Mam nadzieje, ze w ostatniej kolejce Lech odda mecz Piastowi, a My bedziemy swietowac gre w LE :blush:
-
-
Sytuacja w tabeli - sezon 2018/19. Komu puchary? Komu spadek? Gdzie my?
Musimy wygrać z paprykarzem, bo te betony są tak cienkie, że nie ma szans żeby baba jaga nie wygrała.
koziołku, czy znamy już mistrza polski 2019?
Normalnie jestem za sportowymi rozstrzygnięciami, ale w tym konkretnym przypadku chciałbym, aby Lech wysłał do Gliwic drużynę rezerw i żeby ci rezerwowi wbili sobie w 3 pierwszych minutach trzy gole.
- Edytowany
Lech dla samego zaszkodzenia legi zagra na 10%, co widać chociażby po kursach u buka, Piast 1.45
ps samobój wieteski to był pierwszy celny strzał legi w tym meczu haha
Jak nie będzie w niedzielę +12tys to się ośmieszymy
[quote="leszeczek" pid='1378649' dateline='1557953242']
koziołku, czy znamy już mistrza polski 2019?
[/quote]
Nie bo obecnie X-meni lubią psuć nam humor to nie stawiałbym, że akurat zagrają dla Piasta :) Pewnie strzeli któryś bramkę i będzie fetował jak bramkę..na mistrzostwo.
Tak na serio to nie wyobrażam sobie byśmy cisnęli po piłkarzach, że mają przegrać a z klubu wywalamy ich bo niby nie zawsze grają o zwycięstwo i wybierają sobie mecze...normalnie jak się to czyta to się nie spina jedno z drugim :)
Jednak ze środowiska da się słyszeć, że lepiej Piast i każdy liczył, że uda się w tej kolejce i będzie pozamiatane. Na ten moment nie wyobrażam sobie jednak ordynarnie kazać im odpuścić bo nie. Wolę myśleć, że mają słaby sezon a Piast jest po prostu lepszy.
Zawsze kibice Lecha mogą kontynuować tradycję zapoczątkowaną rok temu i w razie niepowodzeń Piasta przerwać mecz.
@koziołek. Też nie wyobrażam sobie ciśnięcia po piłkarzach. Liczyłem na subtelniejsze metody;)
Pozostaje liczyć na inteligencję piłkarzy i ich rozeznanie w nastrojach;)
Oj tam. Niech Lech wystawi z 6-7 juniorów i niech grają na maxa. Jeśli Piast wtedy nie wygra, to nie zasługuje na mistrza. Oczywiście, żeby Warszawka nie huczała, to już jutro Lech powinien poinformować o kontuzjach kilku podstawowych zawodników.
- Edytowany
[align=justify]Nie ma odpuszczania, niech grają najlepiej jak potrafią. By ich odpowiednio zmotywować, należy zorganizować w sobotę wieczorem integracyjne wyjście na miasto. Po dobrych baletach do białego rana będą grać jak z nut. :cool: [/align]
- Edytowany
Nie mogę się już doczekać, żeby w niedziele zobaczyć te zdziwione gęby warszawiaków :D
@leszeczek Sedlar nie grał, został zawieszony
- Edytowany
[quote='wrobelson' pid='1378705' dateline='1557956431']
Nie mogę się już doczekać, żeby w niedziele zobaczyć te zdziwione gęby warszawiaków :D
[/quote]
Zdziwieni to oni będą jak jakimś fuksem tego majstra zgarną. Myślę, że już nie mają nadziei, chyba, że coś kupili.
Przy okazji pytanie: grał dzisiaj Sedlar?
Sam sobie odpowiem. Pauzował za kartki. Ciekawe czy zagra z Lechem.
Piastunkom ciężko będzie wygrać z Lechem, może paść remis. Wtedy Legia będzie MP, bo wygra z Lubinem u siebie.
[quote='ian thorpe' pid='1378708' dateline='1557957032']
Piastunkom ciężko będzie wygrać z Lechem, może paść remis. Wtedy Legia będzie MP, bo wygra z Lubinem u siebie.
[/quote]
Lech ma wszystkie możliwości by ukoronować lub zdetronizować eLkę. A co zrobi? Okaże się w niedzielę
Napisze tak, życzę Piastowi zwycięstwa w sportowej walce, zdobycia MP. Dla dobra piłki w Polsce, nie chcę jakiś ustawek.
Swoją drogą Lech jest w bardzo trudnej sytuacji, wygra, to źle, przegra, to będą gadać, że się podłożyli.
[quote='octop' pid='1378713' dateline='1557957521']
Swoją drogą Lech jest w bardzo trudnej sytuacji, wygra, to źle, przegra, to będą gadać, że się podłożyli.
[/quote]
Było już nie raz ze ostatni mecz był że tak powiem "ustawiony": rok 2010 ostatnia koleja Lech- Zagłębie rok 2012 gts Śląsk Wrocław tym razem mistrzostwo dla Wrocławia
[quote='ian thorpe' pid='1378708' dateline='1557957032']
[/quote]
Bez urazy ale podaj IAN-e choć jeden argument na to "ciężko" bo ja ŻADNEGO poza zdenerwowaniem Piasta nie widzę
Gra w Gliwicach drużyna która w tym roku kalendarzowym na swoim obiekcie na 24 pkt zdobyła 24...
z patałachami wyjazdowymi (sorx Koziołku) którzy na 21 wyjazdowych pkt...zdobyli ...3.
Ma wygrać tylko nie za wszelką cenę. :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)