Po raz pierwszy , może tym razem ze szczęściem
Posędziuje nam ulubieniec forum Szymon Marciniak .
za http://www.90minut.pl/news/291/news2919603-17-kolejka-Lotto-Ekstraklasy-obsada-sedziowska.html
-
-
CRACOVIA - Lech niedziela 02 12 2018
Rzecz jasna życzę Ci byś ten "pierwszy" raz wspominał wyłącznie pozytywnie (+3) :D Po dłuższej przerwie chorąży będzie oglądał mecz na Naszym stadionie z perspektywy ławki a nie trybun. To raz. Dwa,ciekawi mnie niezmiernie czy można zagrać gorzej niż z malinowym nosami. Oby nie. Cracovio tylko trzy punkty!
Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka
Chorąży gładko wygra niestety na Ziemi Świętej.I dobrze że uczyni z Lechem niż z Gtsem.
Może lepiej, ale na pewno nie dobrze.
Mam zresztą nadzieję, że Twoja przepowiednia się nie sprawdzi.
Będzie to pierwszy mecz Marciniaka na Cracovii od dwóch lat. Liczę na gorące przywitanie trybun za te wszystkie świetne decyzje podejmowane przeciwko nam w ostatnich latach.
Zabierzcie ze soba ksiażeczki szczepień bo ochrona poza dowodami osobistymi ma tez sprawdzać szczepienia
na ODRĘ :D
PS: remis co pokazał mecz z Śląskiem można dziubnąć punkty nawet bedąc przez 70% meczu druzyna w żałosny sposób słabszą a potem spokojnie... mogło sie 2-1 dla nas skończyć.
No kurna zaszalałem i postawiłem u buka całe 10 zł na wygraną Cracovii.
Ciśnienie jest niesamowite
Chłopy, pomożecie ? Wygracie ?
A teraz prowokacyjnie wchodzę na ambicję...
[i]Nie pytajcie co kibic dla Was zrobił ale co Wy zrobiliście dla kibica.[/i]. jak jest cały w stresie...
Ps.
Swoją drogą jakbym nie wierzył w zwycięstwo to bym nie obstawiał..;)
Marciniak sędziuje? Będzie się działo... :) :) :)
Jakby ktoś chciał posłuchać.
https://wtk.pl/news/42975-mam-nadzieje-ze-nawalka-zmieni-lecha-na-gorsze?src=feed&srcindex=1&device=dt
- Edytowany
Lepiej dać 20,- za bilet na mecz i stracić, niż 10,- u buka i przegrać. ;)
Na poważnie, liczę na Cracovię że nie zmieni Lecha ale da mu "impuls" by wygrał dopiero 3 kolejne spotkania. Nawet jeśli to będzię Nawałka. ;)
Byleby nie było remisu, a nawet jak tak będzie to niech Janusz się wturla do bramki Lecha. Mowa o piłkarzu oczywiście. ;)
Na forum Lecha są pewni wygranej i niestety mają ku temu solidne podstawy.....
pycha kroczy przed upadkiem
chorąży w tym pomoże :D
Lech tez ma swoje problemy . Zagrać twardo i bez kompleksów . W Lechu nie widzę gości takich jak Dyriatiev czy Gol , z charakterem . Tam sprowadzają dobrych pilkasrsko ale miękkich psychicznie .
Ponoć Cabrera już w pełni sprawny , może wreszcie doczekamy się jakichś bramek .
no cóż, gdybym miał grać u buków na dużą niespodziankę, to bym postawił na Pasy. Jednak będę całym sercem NA STADIONIE przy Cracovii
Coś mi mówi, że będzie zimno, a nie zmarznę. Znaczy będzie ciekawie!
Dobrze, że od niedzieli ma się zrobić trochę cieplej, bo po fantastycznej grze tydzień temu i dokładając do tego zimno z ostatnich dni, jakoś entuzjazmu we mnie nie ma, by iść w niedzielę na mecz. Ale jeśli zrobi się choć odrobinę cieplej, to jakoś się dowlokę, po raz kolejny łudząc się, że może doczekam się niezłej gry, walki i może jakimś cudem 3punktów.
A Ja Wam mówię że wygramy 2-1 i tak postawie u buka na dokładny za 100
Czekamy na skan kuponu.Ja chyba zagram dokładny wynik 3-0 dla Nas za 500zł ;)
ronnie79 nie ma sprawy, a zobaczysz że wejdzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)