28. kolejka Ekstraklasy - obsada sędziowska
Piast Gliwice - Zagłębie Lubin, godz. 18:00, sędzia: Łukasz Szczech (Warszawa).
Lech Poznań - Lechia Gdańsk, godz. 20:30, sędzia: Daniel Stefański (Bydgoszcz).
17 marca (sobota):
Bruk-Bet Termalica Nieciecza - Pogoń Szczecin, godz. 15:30, sędzia: Jarosław Przybył (Kluczbork).
Jagiellonia Białystok - Arka Gdynia, godz. 18:00, sędzia: Mariusz Złotek (Stalowa Wola).
Korona Kielce - Górnik Zabrze, godz. 20:30, sędzia: Krzysztof Jakubik (Siedlce).
18 marca (niedziela):
[b]Cracovia - Sandecja Nowy Sącz, godz. 15:30, sędzia: Zbigniew Dobrynin (Łódź).
[/b]Śląsk Wrocław - Wisła Płock, godz. 15:30, sędzia: Tomasz Kwiatkowski (Warszawa).
Legia Warszawa - Wisła Kraków, godz. 18:00, sędzia: Bartosz Frankowski (Toruń).
za http://www.90minut.pl/news/285/news2850920-28-kolejka-Ekstraklasy-obsada-sedziowska.html
-
-
CRACOVIA - Sandecja Nowy Sącz 18.03.2018 (niedziela), godz.15:30
Gra przy minus 8 w niedzielę to kompletny nonsens. Ale trudno, muszą to jakoś wytrzymać:(
Oni mają wytrzymać? Raczej my :D
W domu masz tak zimno ? :D
To są zawodowi piłkarze. Jeśli kopanie piłki jest takie skompliokowane to może niech poszukają szczęścia gdzieś indziej.
[quote='niegramotnyj' pid='1309244' dateline='1521241046']
Gra przy minus 8 w niedzielę to kompletny nonsens. Ale trudno, muszą to jakoś wytrzymać:(
[/quote]
Przy tym -8 jutro ponad 6 tyś ( w tym znakomita większości amatorów) biegnie sobie półmaraton Marzanny 21,097 km
I dadzą sobie rade na spokojnie.
Ja planuje rozbieganie w ramach treningu do maraton Cracovia jakieś 25 km - i na luziku dam radę ( dodam oldboy+ ;;) 100% amator)
A tutaj zawodowcy mają mieć jakiś problem ?
Bądźmy poważni
Co do meczu to mam takie samo odczucie jak Probierz
Najtrudniejszy jest "atak końcowy" gdy się jest tak bliziutko na wyciągnięcie ręki i....
Najważniejsza [u]koncentracja[/u] i jeszcze [b]bardziej należy przycisnąć[/b]
Bo małe odpuszczenie i może być po zawodach.
Ale nie po to chłopaki tyle zaiwaniali aby teraz odpuścić.
Jestem pewny, że dadzą radę i pocisną aż do końca i awansują do górnej 8 - taki Mont Everest
A później to ..... a to, to dopiero później....
Powodzenia, chcieć to móc, a jak widać
Chce się wam chcieć i to bardzo..
Najnowsza prognoza dla Krakowa na jutrzejsze popołudnie.
Temperatura -4 stopnie C
Opad śniegu 2,2 mm
[color=#ff6633][b]Wiatr 10 m/s z E i NE [/b][/color]
czyli nieźle dostaniemy w dupę jutro na trybunach
Paradoksalnie bedzie to trudny mecz. Granie z wyzej notowanymi zespolami wychodzi nam calkiem niezle ( wysoki presing, szybie kontry i stale fragmenty gry ). Sandecja pewnie calkowicie odda nam pole .. i jestem ciekaw jak poradzimy sobie z atakiem pozycyjnym :)
Damy sie pare razy sfaulowac, zdobedziemy ze 3 rzuty rozne i wpakujemy przynajmniej 2 bramki. Oby tylko zagrac na zero z tylu bez jakiegos przypadkowego farfocla i bedzie dobrze. Trudny i cholernie wazny mecz, ale gdybysmy nie mieli takiej serii jak dotychczas tylko bylibysmy w okolicach 14-go miejsca to wszyscy kibice mowiliby ze to jest "must win", teraz roznica jest tylko taka,ze nadal walczymy o gorna osemke. Sandecja niech sobie odbije punkty z gts-em.
jutro bedzie pierwszy mecz od dawien dawna a ktory nie przyjde... :( chory i to masakrycznie...dopiero wstalem od wczoraj po meczu...masakracja....39.8...i brak sil..kompletny...nie pamietam zeby mnie tak kiedys rozlozylo :(
Kruszyna, pół litra, schabowy i canal+ od 15:30 będziesz zdrowy jak ryba :)
Walsnie jesc ani pic sie tez nic nie da....bo szybko wraca...
[quote='KruszynaKSC' pid='1309384' dateline='1521315275']
Walsnie jesc ani pic sie tez nic nie da....bo szybko wraca...
[/quote]
To masz meczyk po królewsku dzisiaj..Ciepła kołderka, herbata z prądem,miodem i cytryną.I koniecznie w przerwie kiełba z musztardą do łóżka ! :D Zdrówka życzę !
Ps.O pasiastej piżamie nie zapomnij !
Śniło mi się, że wygraliśmy 9-1, a 4 gole strzelił Miro :-)
Kurcze wszystko w naszych nogach, a my nie umiemy takich meczy wygrywać. Mam nadzieję, że coś się zmieniło w tej kwestii.
- Edytowany
Znajomy góral dał mi taki przepis na szybkie wyleczenie się: 1/2 dużego kubka mocnej niesłodzonej herbaty uzupełniamy (do pełna) śliwowicą łącką (70%), wypijamy szybko i pod kołderkę. Rano człowiek jest zdrowiutki:) UWAGA! Kruszyna nie pij tego lekarstwa przed meczem, bo go w całości nie obejrzysz:) Zdrowia życzę.
I tym sposobem Kruszyna, przyłączył się do naszego bojkotu. Dzięki za wsparcie [emoji6]. Zdrowia.
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
- Edytowany
Podejrzewam, że dzisiaj wielu "przyłączy się" do bojkotu.
Obawiam się, żeby im ten "bojkot" nie wszedł w nawyk.
Nie ma to jak łatwe alibi, żeby nie ruszyć 4 liter z fotela przed TV. A i gts-cwelka będzie można zobaczyć bez przeszkód i w całości.
Ja tam z powodu byle wietrzyku i mroziku nie zamierzam opuścić dzisiejszego meczyku. Zakładam, że piłkarze nas rozgrzeją swoją grą. Do zobaczenia przy Kałuży 1 :)
Ja dla "znajomych górali" mam też zajebisty plan. Wstąpić do Gorralenvolk, przykasować opłatę klimatyczną (wbrew orzeczeniu NSA) i jebnąć się z Kasprowego na łeb (niestety, nie chcą skorzystać). Tatrzańskie ścierwo to mój number 1 na mapie skurwienia. chwdp podhalu i reszcie baranow zapodajacych syfem z tzw. "Oscypka". Tylko gts-u nienawidze bardziej od tych ssynów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)