Przepraszam przepraszam.. ale Serafin w Niecieczy dal rade jako jeden z nielicznych...
-
-
Michał Probierz musi odejść !!!
- Edytowany
[quote='potter' pid='1346034' dateline='1541235852']
[...] O to winie Probierza pozwolił na to by dalej wciskali mu śmieci i dalej chodziły deale pod stołem .Efekt posiadania takiej kadry -miejsce w tabeli 3 przegrane derby z gołodupcami .Winie go za Covilo i za Siemiona .
Im prędzej pójdzie precz tym lepiej -won Rumcajsie .
[/quote]
To ja dodam jeszcze jedna winę - rozwiązanie rezerw.
Grajki przeszły oczywiście obok meczu z niecieczą, ale małym usprawiedliwieniem, jest, że nie są w rytmie meczowym - w każdym normalnym klubie wiedzą, że zawodnik musi grać w meczu o stawkę, nawet gdyby to miałaby być IV lub III liga. Żaden trening tego nie zastąpi.
ps. https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/poprowadz_cracovie_w_grze_football_manager_2019
przynajmniej tutaj można szybko zwolnic trenera :) - w wersji 2020 powinni dodać jeszcze wykopanie na bruk prezesa :)
IAN
[i]Powtarzał będę, za derby, za Niecieczę, to zawodnicy ponoszą odpowiedzialność, bo to nie system gry był zły, tylko indywidualne błędy kopaczy. [/i]
Co za bełkot. Patrząc w tak dziecinny sposób to trener zawsze ma rację. To jest brednia. Jeżeli gra nie idzie to trener odpowiada za jej korygowanie, za zmianę ustawienia lub piłkarza. Jeśli nie potrafi nic zmienić znacz\y że jest imbecylem ,a nie trenerem
to, że Serafin nie był gorszy od słabych, drugoligowych piłkarzy Brukbetu, nie dowodzi, że nadaje się do grania w tzw ekstraklasie
to kolejny podstolikowy szrot
Nie wszyscy trenerzy w Polsce są źli, ale żaden nie sprawdzi się w roli menedżero-scouto-trenero-dyrektora sportowego. Winny jest model, więc kilka wygranych meczów z rzędu czy zwolnienie Probierza nie uzdrowią sytuacji Cracovii i problem będzie wracał, póki nie powstanie pion sportowy. Nie zmienia to jednak faktu, że MP sam sobie przeczy, nie sprawdził się wg swoich własnych wcześniejszych słów, bo poprzedni sezon miał być na budowę, a ten na sukcesy, a jest niemal tak samo, a odejścia Piątka i Covilo nie są usprawiedliwieniem, bo najlepsi zawsze będą odchodzić i w Jagiellonii, w której Probierz był jedynie trenerem pierwszej drużyny, nie jest to problemem.
Probierz podpisał się pod fatalnymi transferami. Nieważne czy były faktycznie jego - jeśli nie, to świadomie błaznował na konferencjach, wiedząc że to nie ma prawa wypalić, a jeśli tak, to świadczy to o braku umiejętności oceny zawodników. W dodatku nie umie ich ustawić i tylko jednostki notują progres. Jest tylko czcza gadanina na konferencjach, w której sobie przeczy. Bzdurą jest twierdzenie, że Probierz to dobry trener i jeśli jemu się nie uda, to nikomu. To nie jest trener, tylko pan od WF, który wygląda i zachowuje się jakby żarł za dużo tematu za 20, co wjeżdża mu na banię.
[quote='zubereg' pid='1346053' dateline='1541241511']
IAN
[i]Powtarzał będę, za derby, za Niecieczę, to zawodnicy ponoszą odpowiedzialność, bo to nie system gry był zły, tylko indywidualne błędy kopaczy. [/i]
Co za bełkot. Patrząc w tak dziecinny sposób to trener zawsze ma rację. To jest brednia. Jeżeli gra nie idzie to trener odpowiada za jej korygowanie, za zmianę ustawienia lub piłkarza. Jeśli nie potrafi nic zmienić znacz\y że jest imbecylem ,a nie trenerem
[/quote]
co za bełkot, Patrząc w ten sposób jak zawodnik strzela samobója, albo jak Gostomskiemu wylatuje piłka z ręki, to odpowiada korygowanie systemu gry. takie właśnie brednie doprowadzają do upadku piłki w Polsce.
Potter, Probierz to NAJEMNIK. Kiedyś pójdzie
a ja Ci się zapytam ? Kiedy przez 15 lat było INACZEJ w naszym klubie byś TY pisał inaczej.
Od wielu lat jedno i to samo.
Ja mimo wszystko, wbrew napie.rd.alan.ce na forum, poczekam na koniec rozgrywek. Probierz i tak będzie do końca.
natomiast nawet ewentualny sukces nie zmieni mojego patrzenia na DZISIEJSZE funkcjonowanie klubu na wielu płaszczyznach. Domagam się BUDOWY SILNYCH STRUKTUR CRACOVII, a nie nawet jednorazowego sukcesu. Bo korekty w bessie przerabiałem już przy Stawowym, Majewskim, Zielińskim i nie interesuje mnie kolejna przy Probierzu.
