Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Michał Probierz musi odejść !!!

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 07.10.2018 o 19:15
      Ostatnia aktywność 08.02.2020 o 21:01
      103604 wyświetleń
    • farciarz2

4.6K
      10.3K
    • 01.11.2018 o 00:31
      Post #1345751 01.11.2018 00:31
    [quote='Jake Blues' pid='1345732' dateline='1541021409'] za co pajacu bierzesz pieniądze? [/quote] Jak to za co?! Za sukcesy w lidze biznesu. Sukces sportowy to zbędny i zbyt kosztowny balast.  Probierz ma tak prowadzić drużynę by wypromować na sprzedaż jakiegoś piłkarzyka (najlepiej za kilka milionów euro) i by klub nie zajął przypadkiem miejsca wyższego niż 14 w tabeli bo mogłoby się to okazać nieopłacalne z punktu widzenia bilansu ekonomicznego (niepotrzebne wydatki na premie, większa ilość kibiców na trybunach a więc większe koszty organizacji meczów, a co za tym idzie większa presja na niepotrzebny sukces sportowy ze strony większej ilości fanów). My jesteśmy chyba jedynym klubem w Europie w którym sukces sportowy jest niemile widziany albo wręcz [size=small]zakazany.[/size] [size=small]To znaczy byłby tolerowany gdyby można go było osiągnąć za darmo, nie dopłacając do niego. Czyli aby[/size] [size=small] nie generował dodatkowych kosztów. Poza tym na ewentualny sukces trzeba by zapracować, ściągnąć dodatkowych sponsorów a to zobowiązania i wysiłek organizacyjny. Ponad to ten sukces mógłby wywołać efekt domina tzn. wprowadzić Pasy na wyższy poziom a to wiązałoby się z systematycznym zwiększaniem budżetu bo lud naciskałby na jeszcze większy sukces. [/size] [size=small]Po co więc wysilać się, lepiej tkwić w minimalistycznym grajdołku w którym jedynym celem jest gra w ekstraklasie jak najmniejszym kosztem.[/size]
    • Aston1906, lambadia, potter oraz 8 innych osób lubią to.
    • Orlean

4.1K
      2.3K
    • 01.11.2018 o 01:50
      Post #1345753 01.11.2018 01:50
    Jest ciekawe że są jeszcze tacy którzy liczą że ten ograniczony cham i prymityw jest jeszcze w stanie cokolwiek osiągnąć ze swą autorsko zbudowaną drużyną. Świetnie wkomponowany zderzak dla okupanta ze "znakomitymi" osiągnięciami - rozwalony dokumentnie zespół pod względem sportowym, kadrowym jak i mentalnym - drużyna która jest wszędzie pośmiewiskiem (liga,PP,) - wyniki sportowe dramat - kompromitujące wyniki meczów derbowych ze znacznie słabszą obecnie sąsiadką niż dawniej Pochodną blisko półtora roku pracy tego nadpobudliwego pajaca są również puste trybuny i coraz powszechniejsza obojętność na losy Cracovii wielu jej kibiców. Atmosfera w drużynie- ZERO- czego najlepszym dowodem jest chociażby dzisiejsza porażka z mocno osłabioną wiejską ekipą grającą w niższej klasie rozgrywkowej. O konferencyjnych idiotyzmach lepiej już nie wspominać- choć ten pajac na nich również reprezentuje nasz klub- jak? wszyscy widzimy i słyszymy.
    • Aston1906, dziurkacz, Diabel oraz 10 innych osób lubią to.
    • sterby

20.6K
      22.6K
    • 01.11.2018 o 06:57
      Post #1345763 01.11.2018 06:57
    [quote='Jake Blues' pid='1345732' dateline='1541021409'] za co pajacu bierzesz pieniądze? [/quote] Za wszystko?
    • szaleniec

