5-letni kontrakt, zarządzanie.... i wszystko.
-
-
Sergiu Hanca - Witamy w Cracovii!!!
Meczu nie widziałem ale sądząc po komentarzach oraz ocenach kolejny raz zagrał piach . Chyba czas najwyższy odpocząć na ławeczce .
Fakt, faktem, że od pewnego czasu znacznie obniżył formę.
Wczoraj najgorszy na boisku... byl nawet gorszy od trawy o ktorej cygan wspominal....
[quote='jarkos_' pid='1472192' dateline='1612910225']
Ja w ogóle nie wiem, co się z gościem dzieje. W 2020 nie pamiętam jego świetnego występu, a pamiętam sporo złych zagrań i bardzo mnie rozczarowuje.
Jesień 2019 miał topową, wiosną 2020 już był słaby (ale Wdowiak złapał formę i nam to jakoś umykało), jesień 2020 słaba, teraz wciąż bez zmian.
[/quote]
Tak tylko przypomnę - od półtora roku Hanca gra słabo, a Probierz nadal nie ściągnął kumatego skrzydłowego. [size=small]Można było przestawić Hancę na prawą obronę, nie kupować jakiegoś randomowego Gruzina, a jednego zajebistego skrzydłowego.[/size]
[size=small]Probierz to sabotażysta, rozj.ebał drużynę, pozbył się gości z charakterem i związanych z klubem.[/size]
Hanca po prostu się skapnął, że u nas nie trzeba dobrze grać tylko kadzić komu trzeba (np. w wywiadach).
Ja go lubię, ale ewidentnie powinien usiąść. Tym bardziej, że trener mówi, że na każdej pozycji mamy rywalizację. Wyraźnie bez formy. Ława!
jedyny atut Sergiu to Andrea. Nie ma nic piłkarsko do zaoferowania. Szkoda, że nie ma jak się go pozbyć i będzie tu terminował jeszcze przez dobrych kilka lat..
Curva żeby ani razu nie bujnąć 48 letniego Murzyna? To jest jakieś kuriozum.
Może go ktoś wreszcie ustawi na ósemce, a będzie wymiatał.
Ciekaw jestem jego dalszej gry u nas, ale już w momencie podpisywania przez niego tego 5 letniego kontraktu nie chciało mi sie wieżyć, że on dogra tyle czasu w Cracovii. Marketingowo wraz z Andreą robia dobra robote tylko czy to na pewno o to właśnie nam chodziło...
[quote='paulo' pid='1498064' dateline='1627306039']
Ciekaw jestem jego dalszej gry u nas, ale już w momencie podpisywania przez niego tego 5 letniego kontraktu nie chciało mi sie wieżyć, że on dogra tyle czasu w Cracovii. Marketingowo wraz z Andreą robia dobra robote tylko czy to na pewno o to właśnie nam chodziło...
[/quote]
Marketing ważny ale ważniejsza jest dobra forma i dobra gra . A tego ostatnio brak !
Marketingowo jak jest dobry na pewno znajdzie robotę w korpo .
Ludzie, na ta chwile (blisko 5 lat) jedynym Chamulcem jest Cygan.
jest cienki jak andrea w talii.
[quote='audax' pid='1498133' dateline='1627327649']
[/quote]
Cham-ulcem i Buc-ulcem
A przybliżcie mi zerwanie kontraktu w Bukareszcie? Oprócz tego że ktoś Andrei ubliżył, musiały być jakiś przesłanki. Nikt o tak nie ubliża kobiecie coś mi się wydaje że tam też pozaranta grał...
Andrea nie ma nic do gadania to Hanca psuje karne. Na ławę i odpoczynek!
Przedstawiali to, że naubliżali jej jak cieszyła się ze strzelonej przez Sergiu bramki, bo mecz był konkretnie przegrany i powinna płakać.
- Edytowany
mamy wlasny casus Bogaarte (w Chelsea), gosc podpisal kontrakt na wtedy chora kase (chyba to bylo jakies 20k funtow / tydzien), a potem mial wyjebane i se kopal w rezerwach :)
[quote='audax' pid='1498133' dateline='1627327649']
[/quote]
Chamulcem jest cygan, psychol i jego giermek.
Hamulcem jest biedak.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)