dobry, obiecujący na przyszłość meczyk. Trudno porównać go do Piątka, bo już widać że jest troszkę innym graczem, silniejszym, bardziej opanowanym. Jednak, to mi się podoba, nie ma strachu po odejściu Krzyśka.
-
-
Nicolai Brock-Madsen - Witamy w Cracovii!!!
Mega wystep na szpicy!!! Ale reszta chyba nie wierzyla ze jestes w stanie......bo do pomocy ruszali sie jak muchy w rosole i stad Piatek do pomocy
świetny występ!
Oby został i jestem spokojny o napad nawet jeśli Piątek odejdzie.
Piłka mu nie przeszkadza, świetnie stoi na nogach, ma nosa.
Dostał wreszcie szansę i pokazał , że ma umiejętności . Fajnie , że jesteś Nicolai . :)
[quote='Sehtan' pid='1314137' dateline='1525036170']
Może jest nieco wolny ale potrafi się zastawić, fakt - gra tyłem do bramki i umie wypracować sytuacje kolegom. W sumie może coś z niego jednak będzie po odejściu Krzyśka? [b]Gargamel pewnie by chciał aby stworzył duet z Vestenickim[/b]? :)
[/quote]
Zgadzam sie. Tomek wchodzi w okolicach 65 minuty na 2 napadziora i ...:
- leci piła na Brocka, ten się zastawia, posyła piłę Tomkowi, ten cyk, zwodzik, strzał i brameczka
albo:
- piła na Brocka, ten wystawia patelnię Tomkowi jak Javiemu, Tomek, cyk i brameczka
:D
Jestem pewien, że w przyszłym sezonie to będzie duet nie do z.a.j.e.b.a.n.i.a w naszej lidze :D
Gorszy od drewnianego Piątka na pewno nie jest, choć wyższy.
Oby więc został.
[quote='gargamel9998' pid='1314251' dateline='1525100313']
Zgadzam sie. Tomek wchodzi w okolicach 65 minuty na 2 napadziora i ...:
- leci piła na Brocka, ten się zastawia, posyła piłę Tomkowi, ten cyk, zwodzik, strzał i brameczka
albo:
- piła na Brocka, ten wystawia patelnię Tomkowi jak Javiemu, Tomek, cyk i brameczka
:D
Jestem pewien, że w przyszłym sezonie to będzie duet nie do z.a.j.e.b.a.n.i.a w naszej lidze :D
[/quote]
Taaaa
Ja widzę inne scenariusze...
Piłka na Brocka, ten się zastawia, przepycha obrońcę, wystawia Thomasowi a ten:
a) wali w trybuny
b) przewraca się na piłce,
c) biegnie tempem, że piłka staje , podchodzi bramkarz, wykop, kontra i 0:1
gargamelu, Twoja wiara w Vestenickiego, owszem budująca, ale warta lepszej sprawy.
Ten chłopak to przeciętniak i nie ma co opowiadać o Romie, bo kluby z tej półki skupują wszystkie możliwe talent, licząc ze 1 na 10 okaże się perełką. Thomas to raczej dolne stany pozostałej dziewiątki.
I na jakiej podstawie wyrobiłeś sobie takie zdanie na jego temat? Bo przegrał rywalizację z Piątkiem czy dlatego, że jest już stary i wielokrotnie udowodnił swoją słabość grając na swojej pozycji?
Gwoli ścisłości to Roma kupuje takich na peczki jak tylko usłyszy że 17 letni zawodnik kopnął gdzieś na drugim końcu Europy prosto piłkę z nadzieją że jeden na 1000 wskoczy do kadry pierwszego zespołu.
Natomiast innym faktem jest że próba Tomasa jest w zasadzie żadna. Prawie nie grał na środku ataku. Wystawianie go na skrzydło to kryminał.taki sam jak z Jendriskiem. ja uważam że Tomas ma potencjał. Musi to pokazać na końcówce wypożyczenia i potem w treningu. Jeśli ostatecznie trener go odstrzeli to będzie dla mnie jeden i jedyny dowód na to że gość jest za słaby. Dopóki mamy lepszych i będą wyniki to będę.mial to głęboko w dup.ie
Drugi Vestenicki, nic niego nie będzie
Vestenicki jest delikatny, wręcz pedałowaty, Brock jest silny i twardy. Co do samych umiejętności czysto piłkarskich trzeba je zweryfikować.Jest jeszcze parę sparingów można jakieś wnioski wyciągnąć.