4.1K
      4.6K
    • 01.11.2018 o 07:05
      Post #1345764 01.11.2018 07:05
    Skoro watek idzie w kierunku sienkiewiczowskim , Probierz raczej przypomina bohatera, ktory w strone Filipiaka zwraca sie z slowami" Pomiłuj"
    • Pasiak64

1.1K
      690
    • 01.11.2018 o 09:30
      Post #1345783 01.11.2018 09:30
    [quote='ian thorpe' pid='1345611' dateline='1541001144'] przesadził z tak dobranym składem. Jeżeli się chce grać na Narodowym, to PP trzeba traktować poważnie. Można zmienić 2-3 zmiany a nie SIEDEM ! To jest kpina z rozgrywek. Jeżeli odpadniemy dzisiaj, nie ma usprawiedliwienia dla Probierza, bo to on podjął decyzje co do składu. [/quote] Ale przecież grali ci których podobno długo obserwował, Serderov, Piszczek (pół ligi się o niego podobno biło), Serafin, Danek, więc o co chodzi? W lidze grali zawodnicy z łapanki (Rapa, Cabrera, Gol oraz Wdowiak, który nie był na ciężkim obozie letnim. Powiadasz, że cenisz ogrodnika bo u niego trzeba ciężko pracować a ja pytam o efekty, nie potrafimy motoryką pokonać drużyny, która w I lidze wygrała jeden mecz u siebie?
    • szaleniec, rozrabiaka, piotrek67 oraz Aston1906 lubią to.
    • Sehtan

2.6K
      1.5K
    • 01.11.2018 o 09:52
      Post #1345784 01.11.2018 09:52
    No i tu wychodzi jak na dłoni brak pionu sportowego z prawdziwego zdarzenia. Skoro Probierz ma ogarniać niemal wszystko to nigdy nie skupi się dobrze na danej rzeczy i wszędzie będzie ch....o albo przeciętnie. Sądzę jednak, że zawodników wybrał sobie nawet innych ale Jakubek dbając o koszty i mając swoje tylko znane deale zakontraktował mu tych "co trzeba" i nasz nadTrener nie miał nic do powiedzenia.
    • Aro lubi to.
    • stefan waldek

6
      5
    • 01.11.2018 o 10:36
      Post #1345792 01.11.2018 10:36
    [quote='farciarz2' pid='1345751' dateline='1541028692'] [quote='Jake Blues' pid='1345732' dateline='1541021409'] za co pajacu bierzesz pieniądze? [/quote] Jak to za co?! Za sukcesy w lidze biznesu. Sukces sportowy to zbędny i zbyt kosztowny balast.  Probierz ma tak prowadzić drużynę by wypromować na sprzedaż jakiegoś piłkarzyka (najlepiej za kilka milionów euro) i by klub nie zajął przypadkiem miejsca wyższego niż 14 w tabeli bo mogłoby się to okazać nieopłacalne z punktu widzenia bilansu ekonomicznego (niepotrzebne wydatki na premie, większa ilość kibiców na trybunach a więc większe koszty organizacji meczów, a co za tym idzie większa presja na niepotrzebny sukces sportowy ze strony większej ilości fanów). My jesteśmy chyba jedynym klubem w Europie w którym sukces sportowy jest niemile widziany albo wręcz [size=small]zakazany.[/size] [size=small]To znaczy byłby tolerowany gdyby można go było osiągnąć za darmo, nie dopłacając do niego. Czyli aby[/size] [size=small] nie generował dodatkowych kosztów. Poza tym na ewentualny sukces trzeba by zapracować, ściągnąć dodatkowych sponsorów a to zobowiązania i wysiłek organizacyjny. Ponad to ten sukces mógłby wywołać efekt domina tzn. wprowadzić Pasy na wyższy poziom a to wiązałoby się z systematycznym zwiększaniem budżetu bo lud naciskałby na jeszcze większy sukces. [/size] [size=small]Po co więc wysilać się, lepiej tkwić w minimalistycznym grajdołku w którym jedynym celem jest gra w ekstraklasie jak najmniejszym kosztem.[/size] [/quote] świetnie napisane  :) zalogowałem się specjalnie, żeby zalajkować; pozdrawiam  :)
    • potter

