczyk pierwsza klasa! Dla mnie to mecz Helika - uratował niejedną stratę z tyłu.
[/quote]
Mecz Helika bo jadźka karnego nie wykorzystała ;-)
[quote='frik' pid='1365574' dateline='1551083180']
Myślę, że gts będzie miał obsrane gacie, a My musimy wejść na następny level i wytrenować grę pozycyjną z pozycji faworyta. Mamy teraz dwa mecze do derbów z ogórkami i trzeba je do tego wykorzystać. Zalążki takiej gry są. Poza tym, od jakiegoś czasu wszystkich rywali połykamy fizycznie i to jest podstawa.
I ćwiczyć wykończenie, do usrania i jeszcze dłużej. Następni rywale są słabsi ale walczą o życie, trudno się z takimi gra.
[/quote]
Ja myślę że, z tych trzech najbliższych meczy gts to jedyna drużyna, która postawi autobus w bramce bo dla nich remis nie będzie zły, chociaż na tyłkach jeździć będą napewno. Płock i Sosnowiec muszą wygrywać bo widmo spadku im zagłada w oczy bardzo poważnie szczególnie tym drugim, a remis ich nie urządza.
Wstałem rano , kawka, obejrzałem sobie z 6 x skróty meczu, Analiza tabeli , pkt , u siebie , na wyjeździe, po 5 kolejkach , po 10 kolejkach po 15 kolejkach , ogólem - dobra mogę iść do pracy.
Szykujcie się psiaki w zakładzie - nadchodzę!
[quote='ALRS' pid='1365609' dateline='1551086500']
[quote='frik' pid='1365574' dateline='1551083180']
[/quote]
Ja myślę że, z tych trzech najbliższych meczy gts to jedyna drużyna, która postawi autobus w bramce bo dla nich remis nie będzie zły, chociaż na tyłkach jeździć będą napewno. Płock i Sosnowiec muszą wygrywać bo widmo spadku im zagłada w oczy bardzo poważnie szczególnie tym drugim, a remis ich nie urządza.
[/quote]
No, nie wiem. Tam chyba jeszcze działa to co ich zgubiło, czyli poczucie wielkości, więc, autobus, w derbach, oni muszą być nad nami, z drugiej strony trener, tfu, treser, ma chyba świadomość co się dzieje z nimi i z nami i może być tak jak piszesz, będą chcieli uniknąć kompromitacji i się zabetonują. Tak i tak wygramy. Amen.
Mania wielkości została tylko u ich kibiców oraz działaczy, kopacze i sztab zdają sobie sprawę, w którym miejscu są, a gdzie jesteśmy my. A remis po trzech kolejnych wygranych derbach, nie będzie dla nich zły.
Eredin w Canal + wyśmiali VAR tzn.Musiała i Marciniaka - karnego nie było a Musiał /Pies/ bał się Marciniakowi zwrócić uwagę albo CELOWO nie zgłaszał błędu Marciniakowi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)