Aha, to na meczu z Arka sie dowiem.
Nie mogę sie doczekac
-
-
SIEMION ZREZYGNOWAŁ Z FUNKCJI KIEROWNIKA !
Albo mecz z Arka przejdzie do historii Naszego ruchy kibicowskiego, abo bedzie transparent (jak juz kiedys) "Tomasz Siemieniec 100% poparcia" krzykniemy Bałdys & Tabisz ch** i po krzyku. Oby zwycieżyła ta pierwsza opcja, CRACOVIA Z[b]AW[/b]SZE RAZEM
[quote]
[b]SCTM na fb
[/b]
Jeśli ktoś myślał, że jest źle, to dziś już jest pewien. Z klubu odeszła ostatnia osoba, która ma w sercu Cracovię...
Pasiak z krwi i kości - Tomasz Siemieniec. Wczoraj złożył wypowiedzenie. Nieoficjalnie wiemy, że jego obecność nie była "na rękę" trenerowi.
Na tą chwilę w klubie pracują sami korpo najemnicy. Przykre, ale prawdziwe...
W weekend spotykamy się, żeby zadecydować co dalej.
Bedziemy informować na bieżąco!
Bałdys won!
[/quote]
[quote='STARA HUTA 82' pid='1327609' dateline='1532586698']
Panie Potter a jakby na najbliższym domowym meczu wydać ulotkę z największymi aferami bałdys tabisz i rozprowadzić wśród WSZYSTKICH kibiców ze szczególnym uwzględnieniem mediów? Czasami się różnimy, jedni są bardziej zaangażowani, kumaci, inni mniej, ale w tej sprawie działajmy razem. Jest wśród nas wiele tęgich głów, niektórzy prowadzą nawet własne firmy. Wymyślmy coś wspólnie, inteligentny pomysł jak się ich pozbyć.Co wiele głów to nie jedna!
[/quote]
[size=small][font=Arial, sans-serif]Te postacie przewija się w każdym wątku. Musicie zrozumieć jedną rzecz. Nie macie żadnej siły przebicia. To nie jest wasz klub, tylko klub procesora. Procesorowi odpowiada Złotówa, bo pilnuje kasy i jest idealnym pracownikiem. Czarny Tomek jest pionkiem, ostatni w łańcuchu, w dodatku pracujący i to może ironiczne, ale poświęcającym się na rzecz Złotówy za marne pieniądze. Oczywiście nie jest świętym, bardziej żałosnym facetem. Co do klubu, musicie mieć świadomość, że inni podziwiają nasze barwy, tradycje, historie, wspaniały herb.. i na tym koniec. Dziwią się też, jak to możliwe, że facet z tytułem profesora trzyma złotówę tyle lat. Nie ma w środowisku pozytywnej opinii na temat Złotówy. Facet żyje z konfliktu, swoich gierek, oszustw, niedopowiedzeń, wszędzie węszy spisek, sądząc widocznie sam po sobie.Istnieje coś takiego jak PR wewnętrzny, tego w klubie nie ma, nikt tam się nie szanuje i ich też nie szanują, dotyczy to pracowników i piłkarzy, ktoś do tego doprowadził. Przez wieloletnie podziały, kibice Cracovii, czyli my są uznawani za najgorszych w Polsce. Klub to mistyfikacja. Co do trenera poświęcę mu osobny wątek, dzbanek jest ładny, ale środku znajduje się to o czym mówił Urban, był rzecznik rządu w czasach PRL. Klub stracił gościa, który mógł zostać jego legendą oraz kierownika, który również mógł zostać jego legendą, jako pracownik i były piłkarz. Pozbywamy się osobowości w imię czego? Jaki jest sens prowadzić klub, który jest pośmiewiskiem, miejscem ciągłych afer. Tradycja zobowiązuje, w tym wypadku tradycja jest rujnowana. Pamiętajcie też o tym, że z klubu odszedł jego rzecznik, pracownik, pasiak z 10 letnim stażem. Robi nam się miejsce, gdzie będą sami najemnicy. Jest to przykre. Wiecie też co jest najgorsze w tym wszystkim? Nie zmieni się nic, grupy kibiców są kupowane przez zarząd w chwilach kryzysu. Każdy coś dostaje i życie toczy się dalej. Na koniec, odejście Siemiona, jest powodowane tylko i wyłącznie zachowaniem trenera, który robił mu cały czas pod górkę, często zmieniał swoje decyzja, rujnując z godziny na godzinę jego pracę, był jakby to ująć niewygodny. Pozbyli się Miro i Siemiona, dwóch ulubieńców kibiców. Teraz trener będzie błyszczał, bo uwielbia to robić, posadzi wam kolejną roślinkę, porobi transferów, znowu fala odejść (złotówa cały czas się cieszy, im więcej transferów tym lepiej, Sreten wam to potwierdzi). I tak w kółko, w tym czasie psiaki z budy na Reymonta spadną na dno, ale się dźwigną, a my? Nie ma nic gorszego od przeciętności. To najgorsza rzecz, która niestety dotknęła jeden ze wspanialszych klubów w historii, ze znakomitą historią, postaciami, pięknymi barwami..żal.[/font][/size]