8.9K
      5.2K
    • 01.11.2018 o 13:24
      Post #1345802 01.11.2018 13:24
    Serderov był rok temu na testach które skonczyły się odesłaniem .Zagrał sezon w 2 lidze rosyjskiej i cały dobytek to jeden gol i nagle się do nas nadaje ? Tak dla przypomnienia Wójcicki i Rakels zostali pogonieni za słabe statystyki .Szkoda nawet porównywać ich do Serderowa bo to przepaść .Rakels miał 1 gola i 3 asysty w 12 meczach . Nie mogę pojąc że poważny trener nie widzi już na 1-2 treningu że piłkarz wciskany do nas nie ma umiejętności ,nie ma ambicji i snuje się po boisku tak że chce się czymś rzucić w jego kierunku . W rezerwach by to szybko wyszło że się nie nadaje do nas .W treningu najgorszy patałach da radę . Panie Probierz kto odpowiada za ten k.... śmietnik ?.
    • 3lvis oraz pasiasty68 lubią to.
    • ian thorpe

17.8K
      14.2K
    • 01.11.2018 o 15:09
      Post #1345809 01.11.2018 15:09
    tak już na spokojnie. Probierz jak gdyby na konfie przyznał się do błędu, że wystawił w meczu o PP skład z siedmioma zmianami, co doprowadziło do katastrofy w Niecieczy. Wziął winę na siebie ( jak kiedyś inny trener brał) i wszystko by było cacy, bo trener beeee, ale.... Kryszałowicz w ostatnim programie Cafe Futbol powiedział ważne słowa, które jak gdyby nie docierały do rozgrzanych głów kibica " dzisiaj zawodnicy nie trenują, tylko przychodzą na trening " , " zawodnicy są roszczeniowi, trochę młody pokopie i już jest gwiazdą " " jak ktoś był na zachodzie, to wie, że tam od poniedziałku do piątku jest ciężka praca, by w sobotę wyjść na mecz. Tam nie ma możliwości, ze do środy się lenisz, w czwartek pokiwasz kogoś, w piątek potrenujesz a w sobotę grasz mecz. Są inni którzy czekają. Tam wszystko trzeba rzucić, by ciężko trenować, by grać. A my tu w Polsce, nam się wydaje, że trochę pobiegamy, trochę potrenujemy, jak przyjdzie mocniejszy trener to jest dwa miesiące bo PIŁKARZE GO ZWALNIAJĄ, bo prezesi ulegają..." Ja tak wczoraj popatrzyłem na tych "piłkarzy", którzy wg słów Kryszałowicza POWIINNI ciężko walczyć, by wygryźć ze składu dotychczasowych pewniaków. Patrzyłem na zdolnych, tak uwielbianych przez wielu młodych zawodników, którym Probierz robi krzywdę nie wystawiając ich na mecz, patrzyłem na celność podań, na agresję. Patrzyłem na Pestkę który podobno miał iść do Valencii patrzyłem na Strózika, Helika, młodych (?) gniewnych. Patrzyłem na Budzińskiego, który jest takim wyjadaczem, Gola, który po meczu pierdzieli że trzeba teraz skupić się na lidze itd. Patrzyłem na ten zagraniczny zaciąg, który gra w Polsce tylko dlatego, że każdy menager z poważnego rynku na wstępie ich odstrzelił. Mogę napisać, dno dna, i nijak ma się to do słów Kryszałowicza. Wiem, że wielu napisze sam ich Probierz wziął, a ja napiszę, no cóż, wielu lepszych wybrało poważniejsze ligi, a my wybieramy odpady i szukamy że może ktoś przeoczył perłę, na której da się zarobić. Poniekąd dobrze się stało, że ten mecz się odbył, uświadomił boleśnie wiele. Znowu muszę wrzucić kamień do ogródka Probierza. Zaczynają mnie denerwować jego słowa, że się UCZY. Sorki trenerze, ja mam w czterech literach Twoją naukę. Jak jesteś niedouczony, to zaczynaj trenerkę od A klasy lub trochę wyżej. Ja chcę trenera, który NIE UCZY SIĘ NA BŁĘDACH ( przyznanie się do braku przewidywalności na początku rozgrywek, kontuzje i odejścia, oraz teraz z wystawieniem tylu zmian) tylko trenera KTÓRY WYCISKA Z DRUŻYNY MAKSYMALNIE dla wyniku sportowego. Jeszcze o innych graczach, bo pojawiają się sugestie np. z Rakoczym, że niby taki grajek w Cracovii itd. Sorki, ja wczoraj wieczorem oglądnąłem mecz Rakoczego przeciwko Francji. Wiecie co, Rakoczy został zmieniony po 45 minutach a jego grę można określić jednym słowem - ŻAL. W programie Cafe Futbol tez o tym mówili, ze młodzi zamiast trenować, szukają wszystkiego innego, bo im się WYDAJE, ze są wielcy. Często sami kibice do tego doprowadzają, klepiąc ich po plecach, niby w ramach wsparcia. Sorki, odpowiedź jest jedna - jak chcesz być kimś wielkim rzeczywiście, to bez klepania zapierdzielasz na trening i wylewach litry potu, by później nie pierdzielić w wywiadach, jak to na zachodzie ciężko pracujesz, a w Polsce tak nigdy. Taki Piątek nie narzekał jak mu Probierz publicznie przywalił. U nas jest problem, ze Bałdys nakazuje w HOTELU młodym kotom spać o 22.00, bo co niby, mają iść w miasto za dupami ? Ja widzę na Instagramie, co niektórym odpowiada, te lanse, te młode kocice, Kapustka też kiedyś wybrał takiego (….) , bo nie chcę publicznie ubliżać. Dzisiaj ten nasz ulubieniec pląta się gdzieś po I lidze Belgii - ludzie, to był REPREZENTANT POLSKI. Zejdźmy w końcu na ziemię w tej naszej Cracovii. Bo co zawala zarząd to jedno, co daje dupy Probierz, to drugie, ale gdzieś na boisko wychodzą ASIORY jak wczoraj, którym się WYDAJE, że są wielkimi piłkarzami. Wydaje, bo ich ograł zlepek(też było dużo zmian) piłkarzy z Niecieczy, bo ich ograł ambicją, wolą walki, bo przecież nie umiejętnościami. WYP.IE.RDALA.Ć ZA WCZORAJ, ZA DERBY !!!!
    • CP 1906, Craxoholik, pasiasty68 oraz 10 innych osób lubią to.
    • sterby