Ian nie wiem w jakim celu bronisz nieudacznika .Jest to jego autorska drużyna kogo chciał odstrzelić odstrzelił .Bilans 1,5 letniej pracy Probierza to bilans wstydu .Nie ma drużyny ba nie ma formacji gotowej .Taktyka ?jedna wielka prowizorka i dziadostwo .Dobór piłkarzy ,transfery szkoda gadać .Wielokrotnie pozbył się lepszych od tych co przyszli .Nie znam kibica Cracovii który by nie wolał mieć w drużynie Rakelsa i Wójcickiego zamiast Culiny i Serderowa .Kto za to odpowiada ?
Następne pytanie 3 mecze derbowe przegrane przez amatorstwo trenera .Na wiśle spał snem niedzwiedzia i czekał na czerwoną kartkę Pestki.U siebie się uparł że 18 letni nie doświadczony bramkarz Wilk będzie bramkarzem na derbach i 3/4 gole jego .Teraz zapytam kto odpowiadał za Imaza ?Krył go ktoś ?.
Jest ewidentnie winny zrytej atmosfery razem z tabiszem ręka w rękę ,sprawy Covilo i Siemiona transferów meneli .Jak by było mało dochącą do tego zachowania rynsztokowe typu zabieranie piłki w Gliwicach ,ciągłe kompromitownie klubu w mediach .Powinni go nazwać ,,bajarzem Antonim ''jest podobnie nie wiarygodny jak Filipiak .
Probierz wynocha !!!!!!!
- Edytowany
Wiesz gdzie dzisiaj gra Rakels ? Na Łotwie bo sobie nie poradził w Anglii a potem u nas. Na nim chcesz budować Cracovię ?
Wójcicki też szału w Jadze nie robi. Jak chcemy Cracovii wielkiej, to musimy wyżej sięgać.
Jak mamy sięgać wyżej, to czemu sięgamy niżej?
Sięgamy tak nisko, że niżej już nie można.
[i]Jak chcemy Cracovii wielkiej, to musimy wyżej sięgać.[/i]
Dlatego sięgamy po Sederowa, Serafina i tym podobnych paralityków:)? Na odpadach będziemy budować? Tylko niech imbecyl nie płacze później na konferencjach że nie umieją dośrodkować. Niech nie bredzi o Lusiuszowskich. Zawodnik DOBRZE GRA w SWOIM KLUBIE to wtedy może myśleć o grze w Cracovii. Imbecyl tego nie rozumie..
Problem w tym że Ogrodnik nie ściągnął lepszych od Rakkelsa i Wójcickiego.
Temu nieudaczników i hipokrycie wydrukowałbym wywiad w którym mówi o ogrywaniu Culiny i nakleił na tym pustym łbie :).
[quote='ian thorpe' pid='1346071' dateline='1541249394']
Wiesz gdzie dzisiaj gra Rakels ? Na Łotwie bo sobie nie poradził w Anglii a potem u nas. Na nim chcesz budować Cracovię ?
Wójcicki też szału w Jadze nie robi. Jak chcemy Cracovii wielkiej, to musimy wyżej sięgać.
[/quote]
Wójcicki u nas był NAJLEPSZYM zawodnikiem. Gość przez kilka sezonów nie schodził poniżej solidnego poziomu. Zdecydowanie więcej męczy miał "dobrych" albo nawet "przyzwoitych".
Rakels u nas jakby solidnie przepracował wiosnę zostałby pierwszym napastnikiem. Nawet nie jako strzelec ale jako "pierwszy obrońca". Taktykę jaka preferuje Probierz.
A przywrócenie "leni" jak Cetnarski czy Szczepaniak oraz pierwszy skład dla "czlapiacego" Budzika jak skomentowac? Hipokryzja?
Won! Won!! Won!!!
Wypier.dalaj człowieku stąd... pierwszy i ostatni raz to pisze...
[quote='Endriusza' pid='1345676' dateline='1541006720']
Dość miałem jakiś spory czas temu, teraz trudno opisać co czuję, WYPEIRDALAJ
[/quote]
Ja zacytuje sam siebie bo nic innego nie wymyślę
Wprowadzenie Helika do srodka pomocy genialne, siadly calkowicie przeblyski naszej gry i zagrozenia dla bramki Miedzi.
Zmiany chujowe, ale mimo wszystko on to jest chyba najmniej winny, to MP im kazał strzelać w bramkarza?
- Edytowany
Przy braku Javiego i po zejściu z boiska Cabrery siła ofensywna tej drużyny jest zerowa. A wariantu B na grę brak .
Miałem obawy czy Budzik potrafi zastąpić Javiego - i jak się okazało były słuszne . Jeszcze dużo czasu upłynie nim Budzik złapie formę .
to jest tak jak się kupuje zawodników na kilogramy żeby kasa spod stołu się zgadzała, to potem nie ma zmienników
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)