Czyli w niedługim czasie szukamy nowego trenera i dryblujemy na dole tabeli
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
[quote='Baron1906' pid='1327633' dateline='1532594149']
[quote='STARA HUTA 82' pid='1327609' dateline='1532586698']
Panie Potter a jakby na najbliższym domowym meczu wydać ulotkę z największymi aferami bałdys tabisz i rozprowadzić wśród WSZYSTKICH kibiców ze szczególnym uwzględnieniem mediów? Czasami się różnimy, jedni są bardziej zaangażowani, kumaci, inni mniej, ale w tej sprawie działajmy razem. Jest wśród nas wiele tęgich głów, niektórzy prowadzą nawet własne firmy. Wymyślmy coś wspólnie, inteligentny pomysł jak się ich pozbyć.Co wiele głów to nie jedna!
[/quote]
[size=small][font=Arial, sans-serif]Te postacie przewija się w każdym wątku. Musicie zrozumieć jedną rzecz. Nie macie żadnej siły przebicia. To nie jest wasz klub, tylko klub procesora. Procesorowi odpowiada Złotówa, bo pilnuje kasy i jest idealnym pracownikiem. Czarny Tomek jest pionkiem, ostatni w łańcuchu, w dodatku pracujący i to może ironiczne, ale poświęcającym się na rzecz Złotówy za marne pieniądze. Oczywiście nie jest świętym, bardziej żałosnym facetem. Co do klubu, musicie mieć świadomość, że inni podziwiają nasze barwy, tradycje, historie, wspaniały herb.. i na tym koniec. Dziwią się też, jak to możliwe, że facet z tytułem profesora trzyma złotówę tyle lat. Nie ma w środowisku pozytywnej opinii na temat Złotówy. Facet żyje z konfliktu, swoich gierek, oszustw, niedopowiedzeń, wszędzie węszy spisek, sądząc widocznie sam po sobie.Istnieje coś takiego jak PR wewnętrzny, tego w klubie nie ma, nikt tam się nie szanuje i ich też nie szanują, dotyczy to pracowników i piłkarzy, ktoś do tego doprowadził. Przez wieloletnie podziały, kibice Cracovii, czyli my są uznawani za najgorszych w Polsce. Klub to mistyfikacja. Co do trenera poświęcę mu osobny wątek, dzbanek jest ładny, ale środku znajduje się to o czym mówił Urban, był rzecznik rządu w czasach PRL. Klub stracił gościa, który mógł zostać jego legendą oraz kierownika, który również mógł zostać jego legendą, jako pracownik i były piłkarz. Pozbywamy się osobowości w imię czego? Jaki jest sens prowadzić klub, który jest pośmiewiskiem, miejscem ciągłych afer. Tradycja zobowiązuje, w tym wypadku tradycja jest rujnowana. Pamiętajcie też o tym, że z klubu odszedł jego rzecznik, pracownik, pasiak z 10 letnim stażem. Robi nam się miejsce, gdzie będą sami najemnicy. Jest to przykre. Wiecie też co jest najgorsze w tym wszystkim? Nie zmieni się nic, grupy kibiców są kupowane przez zarząd w chwilach kryzysu. Każdy coś dostaje i życie toczy się dalej. Na koniec, odejście Siemiona, jest powodowane tylko i wyłącznie zachowaniem trenera, który robił mu cały czas pod górkę, często zmieniał swoje decyzja, rujnując z godziny na godzinę jego pracę, był jakby to ująć niewygodny. Pozbyli się Miro i Siemiona, dwóch ulubieńców kibiców. Teraz trener będzie błyszczał, bo uwielbia to robić, posadzi wam kolejną roślinkę, porobi transferów, znowu fala odejść (złotówa cały czas się cieszy, im więcej transferów tym lepiej, Sreten wam to potwierdzi). I tak w kółko, w tym czasie psiaki z budy na Reymonta spadną na dno, ale się dźwigną, a my? Nie ma nic gorszego od przeciętności. To najgorsza rzecz, która niestety dotknęła jeden ze wspanialszych klubów w historii, ze znakomitą historią, postaciami, pięknymi barwami..żal.[/font][/size]
[/quote]
Ian, nie chcę być złośliwy bo wiem że masz dobre intencje, ale jak Ci zostało miejsce na ścianie po plakacie to możesz ten wpis sobie zawiesić.