20.6K
      22.6K
    • 01.11.2018 o 15:34
      Post #1345812 01.11.2018 15:34
    ale jak to jest, że mamy tak szeroką kadrę, a nie ma ożywczej dla wyniku rywalizacji o miejsce w wyjściowym składzie.
    • piotrek67 oraz Jabkowy_KSC lubią to.
    • krak 06

1.7K
      424
    • 01.11.2018 o 16:01
      Post #1345814 01.11.2018 16:01
    [quote='sterby' pid='1345812' dateline='1541082879'] ale jak to jest, że mamy tak szeroką kadrę, a nie ma ożywczej dla wyniku rywalizacji o miejsce w wyjściowym składzie. [/quote] Mamy szeroką kadrę....ale zarządzających i wykonujących ich polecenia idiotów, do których dopasował się trenerski pajac ps.OGRODNIK...
    • szaleniec, piotrek67, Orlean oraz 3 innych osób lubią to.
    • piotrek67

8.7K
      5.6K
    • 01.11.2018 o 16:08
      Post #1345815 01.11.2018 16:08
    • Edytowany
    Ja oglądałem wczoraj Piątka z Milanem przez 85 min. i też słabo zagrał a od trzech meczów to nawet bramki nie strzelił ! :) A Kapustka dalej jest Reprezentantem Polski można go zobaczyć 16,11 z Portugalią w Zabrzu :)
    • leszeczek

