Marzy mi się Xerowia.. :rolleyes:
-
-
ROW 1964 Rybnik - CRACOVIA 26.09.2018 (środa), godz.16:00
Kiedy losowanie ?
W piątek o 12
W przypadku kolejnej rundy gramy z urzędu u siebie, czy gospodarz będzie losowany?
U siebie gra niższa liga. W przypadku tej samej ligi u siebie gra ten co został wylosowany jako gospodarz.
[quote='Sehtan' pid='1340020' dateline='1537976097']
Zenjov na 1:3 - czyżby złapał formę?
[/quote]Kuwa, wiedziałem, że w meczu z Płockiem coś z nim nie tak było... A ta forma, którą złapał uleczalna jest??? [emoji16]
Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
Super !Wygrana cieszy.Profesorze cieszy się ten kibic którego wyganiasz ze stadionu nazywając mnid kibolem bo nie zgadzam się z twoim "zarządzaniem" Cracovii.Jestem z Cracovią prawie 40 lat.
Dobrze, ze przeszliśmy do kolejnej rundy. Zwycięstwo ważne w sferze mentalnej, może się niektórzy przełamią (Piszczek), albo bardziej uwierzą w siebie (Zenjov). W Sosnowcu poprzeczka będzie zawieszona znacznie wyżej. Licz[size=small]ę[/size] na kolejne zwycięstwo, bo gdzie jak nie tam, a punktów trzeba jak powietrza.
Początek nie był taki zły. Wyraźnie widoczna wyższość naszych piłkarzy nad Rybniczanami. Zeniow jednym razem tak zagrał na obieg, że wręcz musiał się cofnąć po piłke, a przeciwnik zastanawiał się gdzie jest. Ale nic z tego nie wynikało i około 20min gra siadła. Starcona bramka kuriozum. juz nie pamiętam kto wsadził Peskovicia na minę, napastnik przypresował i Michał go nieszczęśliwie nabił. Do przerwy smętnie walilismy głowa w mur.
Po przerwie ROW miał ze dwie akcje, które mogły się źle dla nas skończyć, ale 2 dzwony ustawiły mecz. Bramka po idealnym, długim dośrodkowaniu Pestki na wbiegającego Zenka. Palce lizać. Zenek jeszcze raz, w swoim stylu namieszał wchodząc w pole karne, wykonał jakiś chaotyczny centrostrzał, który wylądował na poprzeczce i spadł pod nogi (?) Wdowiaka (?) szybka dobitka niestety też w poprzeczkę. Godny uwagi też press Hernandeza, który dzięki temu wyszedł sam na sam minął bramkarza, ale strzał zdążył wybić obrońca. Heranandez po wejściu na boisko był jak z innej planety. Biegał szybciej podawał celniej - super. Potem przygasł.
Jako plus meczu także (mam nadzieję) brak kontuzji zwłaszcza u Damiana, który jednak nie błysnął niczym szczególnym. Ani na plus, ani na minus. Będzie lepiej.
To musi potrwać, zanim odnajdzie formę i czucie gry. Jeszcze parę tygodni ?
Nikt nie dodał, że dwie minuty przed wyrównaniem Cracovia miała jedną akcję z dwoma poprzeczkami. Na prawdę druga połowa to przepaść pod względem sytuacji ale gra i tak do zapomnienia.
Jest gdzieś skrót meczu do obejrzenia?
Raczej nie było kamer na meczu.
Tak się Polsat postawił? Pędzle.
Czytałem na forum ROW, że mecz był o 16, bo musiał być rozegrany przy naturalnym świetle z powodu braku awaryjnego zasilania dla oświetlenia. W czasie meczu jupitery nie były włączone. Nie jestem fachowcem, ale na moje oko było za mało światła by profesjonalnie filmować. Może klub filmował dla swoich potrzeb i jakoś wypłynie, ale kamer Polsatu nie było, przynajmniej ja nie widziałem.
Leszeczek napisał
"ale kamer Polsatu nie było" - a szkoda , moglibyśmy podziwiać gole naszych orłów .
Nie byłem, nie widziałem, ale podobno zwycięstwo wymęczone i w gruncie rzeczy szczęśliwe, a przez dużą część meczy ROW w niczym od naszych asów nie odstawał. Nie byłem, nie widziałem, ale jestem skłonny uwierzyć, bo dobrze grającej w tym sezonie Cracovii jeszcze nie widziałem, nie licząc kilku przebłysków w Lubinem.
"Kapitana Cracovii pytamy czy w szatni zespołu było nerwowo? - Padły mocne słowa, ale nie było jakoś nerwowo, bo nerwy nie sprzyjają. Musimy spokojnie do wszystkiego podchodzić i realizować założenia na boisku - odpowiada Helik."
więcej : https://eurosport.interia.pl/klub-cracovia/news-cracovia-michal-helik-padly-mocne-slowa,nId,2636859
Dorwas, bzdura.
Grą naszych może się nie ma co zachwycać, ale akurat przewaga jak to określiłeś "naszych asów" była bezdyskusyjna (może z powodu słabości przeciwnika) ale pisanie takich głupot, zwłaszcza gdy się nie widziało, to przesada.
Polecam pod rozwagę - około 1 minuty
https://www.youtube.com/watch?v=mCajFZcxPEA
Leszeczku! Znam, znam to co mi polecasz. Zauważ jednak, że dwukrotnie napisałem szczerze, że meczu nie widziałem. Napisz, czy ty wdziałeś, a jeśli tak to napisz jak grali i na czym mamy opierać optymizm przed kolejnymi meczami, bo ja powodów do optymizmu na razie nie widziałem, a oprócz tego meczu widziałem wszystkie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)