Tam naprawdę nie ma czego bronić :(
[color=#14171a][size=small][font="Segoe UI", Arial, sans-serif][url=https://twitter.com/MichalTrelaBlog][b][size=small]Michał Trela[/size][/b] [color=#657786][size=small]@MichalTrelaBlog[/size][/color][/url][color=#657786] [url=https://twitter.com/MichalTrelaBlog/status/1022405188240465920]4 min.[size=xx-small]4 minuty temu[/size][/url][/color]
[color=#657786][size=medium][font="Segoe UI", Arial, sans-serif][size=xx-small]Więcej[/size][/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
[color=#14171a][size=small][font="Segoe UI", Arial, sans-serif]Rozmawiałem z Tomaszem Siemieńcem o rezygnacji z funkcji kierownika Cracovii. - Sprawa M. Čovilo to jeden z powodów. Mogę jedynie powiedzieć, że nie chodziło o inną pracę, większe pieniądze, wyjazd z Krakowa czy sprawy rodzinne. Już w najbliższym meczu nie będzie mnie na ławce.[/font][/size][/color]
- Edytowany
Probierz wpisuje sie jednak w polityke korpo. jak widac oni wszyscy czuja sie teraz jak ryba w wodzie.
jeszcze do niedawna wszyscy zastanawialismy sie po jakiej stronie stanie trener, czy wytrzyma to czy rzuci i odejdzie itd.
Teraz juz wszyscy wiemy ze filipiak znalazl swojego. Zastanawia mnie jak sobie dadza rade ze slabymi wynikami w lidze... juz teraz wszyscy wiemy ze procesor bedzie bronil trenera wszelkimi mozliwymi sposobami podobnie zreszta jak Stefana Majewskiego.
w niedziele czeka nas prawdopodobnie drugi wpierdol z rzedu.
Ale nie wiem co bardziej juz czlowieka martwi , czy to ze sportowo jest zenada czy to ze wielu kibicow starych pasiakow poprostu to akceptuje.
Goscie co znaja sytuacje w klubie ktorzy wiele raz walczyli z tym nagle staja sie zwolennikami,zrywaja plakaty pilkarzy Cracovii bo Ci z tesknoty za rodzina rozwazali przejscie do innego klubu tylko dlatego zeby zyc przy rodzinie!!! czy w kibicow takich uderzyl jakis syndrom sztokholmski ?
popierac to s......synstwo w wykonaniu tej bandy, tej holoty z zarzadu jest juz dla mnie obrzydliwe.
Słuchajcie wpadłem na pomysł aby zrobić vlepki protestowe - takie "z humorkiem" w sprawie JT i TB. Myślę, że każdy z nas zakupiłby pakiecik i porozklejał po swojej okolicy, K1, W101 itp itd :). Nic nie pozostało nam innego jak ośmieszyć to towarzystwo wzajemnej adoracji . Teraz smiało możemy spiewać kto z pięterka - ten za wISŁĄ.
Ostatni tydzień ba ostatnie pięć dni to duże zamieszanie, niestety takie z którego nie wyszło nic dobrego. Najgorsze w tym wszystkim jest to że upłynie kilka tygodni, miesięcy, przybędzie bardzo dużo wpisów na forum a tylko sytuacja wokół Cracovii nie ulegnie zmianie. Prezes zadowolony będzie udzielał wywiadów na lewo i prawo widząc wszędzie zło tylko nie we własnym otoczeniu, Tabisz z Bąłdysem będą nadal robić swoje , trener Probierz będzie brylował na konferencjach tylko Cracovia będzie nadal nie tam gdzie być powinna .
- Edytowany
[quote='Vola1906' pid='1327654' dateline='1532598049']
Słuchajcie wpadłem na pomysł aby zrobić vlepki protestowe - takie "z humorkiem" w sprawie JT i TB. Myślę, że każdy z nas zakupiłby pakiecik i porozklejał po swojej okolicy, K1, W101 itp itd :). Nic nie pozostało nam innego jak ośmieszyć to towarzystwo wzajemnej adoracji . Teraz smiało możemy spiewać kto z pięterka - ten za wISŁĄ.