24K
      28.4K
    • 01.11.2018 o 16:15
      Post #1345816 01.11.2018 16:15
    piotrek67, zdajesz sobie sprawę, że manipulujesz, czy robisz to podświadomie? Podałem Ci nazwiska zawodników, którzy zagrali w pierwszym meczu sezonu, by wskazać ilu zawodników wypadło z wyjściowej drużyny Probierza. Jak by nie liczyć było to 4 zawodników, którzy wyszli w pierwszej 11 tamtego meczu. Do tego efekt "granatu w szambo" wrzuconego przez czy za sprawą jednego z nich, który pociągnął w dół atmosferę w drużynie. Jak byś nie zaklinał rzeczywistości miało to wpływ na wyniki w lidze. ww 4 to nie wszyscy, którzy zmagali się z urazami "( kłopoty przeżywał Filip Piszczek, dopiero co po kontuzji ręki wrócił do gry Mateusz Wdowiak, a Michal Siplak i Niko Datković też trochę stracili przez kontuzje" Czytaj więcej: https://gazetakrakowska.pl/nieszczesc-cracovii-ciag-dalszy-gerard-oliva-zerwal-wiezadla-krzyzowe-w-kolanie/ar/13404175) ) Piszesz 1 "Gostomski zdrowy-Derby" - i co z tego, że derby? - Nie oceniam zawodnika po jednym meczu. Derby skandalicznie, ale nie przypominam sobie by coś jeszcze zawalił 2 "Danek zdrowy-kto to,co to ,on nawet nie wiedział jak się nazywa w tym meczu z WKS" - W tym meczu w którym zszedł w 25 minucie? 3 "Pestka -zdrowy ,etatowy reprezentant Polski U-21 a u nas w ogóle nie gra" - nie gra bo jest gorszy od Siplaka, który o ile pamiętam na początku sezonu miał kontuzję (to piąty do ww czwórki) 4 "Helik -zdrowy a nie gra ,bez komentarza bo mu zrobiono krzywdę" - czy ta "krzywda" nie wynika wprost z "granatu w szambie"? 5 "Zenjov zdrowy -,kabaret już kiedyś wklejałem art.z Weszło i jego staty u nas 14 meczów i 1 bramka ,dopiero z WP druga" - Zenjova zawsze określałem jako zawodnika chaotycznego - zazwyczaj na niego pomstujemy, czasem mlaskamy 6 "podstawa Piszczek zdrowy ,ktokolwiek widział,ktokolwiek gdzie?!" - wyzłośliwiasz się na temat zawodnika, który w tym meczu wszedł na 25 minut, czyli nie stanowi podstawy 7 "Budzik zdrowy - umarł w butach ,zero bramek" - Budzik jest chyba największym rozczarowaniem, trudno powiedzieć czy większa wina po stronie trenera czy charakteru zawodnika 8 "podstawa Culina zdrowy-nawet szkoda klawiatury" - piszesz o zawodniku, który wszedł na 20 minut czyli nie stanowi podstawy Nie jestem zachwycony Probierzem. Po ostatnim meczu jestem wręcz mocno rozczarowany. Ale bardzo nie lubię jednostronnych i autorytatywnych opinii. Probierza przerosła rola jednoosobowego pionu sportowego. Zbyt uwierzył, że jest "polskim Gepetto, który z każdego drewna zrobi piłkarza", zbyt zaufał (albo się zblatował) pięterku. Tak czy inaczej sporą, a wręcz olbrzymią częścią sprawczą obecnego stanu Cracovii jest sposób zarządzania, a nie tylko osoba trenera.
    • octop oraz STARA HUTA 82 lubią to.
    • octop

