Coś mi się wydaje, że Cracovia już nie ma z kim przegrać, co najmniej do nowego roku.
Wychodzi na to że przyjdzie mi zakładać wątki meczowe aż tak długo.
Chyba nie będziecie mi mieli tego za złe ? ;)
No to zaczynamy ...... pierwszy Górnik Zabrze na "pożarcie"......
-
-
CRACOVIA - Górnik Zabrze, poniedziałek, 22.10.2018, godz.18:00
Górnik mega osłabiony . Zdecydowanie do pyknięcia . Ale nasza liga i Cracovia zabija logikę więc ... Zyczę koledze zakładania bez przerwy wątków do 37 kolejki , ale po ostatnich derbach nie zdziwi mnie nawet 0-5 z kurnikiem i dmuchane lale zamiast kibiców .
Trzeba zapytac na konferencji przed meczem czy system naglosnienia od strony sektora przyjezdnych dziala sprawnie, bo potrzebne beda konkretne decybele zeby ich zagluszyc. Profesor moglby sie pochwalic innowacyjnym rozwiazaniem jakby zrobil "visitors noise cancellation system" i puszczal w pewnym zakresie czestotliwosci dzwiek w przeciwfazie,zeby zagluszyc kibicow Gornika.
- Edytowany
Mecz z Górnikiem będzie również ważny z punktu widzenia trybun. Zachęcamy do przyjścia na D i B.
[quote]
" ...wiem że pasiaste serce mam... "
[color=#1d2129][size=small][font=Helvetica, Arial, sans-serif]Bracia, przyjaciele, koledzy po szalu, już w najbliższy poniedziałek zmierzymy się z drużyną Górnika Zabrze.[/font][/size][/color]
[color=#1d2129][size=small][font=Helvetica, Arial, sans-serif]Każdy komu los Cracovii leży na sercu, nie przejdzie obok tego spotkania obojętnie. Nasz klub, pod władzą ludzi niekompetentnych, jest raz po raz wystawiany na pośmiewisko. My jako kibicowska rodzina, nie możemy dopuścić, aby to za co ludzie wylewali pot i łzy, poszło na marne przez decyzje i prywatne animozje osób, którym na Craco[font=Helvetica, Arial, sans-serif]vii nie zależy.[/font][/font][/size][/color]
[color=#1d2129][size=small][font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]Z tego miejsca, pragniemy prosić wszystkich kibiców, aby na tym meczu stawili się na sektorach B i D. W jedności siła.[/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Ku chwale wielkiej Cracovii![/font][/font][/size][/color]
[/quote]
Jeżeli dobrze pamiętam w zeszłym roku po laniu w derbach, zlaliśmy Górnika.
Liczę na powtórkę.
- Edytowany
Po pierwszych derbach zremisowaliśmy 3-3 po dwóch karnych dla nas w doliczonym czasie.
Wolałbym jednak opcję z 4-0
Nawet skromne 1 : 0 ale koniecznie trzy punkciory na + .
Mecz z Zabrzem posędziuje Tomasz Kwiatkowski (Warszawa).
za http://www.90minut.pl/news/290/news2908827-12-kolejka-Lotto-Ekstraklasy-obsada-sedziowska.html
Spikera mamy, czy jego tez z mp3 bedą odtwarzać?
Spokojnie korporacja zdecyduje o godzinie 17:30 który z pracowników ma wykonać tymczasowo prace spikera. Wskazanie przedwczesne może spowodować nagłą chorobę wybranego. Nie ma co ryzykować.
TYLKO ZWYCIĘSTWO.
Zagrają w marynarza i przegrany zademonstruje swe umiejętności . :D
Jak my tego meczu nie wygramy to bedzie oznaczalo, ze jestesmy masakrycznie slabi. Biorac pod uwage, ze kolejke temu przegralismy derby u siebie (to teraz nasi powinni zapie*dalac za trzech ...) ,byla przerwa na repre, gramy z 15 druzyna w tabeli ... :rolleyes:
wiem, że wynik sportowy jest ważny, ale jutro mimo wszystko schodzi na plan dalszy...
[quote='ian thorpe' pid='1344185' dateline='1540145655']
wiem, że wynik sportowy jest ważny, ale jutro mimo wszystko schodzi na plan dalszy...
[/quote]
To już nawet dla kibiców wynik sportowy nie jest priorytetem? :huh:
Wybierałem się pierwszy raz w sezonie na mecz (mimo, że mój sektor nadal zamknięty), ale chyba muszę to jeszcze przemyśleć.
Dla prawdziwych kibiców ważniejsza bywa przyszłość ich klubu.
A jakie są kryteria?
Bo może Filipiak też jest "prawdziwym kibicem". On też uważa, że nad wynik sportowy stawia przyszłość klubu. Jeszcze niedawno obowiązywała wersja, że wynik sportowy jest najważniejszy. Trochę się pogubiłem.
Po prostu jutro każdy kto może wbija na D lub B :-)
Poważnie leszeczku uważasz że Filipiak jest prawdziwym kibicem Cracovii? Nie wiem co sobie uważa Filipiak ale nie jest to przyszłość klubu na pewno i sam powinieneś o tym wiedzieć skoro jego działania zaprowadziły Cie przed TV a nie jesteś wyjątkiem. Pusty stadion to najlepsze podsumowanie jego działalności i troski o przyszłość klubu a jednostkowy wynik (choć 4 miejsce z perspektywy mijających lat trudno nazwać za świetny rezultat) nie podniesie na stałe i nawet tymczasowo chętnych na odwiedziny stadionu. Zaskoczeniem nie jest też fakt że chłop przygotowuje się do pustego stadionu i puszcza już doping z mp3.
Wynik sportowy z punktu widzenia kibica jest oczywiście najważniejszy (choć z małymi wyjątkami), ale u nas go nie było zatem nie ma co snuć teoretycznych rozważań. Tym bardziej że prezes oficjalnie potwierdził że nie ma go w planach.
Przyjdź i wyraź swoje rozczarowanie działaniami zarządu bo z przed tv nie słychać Twoich protestów.
Bardzo ważne jest również by odłożyć na bok marudzenie że się nie uda, że bez sensu, że i tak nie posłucha. Nie idziemy na stadion po to by mu coś udowadniać. W końcu cała Polska wie że prezesa mamy chujowego.
[quote='sterby' pid='1344195' dateline='1540147422']
Dla prawdziwych kibiców ważniejsza bywa przyszłość ich klubu.
[/quote]
To tez żarcik? bo robisz się cynikiem Jak bym Filipiaka słyszał. Co tam przeszłość - Ikony klubu, Kałuża itd, Co tam teraźniejszość i mecz np, dzisiejszy, najważniejsza jest zawsze przyszłość- bo najpierw ( jako przyszłość) była budowa stadionu, zbudowanie ośrodka w Rącznej, mistrzostwo Polski, Liga mistrzów - macie racje
Tak Zbigniewie dla prawdziwego kibica najważniejsza jest wczorajsza kiełbasa #nastadionie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)