[/quote]
Jedyna wlepka jak zrobi wrażenie na Tabiszu albo Bałdysie, to karny k.utas na pól szyby na swoim aucie.
EDIT: W sumie to myślę, że lepiej na wszystkich szybach
; )
- Edytowany
Karny kutas za bycie kutasem.
Karny kutas i fota wiadomo kogo :D
- Edytowany
[quote='Vola1906' pid='1327654' dateline='1532598049']
[/quote]
podoba mi się ten pomysł, przypomina mi pisanie kredą po chodnikach po zamachach terrorystycznych na zachodzie Mocne uderzenie, odpowiedź ;)
[color=#000000][size=small]Nie wiem co zamierza Stowarzyszenie ale dla mnie sprawa jest jasna. Jak już Siemion wymiękł to nie ma odwrotu...[/size][/color]
[color=#000000][size=small]J.e.b.a.n.i.e tabisza i bałdysa wszędzie gdzie się tylko da (wlepki, napisy w całym Krakowie i gdzie się tylko da), każdy mecz jechanie po nich jak po burej suce...[/size][/color]
[color=#000000][size=small]Takie b.u.c.e nie mają prawa się dobrze czuć w Cracovii.[/size][/color]
[color=#000000][size=small]Czekam z niecierpliwością na działania Naszego Stowarzyszenia![/size][/color]
[color=#000000][size=small]T/B WON!!!!!!!!!!![/size][/color]
- Edytowany
Szczegolnie te wlepki sa dobre, beda emeryci, studenci I pracownicy korpo z calej Polski czytac na przystankach komunikacji miejskiej jaki to tabisz jest zly I jeszcze pomysla,ze to moze jakis kandydat na prezydenta miasta. Po prostu wojna na calego.
[quote='MakuKSC' pid='1327890' dateline='1532678415']
Szczegolnie te wlepki sa dobre, beda emeryci, studenci I pracownicy korpo z calej Polski czytac na przystankach komunikacji miejskiej jaki to tabisz jest zly I jeszcze pomysla,ze to moze jakis kandydat na prezydenta miasta. Po prostu wojna na calego.
[/quote]
a pamiętasz akcje gtsu z bednarzem? dało się?
lepiej nic nie robić wg Ciebie?
[quote='kilim' pid='1327891' dateline='1532678700']
[quote='MakuKSC' pid='1327890' dateline='1532678415']
[/quote]
a pamiętasz akcje gtsu z bednarzem? dało się?
lepiej nic nie robić wg Ciebie?
[/quote]
Sytuacja w gts to zupelnie inna sprawa, sa metody, o ktorych na forum publicznym ani przez telefon nie bede rozmawial, bo podpadaja pod rozne paragrafy. Gdyby los sprawil,ze dany pracownik musi miec dlugotrwale L4, to wlasciciel bedzie musial poszukac zastepstwa, a tym pierwszym zainteresuje sie ZUS po pewnym czasie. Reszte sobie mozesz dopisac. Ludzie jezdzac na nartach miewaja pecha I traca zdrowie;)
Wojna na całego, wlepki i napisy w całym mieście? Czy ja dobrze widzę co czytam? :D
Szanowny Panie kilim, nie wiem czy Pan przeleżał ostatnie 20 lat pod lodem, ale na wszelki wypadek poinformuję, że całkiem niedawno mimo niezliczonych buńczucznych zapowiedzi na tym forum, naszych kibiców przerosło zadanie wykonania i wklejenia [b]jednej[/b] wlepki na przystanku nieopodal stadionu...
[quote='prestidigitatorRioletto' pid='1327896' dateline='1532679759']
Wojna na całego, wlepki i napisy w całym mieście? Czy ja dobrze widzę co czytam? :D
Szanowny Panie kilim, nie wiem czy Pan przeleżał ostatnie 20 lat pod lodem, ale na wszelki wypadek poinformuję, że całkiem niedawno mimo niezliczonych buńczucznych zapowiedzi na tym forum, naszych kibiców przerosło zadanie wykonania i wklejenia [b]jednej[/b] wlepki na przystanku nieopodal stadionu...
[/quote]
OK, przepraszam że śmiałem coś takiego napisać... zatem siedźmy dalej wygodnie w fotelach i nie róbmy nic :)
bez odbioru.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)