2.7K
      4.3K
    • 01.11.2018 o 16:18
      Post #1345818 01.11.2018 16:18
    [quote='krak 06' pid='1345814' dateline='1541084479'] [quote='sterby' pid='1345812' dateline='1541082879'] ale jak to jest, że mamy tak szeroką kadrę, a nie ma ożywczej dla wyniku rywalizacji o miejsce w wyjściowym składzie. [/quote] Mamy szeroką kadrę....ale zarządzających i wykonujących ich polecenia idiotów, do których dopasował się trenerski pajac ps.OGRODNIK... [/quote] A ja się zaczynam zastanawiać czy jakby on się do nich nie dopasował to byłoby lepiej, pewnie by go już nie było i na ławce trenerskiej byłby inny chujołap.
    • leszeczek oraz squier strat lubią to.
    • piotrek67

8.7K
      5.6K
    • 01.11.2018 o 16:42
      Post #1345821 01.11.2018 16:42
    [quote='leszeczek' pid='1345816' dateline='1541085313'] piotrek67, zdajesz sobie sprawę, że manipulujesz, czy robisz to podświadomie? Podałem Ci nazwiska zawodników, którzy zagrali w pierwszym meczu sezonu, by wskazać ilu zawodników wypadło z wyjściowej drużyny Probierza.  Jak by nie liczyć było to 4   zawodników, którzy wyszli w pierwszej 11 tamtego meczu. Do tego efekt "granatu w szambo" wrzuconego przez czy za sprawą jednego z nich, który pociągnął w dół atmosferę w drużynie. Jak byś nie zaklinał rzeczywistości miało to wpływ na wyniki w lidze. ww 4 to nie wszyscy, którzy zmagali się z urazami "( kłopoty przeżywał Filip Piszczek, dopiero co po kontuzji ręki wrócił do gry Mateusz Wdowiak, a Michal Siplak i Niko Datković też trochę stracili przez kontuzje" Czytaj więcej: https://gazetakrakowska.pl/nieszczesc-cracovii-ciag-dalszy-gerard-oliva-zerwal-wiezadla-krzyzowe-w-kolanie/ar/13404175) ) Piszesz 1 "Gostomski zdrowy-Derby"  - i co z tego, że derby? - Nie oceniam zawodnika po jednym meczu. Derby skandalicznie, ale nie przypominam sobie by coś jeszcze zawalił 2 "Danek zdrowy-kto to,co to ,on nawet nie wiedział jak się nazywa w tym meczu z WKS" - W tym meczu w którym zszedł w 25 minucie? 3 "Pestka -zdrowy ,etatowy reprezentant Polski U-21 a u nas w ogóle nie gra" - nie gra bo jest gorszy od Siplaka, który o ile pamiętam na początku sezonu miał kontuzję (to piąty do ww czwórki) 4 "Helik -zdrowy a nie gra ,bez komentarza bo mu zrobiono krzywdę" - czy ta "krzywda" nie wynika wprost z "granatu w szambie"? 5 "Zenjov zdrowy -,kabaret już kiedyś wklejałem art.z Weszło i jego staty u nas 14 meczów i 1 bramka ,dopiero z WP druga" - Zenjova zawsze określałem jako zawodnika chaotycznego - zazwyczaj na niego pomstujemy, czasem mlaskamy 6 "podstawa Piszczek zdrowy ,ktokolwiek widział,ktokolwiek gdzie?!" - wyzłośliwiasz się na temat zawodnika, który w tym meczu wszedł na 25 minut, czyli nie stanowi podstawy 7 "Budzik zdrowy - umarł w butach ,zero bramek" - Budzik jest chyba największym rozczarowaniem, trudno powiedzieć czy większa wina po stronie trenera czy charakteru zawodnika 8 "podstawa Culina zdrowy-nawet szkoda klawiatury" - piszesz o zawodniku, który wszedł na 20 minut czyli nie stanowi podstawy Nie jestem zachwycony Probierzem. Po ostatnim meczu jestem wręcz mocno rozczarowany. Ale bardzo nie lubię jednostronnych i autorytatywnych opinii. Probierza przerosła rola jednoosobowego pionu sportowego. Zbyt uwierzył, że jest "polskim Gepetto, który z każdego drewna zrobi piłkarza", zbyt zaufał (albo się zblatował) pięterku. Tak czy inaczej sporą, a wręcz olbrzymią częścią sprawczą obecnego stanu Cracovii jest sposób zarządzania, a nie tylko osoba trenera. [/quote] Wydawało mi się i dalej tak wydaje że napisałem bardzo jasno o co mi chodzi! Skoro twierdzisz że ci zawodnicy tworzyli podstawę drużyny to pytam gdzie oni teraz są i co prezentują dlaczego nie grają  skoro są przecież całkowicie zdrowi ,ile punktów straciliśmy przez ich nieobecność ?! Danek zszedł w 1 poł.a do tego czasu chłop nie wiedział co jest grane na boisku ,o Gostomskim piszesz że nie oceniasz go po 1 meczu a Zenjova po ilu dobrych meczach oceniasz w Cracovii -nie jednym czasem z WP bo reszta to dramat! Nie wiem kto mlaska bo ja na pewno nie. No i DOPIERO po ostatnim meczu jesteś rozczarowany MP -rozumiem że po 1-4 !!! z psami na własnym stadionie czy po 0-2 ,po meczach z CWKS gdzie od 10 min.graliśmy z przewagą i nie robiliśmy sztycha i po 17 mies.pracy [color=#5a5a5a][size=small][font=sans-serif]p. Michała [/font][/size][/color]i ostatnim miejscu w tabeli nie byłeś rozczarowany -oczywiście masz do tego pełne prawo !!! Sorki ale szkoda mi klawiatury.
    • gargamel9998

