Lech grał na stojąco? Oglądaliśmy chyba inny mecz. Chciałbym żeby nasi mieli siły na taką grę na stojąco jak Makuszewski czy Jevtić.
-
-
Lech Poznań - Cracovia niedziela 29.07.2018, g 18:00
Tak obiektywnie patrząc to niewiem czy zawodnicy nie sa przeciążeni , nie wiedziałem zadnego sprintu u nas w druzynie ( patrz np. Makuszewski ) wszystko jakby tak ociężale i do tego skurcze Serafina przy meczu na naprawdę nie jakimś wysokim poziomie i tempie . Strózik nawet nie potrafil wygrac pojedynku szybkosciowego wchodząc z lawki a jak wiadomo ma chłopak odejście.
[quote='Jarek44' pid='1328382' dateline='1532888792']
Nasza gra jest bardzo chaotyczna. Ja wiem, że na początku był chaos, a potem powstał Świat, ale to kur.wa strasznie długo trwało. :(
[/quote]
Jakie długo. 7 dni!
[quote='leszeczek' pid='1328390' dateline='1532889172']
Nasza gra jest bardzo chaotyczna. Ja wiem, że na początku był chaos, a potem powstał Świat, ale to kur.wa strasznie długo trwało. :(
[/quote]
Jakie długo. 7 dni!
[/quote]
Zajebiście! Z Arką będzie już ta drużyna!
[quote='leszeczek' pid='1328390' dateline='1532889172']
[/quote]
Jakie długo. 7 dni!
[/quote]
jak juz to 6. do meritu,, tak, wszyscy sie zajebiscie cieszymy ze wyszlo tak, jak wyjsc musialo, po prostu lubimy sie umartwiac. dalej sobie broncie Tabiszow i spolki.
[quote='Miszczu2007' pid='1328386' dateline='1532888963']
Lech grał na stojąco? Oglądaliśmy chyba inny mecz. Chciałbym żeby nasi mieli siły na taką grę na stojąco jak Makuszewski czy Jevtić.
[/quote]
[b]Ledwie sezon się zaczął a my już jesteśmy na ostatnim miejscu! [/b]I jak zawsze zaczynamy od porażki!
W każdym razie Lech dziś nic specjalnego nie pokazał, zagrał przeciętnie a pomimo tego niestety my nie istnieliśmy w ofensywie. Brak skrzydłowych i brak jakichkolwiek strzałów na bramkę. Po prostu mamy słabych tandetnych piłkarzy bo tacy się na ogół trafiają za darmo.
Powtórzę! [b]Cracovia w ofensywie nie istnieje![/b]
póki co nie da się tego oglądać mecz nudny jak mało który , choć wcześniej oglądałem Górnika i też było dno i kilometr mułu ,Polska liga jest tak słaba że głowa mała . Kolejna sprawa coś mi się zdaje że w drużynie nie ma atmosfery , bramki strzeliliśmy sobie sami , kiedy ktoś się wreszcie obudzi że trzeba oczyścić klub z ludzi którzy nie mają pasów w sercu ? Najgorsze jest to że po każdej porażce nawet mnie to nie rusza , jednak przez te wszystkie lata się przyzwyczaiłem że raz się przegrywa raz się przegrywa . Jutro powinno być oświadczenie że bałdys i tabisz lecą , Covilo wraca dwa porządne transfery robimy i może wtedy to jakoś zaskoczy , w innym przypadku widzę tylko scenariusz że przegrywamy kolejne 4 mecze Probierz leci i zostajemy w dupie jak zawsze .
Jake, co do ilości dni - masz rację, pomyliło mi się. Co do bronienia ww. to pierdolisz jak potłuczony. b.o.
tabisz chamie jak tam ? Śmieje się z nas już każdy frajerze! Czekam na twoją rezygnację jak i przydupasa bladysa!! wiem że nie macie honoru żeby odejść z klubu mimo że jesteście największym wrzodem w klubie od wielu wielu lat!!!!!
Opowiem Wam krótki kawał. Marny, bo marny, ale adekwatny:
Dlaczego mecze są słabe? Bo wszyscy chcą je oglądać. ;)
Drużyna była budowana personalnie i taktycznie wokół Covilo. Skutki jefo volty (nie wiem gdzie leży prawda) właśnie mamy przyjemność - watpliwą - oglądać.
Niestety nie da się z dnia na dzień tego zmienicr. Myślę, że na punkty jeszcze poczekamy.
Mialem napisac, ze chetnie poczytam jak obroncy korpo wyjasnioną mi dlaczego jets dobrze, ale byli szybsi
[quote='eredin' pid='1328346' dateline='1532886761']
Gra lepsza niż ze Śląskiem - pierwsza bramka po błędzie Pestki (chyba powinien jednak być bliżej Jevtica, druga - też indywidualny błąd)
Do tego był karny - niestety nie wykorzystany przez Helika.
NA + Gostomski i Zorro, Fakt, że musieli grać Struzik i Kanach oznacza, że mamy po kontuzjach dość krótką ławkę.
Czekam na powrót Dąbro i Siplaka,
Miał być blamaż, a nie było....
Teraz czekam na TRZY punkty z Arką.
[/quote]
Ale dlaczego od razu obrońcy korpo? Może po prostu niepoprawni optymiści?
Ja tu obserwuję od pewnego czasu jak etatowi chwalcy Comarchu walą w korpo jak w bęben, może przyjdzie i czas na tych z umowy-zlecenia? :P
Drugi mecz w sezonie 75 minuta a zawodnika łapią skurcze (Serafin) śmiechu warte pytam się gdzie jest trener przygotowania fizycznego ot po prostu cały obraz naszego klubu żenada
Odnieśliśmy sukces. Jesteśmy pierwsza w lidze spółką akcyjna na murawie. Nie ważny jest wynik sportowy, lecz finansowy. Karnego strzela ten kogo chcemy drożej opchnąć. To jest NAJWAŻNIEJSZE...
Doputy dopóki zarząd bedzie traktował zawodników tak jak traktuje (piłkarze, hokeiści) nie osiągniemy żadnych sukcesów. Drużyna jest ze swoim kapitanem a karnego no cóż nie takie tuzy strzelały. Więc koledzy kupujcie karnety bilety a te kutasy dalej będą uważać że wszystko jest w porządku. i jak to mówi coach walczymy o mistrza tylko jeszcze musza się odbudować grajki.
[quote='Dorwas' pid='1328412' dateline='1532891566']
[font=Arial Black]Drużyna była budowana personalnie i taktycznie wokół Covilo. [/font]Skutki jefo volty (nie wiem gdzie leży prawda) właśnie mamy przyjemność - watpliwą - oglądać.
Niestety nie da się z dnia na dzień tego zmienicr. Myślę, że na punkty jeszcze poczekamy.
[/quote]
Bzdura... zeby budwac wokol kogos druzyne musi byc "wirtuozem" a Covilo byl przecietniakiem... Walecznym bo walecznym ale przecietniakiem... Stale fragmenty gry jak zauwazyles w zeszlym sezonie duzo wiecej wykorzystywal Helik...Owszem pewnie i Covilo absorbowal obrone ale bez przesady ze Probierz budowal wokol niego caly zespol... w kazdym badz razie...ja tego na boisku nie widzialem ....
Kruszyno to że tego na boisku nie było widać o niczym nie świadczy :D.
Ile kilometrów przebiegli nasi piłkarze w tym meczu?
- Edytowany
Z tego co pamiętam to około 110, 4 więcej niż Lech
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)