Muszę przyznać, że jestem mocno zaskoczony. Brawo i oby tak dalej, a faktycznie pierwsze 8 stanie się faktem.
-
-
Pogoń Szczecin - CRACOVIA 10.03.2018 (sobota), godz.18:00
Czapki z głów Panowie
przebiegnięte 10km więcej! świetne stałe fragmenty, dużo walki, BRAWO!
Culina dzisiaj bardzo przyjemnie, widać duże umiejętności techniczne. reszta swoje jak zwykle!
BRAWO! Za tydzień walczymy z Sandecją i o ósemkę!
[quote='Sehtan' pid='1308029' dateline='1520708072']
Myślałem, że mniej więcej od 80 minuty nieco siądziemy kondycyjnie a tu cały czas biegamy, doskakujemy, przerywamy akcje przeciwnika i coś tam kontrujemy... niesamowite!
[/quote]
Miałem dokładnie odwrotne przeczucie. Zakładałem, że jak do 80 minuty nas nie ukąszą, to damy radę.
Kondycyjnie Probierz przygotował drużynę perfekcyjnie.
- Edytowany
3-0 przy posiadaniu poniżej 30 % uwielbiam to. Gramy jak mój ulubiony zespół Atletico i myślę, że w perspektywie można taką grą zrobić nawet majstra, jest tylko jeden haczyk mianowicie bardzo dobry bramkarz taki jakim był w Atletico Courtois a potem Oblak, nie wiem na ile tak jest z Peskoviczem choś na razie nie ma tragedii. Triki taki nie trawię i za drugiej przygody wąsatego z Cracovią cierpiałem straszne męki, teraz nasza gra to miód na moje serce, i ten duch walki :).
Ja chyba śnię, z dzieci we mgle w obronie, stajemy się gigantami gry obronnej Tak trzymać i będzie super!
posiadanie piłki 26%, Wojciech S wyrywa włosy z głowy.
0:3 Dziękuję nie mam pytań...
[quote='maciek72' pid='1308038' dateline='1520708545']
3-0 przy posiadaniu poniżej 30 % uwielbiam to. Gramy jak mój ulubiony zespół Atletico i myślę, że w perspektywie można taką grą zrobić nawet majstra, jest tylko jeden haczyk mianowicie bardzo dobry bramkarz taki jakim był w Atletico Courtois a potem Oblak, nie wiem na ile tak jest z Peskoviczem choś na razie nie ma tragedii. Triki taki nie trawię i za drugiej przygody wąsatego z Cracovią cierpiałem straszne męki, teraz nasza gra to miód na moje serce, i ten duch walki :).
[/quote]
Peskovicz to też jest bardzo dobry bramkarz. Może nie na poziomie Courtios'a, ale na polską ligę wystarczy :D
Ja rozumiem bojkot bojkotem, też nie podobają mi się działania Filipiaka, ale w takich momentach powinniśmy wspomóc dopingiem naszych zawodników w spotkaniu z Sandecją i zapewne decydującym o awansie do ósemki spotkaniu z Zagłębiem :)
w morde, po sam na sam zmarnowanym przez Piatka stwierdzilem ze jednak zastosuje technike spacerowa i pojde sie przejsc z czworonogami, bo to nie na moje nerwy
brawo druzyna, dziekuje :)
Peskovic jest elektryczny dla mnie , ale i tak jest lepiej niż się spodziewałem . Jeśli awansujemy takim składem do pierwszej "8" i po zamieszaniu latem ub roku i kolejnej czystce zimą to MP naprawdę jest Midasem . Zdobywać pkt po pkt , ważne żeby się spokojnie utrzymać i już szukać następców dla Helika czy Piątka bo dostaną oferty latem .
Ej a może by tak nie przerywać bojkotu bo odkąd jest to wymiatamy :D
[quote='morata' pid='1308059' dateline='1520709120']
Peskovic jest elektryczny dla mnie
[/quote]
Może się mylę, ale dla mnie Peskovicz jest absolutnie spokojny w każdej sytuacji boiskowej. I ten spokój udziela się obronie. Zauważ, że on cały czas do nich mówi, ustawia dyryguje. Jestem fanem Peskovicza :exclamation:
3 stałe fragmenty, 20% posiadania , to jest futbol totalny :)
jeszcze nie dawno, pisano, że piłkarze powinni chodzić na mecze hokeistów, by zobaczyć jak się walczy, dziś chyba jest odwrotny kierunek.
ja tylko czekam na opinię jaką wyda Quentin, Szaleniec,, Gargamel & company ;) Potter, pewnie sprawdza, jak szrot okazał się niezłym "wózkiem" ;)
Zagrali dzisiaj perfekcyjnie taktycznie. Mieć posiadanie piłki 26% i wygrać mecz, to jest coś niesamowitego. Ale też trzeba podkreślić, że przebiegli w grze dużo więcej kilometrów. Brawo !!!
Ja się pytam co robił na meczu delegat pzpn-u, pił w skyboxie?
Cały mecz przed kamerami wisiała wulgarna szmata obrażająca nasz klub.
Czy jest nadzieja aby MKS zajął się tą sprawą?
- Edytowany
Sędzia duży plus. Ta para komentatorów najbardziej mi podchodzi, konkretnie merytorycznie a nie jak duży Kaziu czy inne Żurawie
Tak 3mać!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)