[quote='VelVet' pid='1295138' dateline='1513324378']
Chciałbym kiedyś zobaczyć naszą drużynę grającą z taką determinacją, zaangażowaniem i agresją jak gts.
[/quote]
Przyjdą jeszcze takie czasy, przegra wisla wygrają PASY !
-
-
CRACOVIA - UB-eccy zdrajcy Ojczyzny 13.12.2017 (środa), godz..20:30
[quote='craco8878' pid='1295010' dateline='1513282974']
Na derbach nie bylem juz ladnych kilka lat. Ja tylko napisalem, ze dziwi mnie to, ze ludzi w tak newralgiczne miejsca zabieraja dzieci a pozniej sa zdziwieni tym co sie stalo. W zyciu bym nie poszedl na te sektory z moimi dziecmi, w zyciu.
[/quote]
przecież ty nie chodzisz na derby, w życiu nie chodzisz, w życiu
więc nie doradzaj nikomu,gdzie ma siedzieć, w życiu
Chciałbym kiedyś zobaczyć naszą drużynę grającą z taką determinacją, zaangażowaniem i agresją jak gts.
[/quote]
Przecież oni grali kupę, póki nie weszła im przypadkowa bramka przez juniorski błąd w kryciu przy rogu i 3 bramki w 5 minut siadły im dzięki kompromitującej grze w obronie Cracovii i błędom Wilka. Poprzednie derby w psiej budzie też były dla nas pod kątem agresji i gry, ale zomo wygrało dzięki sędziemu, Carlitosowi i kalectwie naszych defensorów.
Mi się marzy Cracovia, która nie daje prezentów rywalom.
[quote='Miszczu2007' pid='1295194' dateline='1513339931']
Mi się marzy Cracovia, która nie daje prezentów rywalom.
[/quote]
Trzeba to uzmysłowić trenerowi, niech ich wreszcie nauczy gry w obronie . Wyglądało na poprawę ale od kilku meczy ponownie jest dramat .
- Edytowany
[quote='dejan' pid='1295119' dateline='1513316739']
Kup sobie batonika za te 2zł. czy 5zł. albo popcorn jak wystarczy, a nie wylewaj tu żalów na które większość ma wyjebane ;) Chociaż gdzieś przewinęły się wpisy społeczniaków, którzy palcami by wskazywali kto odpalał i rzucał racami. Może powinniście się skrzyknąć i pro bono pomóc psom przeglądać taśmy z monitoringu...
[/quote]
szacun, przekonałeś mnie, od dzisiaj będę dawał po pięć dych, mało po stówie.
A i zawnioskuję do ministra wojny, aby wszystkich rzucających racami odznaczył medalami za bohaterstwo na polu walki. Jak to dobrze że po tylu latach zwykłego kibicowania, chodzenia na każdy mecz i kupowania karnetu, ktoś mądry wskazał mi jak naprawdę powinno wyglądać kibicowanie Cracovii.
[b]Buda, Buda Łańcóch pies, Oto Cała wisła wasz gts.
[/b]
Następnym razem wygramy, głowy do góry.
Łańcuch...
[quote='Miszczu2007' pid='1295194' dateline='1513339931']
[/quote]
Ja widziałem i to nie raz za kadencji Jacka Zielińskiego.
[/quote]
Czuję, że nam zmniejszą karę. Przeczytałem taki nagłówek:
"[b]Morawiecki spotkał się z szefem AW[/b] i ministrem koordynatorem służb"
- Edytowany
Jacek obecny -czyżby ?! :)
I pewnie myśli - ja z nimi wygrywałem . :)
[quote='piotrek67' pid='1295356' dateline='1513410159']
[/quote]
Jacek wracaj !!!
[quote='RobertoBaggio' pid='1295400' dateline='1513424696']
[quote='piotrek67' pid='1295356' dateline='1513410159']
[/quote]
Jacek wracaj !!!
[/quote]
Mimo wszystko nie spodziewałem się tak szybko tych słów .
Tak na poważnie to wiecie że to jest nierealne ego Janusza na to nie pozwoli.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
[quote='piotrek67' pid='1295405' dateline='1513426047']
Tak na poważnie to wiecie że to jest nierealne ego Janusza na to nie pozwoli.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
[/quote]
Jeżeli ego Janusza pozwoliło na zatrudnienie Probierza, który rzeczonego Janusza "lekko" olał wybierając gts, to nie byłbym taki pewny.
Tutaj wszystko jest możliwe , dziś jesteś jutro cię nie ma . Patrz trenerzy Płatek czy Zieliński .
GTS na ostatnie 5 kolejek wygral tylko z nami, pakujac nam 4 bramki .... takze to pokazuje totalna zenade z naszej strony :sleepy:
A przy okazji słabość tej całej ligi .A , że my daliśmy ciała to już inna sprawa .
Nie można było tak walczyć w derbach, jak w Zabrzu?
Można było ale czy wszyscy chcieli ? Odpowiedz poznaliśmy wczoraj .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)