Różnica stylu jest. Efekt podobnie mizerny. Euforia po jednym golu identyczna...
[quote='Kajak' pid='1314297' dateline='1525114224']
Vestenicki jest delikatny, wręcz pedałowaty, Brock jest silny i twardy. Co do samych umiejętności czysto piłkarskich trzeba je zweryfikować.Jest jeszcze parę sparingów można jakieś wnioski wyciągnąć.
[/quote]
Napisz po prostu, ze wolisz wysokich blondynów, a nie niskich brunetow ;)
Po prostu.
Przestrzegam jednak przed wyciąganiem zbyt pochopnych wniosków.
Do tego upoważniony jest tylko nasz legendarny pion sportowy i siatka skautów.
Że przypomnę zafascynowanie tychże instytucji niejakim Michalikiem który rozegrał w całej swojej karierze dobre 45minut,pechowo że akurat podczas młodzieżowych mistrzostw.
[quote='Kajak' pid='1314315' dateline='1525121159']
Po prostu.
Że przypomnę zafascynowanie tychże instytucji niejakim Michalikiem który rozegrał w całej swojej karierze dobre 45minut,pechowo że akurat podczas młodzieżowych mistrzostw.
[/quote]
Mamy forum w całej krasie. Totalny szrot gra słabo to dać mu czas bo odpali jak Rakels (kiedys) dobry piłkarz zagra dobrze to jest cienki bo Vestenicki też strzelił gola i nie nawiązał do tego w kolejnych występach. Młody zagrał dobrze to lód na glowe bo mu odbije. Inni są słabi ale mają grać bo jak nie to Probierz robi z mordy dupę.
Czemu tu wszystko musi stać na glowie? Dlaczego trener pierwszy fachowiec od lat nie może poprostu pracować a piłkarze grać? Nie można by tak poprostu dać sobie na wstrzymanie? Kto z Was posiada monopol na rację i prawo do podważania każdej opinii i skąd się to bierze?
[quote='SaNtO' pid='1314323' dateline='1525126478']
[quote='Kajak' pid='1314315' dateline='1525121159']
Po prostu.
[/quote]
Mamy forum w całej krasie. Totalny szrot gra słabo to dać mu czas bo odpali jak Rakels (kiedys) dobry piłkarz zagra dobrze to jest cienki bo Vestenicki też strzelił gola i nie nawiązał do tego w kolejnych występach. Młody zagrał dobrze to lód na glowe bo mu odbije. Inni są słabi ale mają grać bo jak nie to Probierz robi z mordy *****.
Czemu tu wszystko musi stać na glowie? Dlaczego trener pierwszy fachowiec od lat nie może poprostu pracować a piłkarze grać? Nie można by tak poprostu dać sobie na wstrzymanie? Kto z Was posiada monopol na rację i prawo do podważania każdej opinii i skąd się to bierze?
[/quote]
To nie tylko na forum. W niedzielę na trybunie H, był koleś który zaczął napierd... na drużynę w 10 minucie. Zamknął gębę dopiero w 87 - powiem ci, widok bezcenny. Jedyne co przygnębiające, to, dało się odnieść wrażenie, że jest nieszczęśliwy z tego powodu że wygraliśmy - więc (choć nie zawsze się Tobą zgadzam) to przyłączę się do apelu - dajmy sobie na wstrzymanie i dajmy szansę, nie prezesowi, ale Probierzowi.
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=15338]@przegorzalik[/url] ten co do kraty podchodzil i darl sie w strone Probierza a pozniej generala? jesli tak to on mial ponad 2 promile i roslo.... takze on byl na swoim meczu i swoje widzial :) :) :)
Loża szyderców to nieodłączny klimat naszego stadionu. Lata "doli garbatej" wyprodukowała "homo cracoviensis" (analogicznie do "homo sovieticus" jako spadkobiercy mentalności poprzedniego systemu), który źle reaguje na jakiekolwiek sukcesy i wręcz domaga się porażek ;)
Jakie to niby sukcesy?
No, nie czepiaj się słówek. Chodzę na Pasy od ponad czterdziestu lat, więc trochę sukcesów widziałem. Ale może przez to nie jestem za bardzo wybredny i cieszy mnie to, co mamy ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)