[quote='DawidSiemaszki' pid='1362462' dateline='1549879878']
To nie jest kudłaty tylko młody Dejna :P
[/quote]
No to musi zagrać na łazienkowskiej ;). Będzie konsternacja.
Ale Deyna chyba miał pekaesy
-
-
Bojan Čečaric - Witamy w Cracovii!
19 dni później
- Edytowany
Nie ma się co czarować szrot jakich mało, najgorszy na boisku. Piszczek naciska obrońcę Płocka, który nie ma kontroli nad piłką, gość stoi pół metra dalej, wystarczy mu tylko ją zabrać, a on się patrzy jak ciele. Zdejmuje piłkę meczową Cabrerze z nogi. Drewniany jest strasznie.
drugi serderov?
Już się tyle razy wypowiedziałem o Tym Panu, może teraz otworzą się wszystkim oczy :)
Fajny chłopak, ale ja bym więcej pokazał na boisku :D
[quote='rozrabiaka' pid='1366781' dateline='1551562838']
drugi serderov?
[/quote]
Gorzej niby graliśmy w pewnym momencie 11 na 9, tylko w naszych szeregach biegał agent z Płocka.
Kariery u nas to mu nie wróżę. Ciparić i tyle.
No na to wygląda, że teraz zniknie z 18stki i po sezonie trzeba będzie rozwiązywać kontrakt albo wypożyczyć gdzieś w cholerę do 1 ligi. Tylko po co kontaktować takich zawodników? Połowa forum wiedziała że to pomyłka po obejrzeniu jednego filmiki na YouTube, zanim wogóle kopnął u nas piłkę.
Przy nim to Zenjov był wirtuozem, a Rakels geniuszem.
Ma tylko jedną wadę, nie potrafi grać w piłkę.
Oho...
Witamy w 2019 Panowie.dawno Was nie było. Pozdrawiam
W ocenach piłkarzy, bodajże po meczu z Piastem, napisałem : nieporozumienie. Kilku znawców wyraziło oburzenie. Niech teraz mędrkują. Kto i po co sprowadził go do nas. Dzisiaj powiem więcej: ten chlopak to nie tylko nieporozumienie, lecz piłkarski szajs. Dziwne, że "genialny" Probierz nie poznał się na nim!
co po niektórzy mówili dajmy mu kopnąć piłkę a ocenimy, no to czekamy aż kopnie piłkę
Odnoszę wrażenie, że znaleziono kozła ofiarnego.
Po tym meczu powinien na długo odpocząć od pierwszego zespołu.
[quote='stary kibol' pid='1366830' dateline='1551565169']
Odnoszę wrażenie, że znaleziono kozła ofiarnego.
[/quote]
Tu nie chodzi o kozła ofiarnego , gość jest tragicznie słaby i ciężko coś znaleźć na jego obronę
Bardzo fajnie rozrzuca piłki. Problem w tym, że wystarczyło go podwoić i odciąć możliwość podania, to facet głupiał. Dajmy mu jeszcze czas, niech popracuje.
Ja tam widziałem, że parę razy był bardzo dobrze ustawiony, podnosił ręce by mu dograć piłkę, a nasi pomocnicy najczęściej wybierali obstawionego Wdowiaka. Gdybym miał się doczepić do zawodnika, to czasem zbyt szybkie odegranie piłki do tyłu. Tyle tylko, że takie klepanie bezsensowne, to występowało u wielu zawodników z Golem na czele.
Bojan jest chyba rzeczywiście kandydatem na "ulubieńca" części kibiców ;)
To nie Cecarcic zawalił pierwszego gola tylko Wdowiak. Trzeciego tez nie zawalił. Drugi - szczęście Persila.
O co są do chłopa prenensje? Poza tym że zabrał piłkę Cabrerze? Wdowiak dziś więcej machał rękami niż przebierał nogami.... nie ma się co chłopa czepiać
Przecież nawet po tych niewielu minutach które zagrał, jego ruchach itp widać, że to jest dramat.
Po filmiku przeczuwałem, że to szrot i nie zmieniłem zdania, ale teraz stanę w jego obronie, bo jedziecie po nim po słabym meczu, a wcześniej siedzieliście cicho. Wstępnej oceny dokonałem na początku, a weryfikacja będzie po sezonie, albo nawet po kilku kolejkach następnego. Krytykujecie akurat teraz, bo nie znacie się na piłce i dajecie się ponieść emocjom.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)