17.4K
      16.5K
    • 01.11.2018 o 17:25
      Post #1345822 01.11.2018 17:25
    A mnie dziwi jeden fakt.. Zwolnienia Probierza domagają się najbardziej ci, którzy najbardziej piali z zachwytu, gdy przychodził
    • Arena

1.1K
      1.5K
    • 01.11.2018 o 17:41
      Post #1345823 01.11.2018 17:41
    i ci, co obiecywali, że w tym sezonie będziemy wyżej w tabeli, niż gts
    • octop

2.7K
      4.3K
    • 01.11.2018 o 17:49
      Post #1345824 01.11.2018 17:49
    Sezon się jeszcze nie skończył, w ostatnim sezonie JZ przed derbami byliśmy zdecydowanie nad psami, a jakoś skończyło się inaczej
    • piotrek67

8.7K
      5.6K
    • 01.11.2018 o 17:49
      Post #1345825 01.11.2018 17:49
    [quote='gargamel9998' pid='1345822' dateline='1541089525'] A mnie dziwi jeden fakt.. Zwolnienia Probierza domagają się najbardziej ci, którzy najbardziej piali z zachwytu, gdy przychodził [/quote] No i co w tym dziwnego że cieszyliśmy się wszyscy na jego przyjście skoro to podobno najlepszy polski  trener ,każdy nowy trener jak i zawodnik ma czysta karte jak przychodzi i uważam to za jak najbardziej prawidłowe. Natomiast po tych już 17 miesiącach przychodzi brutalna weryfikacja i tyle .
    • gargamel9998

17.4K
      16.5K
    • 01.11.2018 o 18:04
      Post #1345826 01.11.2018 18:04
    • Edytowany
    Piotrku - naprawdę cenie Cię i szanuję, ale: "[i]...cieszyliśmy się wszyscy na jego przyjście...[/i]" 1. ja się nie cieszyłem, wręcz przeciwnie. Zawsze uważałem, ze tego błazna nie powinno u nas być za to, ze w 2011 roku olał nas kosztem gts-u. Za taką zniewagę, gość powinien mieć DOŻYWOTNI ZAKAZ WSTĘPU do Cracovii 2. Ja sie nie cieszyłem, więc nie wszyscy się cieszyli..;)
    • audax, Sejno oraz Pasiak64 lubią to.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie