To co, akcja na ćwierkaczu #zagłębieMUSISZ
??
-
-
Sytuacja w tabeli - sezon 2018/19. Komu puchary? Komu spadek? Gdzie my?
Ludzie zajmijmy się CRACOVIĄ!!! Chodźmy na mecze, wspierajmy piłkarzy dopingiem, cieszmy się gdy wygrywają i bądźmy z nimi gdy im nie idzie.
Co nas obchodzą kundle. My już jesteśmy w grupie mistrzowskiej i to się liczy przede wszystkim. Wiadomo, że najlepszym rozwiązaniem będzie dolna ósemka dla nich - i to nie podlega dyskusji. Ale takie akcje (które jeszcze chcecie rozpropagować na tt) utwierdzają wszystkich wokoło, że nie jesteście kibicami Pasów tylko AW... do tego dajecie pożywkę tym wszystkim ćwierćinteligentnym psiurom na twitterze. Jeszcze jakby od tego zależał nasz los to można zrozumieć. Ale my już to mamy w dupie i ten mecz nie ma wpływu na nasze być albo nie być
Zbieranie kasy dla juz przeplacanych zawodnikow Zaglebia, ciagnacych kase z panstwowego molocha jest przedziwnym pomyslem. Jak sa zawodowcami, to zagraja na 100%, zreszta taka zbiorka od kibicow to na co im wystarczy? Na waciki?
Mam nadzieję , że w ostatniej kolejce zasadniczego sezonu wszystko odbędzie się sportowo i uczciwie , bez podtekstów i podkładek a przede wszystkim bez "cudów" sędziowskich .Może jestem naiwny ale - nadzieję mam .
- Edytowany
Rzadko się wypowiadam,ale pomysł o zbiórce jest tak głupi, że aż nie mogę w to uwierzyć/ Usuńcie te posty zanim ktoś to wyłapie i puści w świat...
[quote="NaD_Dka" pid='1372757' dateline='1554641553']
[b]Żadko[/b] się wypowiadam,ale pomysł o zbiórce jest tak głupi, że aż nie mogę w to uwierzyć/ Usuńcie te posty zanim ktoś to wyłapie i puści w świat...
[/quote]
1. Pisze sie "rzadko".
2. Zgadzam sie co do premii dla Zaglebia. Mimo wszystko, fajnie wygladalaby akcja #zaglebielubinmusisz czy transparenty dla Zaglebia
Przepraszam za błąd ;). Fajnie by wyglądała akcja, ale pewnie bardziej medialna była by informacja, że: "Cracovia boi się przegrać kolejnych derbów.." , "Cracovia ma kompleks sąsiadki" etc.
Zaglebie nic nie musi, nie badzmy smieszni z jakas TT akcja, znowu bedzie o naszych kompleksach
Moze cos przegapilem, ale wyszlo mi ze Zaglebie juz jest w 8ce, bo zarowno z Jagiellonia jak i Lechem i Pogonia maja lepszy bilans meczow bezposrednich a nie ma takiego scenariusza w ktorym daja sie przegonic przez wszystkich aktualnie za nimi, jako ze Lech gra z Jaga
[quote='Diabel' pid='1372774' dateline='1554646666']
Zaglebie nic nie musi, nie badzmy smieszni z jakas TT akcja, znowu bedzie o naszych kompleksach
Moze cos przegapilem, ale wyszlo mi ze Zaglebie juz jest w 8ce, bo zarowno z Jagiellonia jak i Lechem i Pogonia maja lepszy bilans meczow bezposrednich a nie ma takiego scenariusza w ktorym daja sie przegonic przez wszystkich aktualnie za nimi, jako ze Lech gra z Jaga
[/quote]
Zagłębie cały czas ma szanse na 4 miejsce, więc meczu nie odpuści.
Jaki kompleks? Jesteśmy w takim mieście że musimy spoglądać na sąsiadkę. Parafrazując pewne powiedzenie krążące po tym mieście mogę napisać że nie ma sił ej Cracovii bez zdychającej rzeki. Nam bardzo potrzeba by ten chory entuzjazm nad pompowaną na siłę rzeką opadł. Pompowanie tzn miskiewicz 6 sztuk w Kielcach i piłkarze legii puszczający im mecz w Krakowie. Co najmniej... Bo dorzucilbym derby.
Absolutnie kluczowe jest to byśmy grali o wyższe cele a oni by kopali o nic. To im gwarantuje gra w dolnej osemce o desperacko potrzebujemy tego by odpadli z gry o wyższe cele. By stadion znowu zaczął świecić pustkami i by podawali zawyżoną frekwencję w oparciu o rozdane vouchery, których nikt nie wykorzystał. By nie mieli podstaw do budowania legendy rzeki, która powstała z popiołów.
- Edytowany
no niestety wynik w Szczecinie nie napawa optymizmem w pewnej sprawie. Cała nadzieja w Zagłębiu L.
Kompleks mają ci, którzy myślą zero-jedynkowo i wydaje im się, że kibicowanie przeciw gts nie jest kibicowaniem Cracovii. Upadlibyśmy na głowę gdybyśmy udawali, że ich porażki nas nie obchodzą.
Zbiórkę to róbcie wśród znajomych żeby zapełnić stadion na Lechię.
Rock ma rację. Co będzie to będzie w Lubinie. My musimy pokazać się na meczu z Lechią - na tym się skupmy.
[quote='Rock' pid='1372787' dateline='1554651603']
Zbiórkę to róbcie wśród znajomych żeby zapełnić stadion na Lechię.
[/quote]
Dokładnie tak Rock a te historie o zrzutce i tt masakra... !
lepiej żeby ubeckie towarzystwo zagrało w dolnej ósemce, wejdzie do górnej szkoda - ze względu na ich finanse. A derby? Jak ich nie zlikwidują, to pałam żądzą rewanżu - do skutku, żeby im napierdzielić tak z 6:0, a wszystkim cierpiącym na serie 4, polecam historię i rok bodajże 1975, byliśmy w okręgówce i w meczu wymyślony na nasze pognębienie napierdzieliliśmy im 4:1, na boisku w Czarnej WSI.
Styczeń 1975 , ich boisko - byłem , widziałem i do Rynku maszerowałem .Przypomnę bramki strzelili - Sputo 2 i po jednej Hefko i Zamojdzik . :)
Widzę że to już lekka paranoja ,Korona i Legia pomaga w awansie do top8(zwłaszcza Legia znana z miłości do sąsiadki,),wynika z tego że Cracovia też
pomogła meczem derbowym
Na twiterze niestety już się nabijają że tak się ich boimy że nas rozniosą że robimy zrzutkę dla Lubina żeby nie doszło do powtórki Derbów.i z tego że już mamy doświadczenie w przekupowaniu Zagłębia Lubin .
Może trzeba pomyśleć nad jakąś wczesniejszą kontrolą zanim tak durne posty jak np. ten o zbiórce oficjalnie się ukarze.
- Edytowany
No jasne jeszcze mi cenzurę zróbcie.
Ja nikogo się nie boję bo derby bym chętnie zagrał byśmy ich zgnietli jak robaka, którym są. Nie mam kompleksu ani nie sugeruje przekupywania nikogo. A ten kto uważa że piłkarze legii nie zwalniali Pinto i ze np Jędza nie rozmawiał o tym z plaszczykowskim to jest poprostu naiwnym kretynem. Sorry że tak mocno ale nie da się słabiej. To wiemy na 100%. To jest bezdyskusyjny fakt
Mam nadzieję że nie trzeba motywować chłopaków z Lubina ale jak wygrają to napewno pomyśle we własnym zakresie, skoro nie chcecie zrobić zrzutki by im za to serdecznie podziękować. Przez cały tydzień jestem sercem w Lubinie a dużo mniej mnie interesuje mecz z betonami. Nie tylko dlatego że gardzę gtsem ale głównie dlatego że ich porażką jest bardzo pożądana dla mojej Cracovii. To nam długoterminowo przyniesie dużo więcej korzyści niż wygranie własnego meczu. Gdybym mógł zamienić nasze ewentualne zwycięstwo na ubeckie goowienko w dolnej ósemce to bym oddał. Dla dobrego i Teresy Cracovii. Ich porażką jest najważniejsza w następnej kolejce. Nic innego się nie liczy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)