Szybko sprzedać byle komu bo szkoda talentu na biedaka Filipiaka i jego śmieszną drużynę którą buduje buduje i zbudować nie może bo jest za biedny
-
-
Sebastian Strózik.Witamy po debiucie w Ekstraklasie!
- Edytowany
Nie da się ukryć że najlepszej wersji nigdy nie zobaczymy na Cracovii a czas prób i błędów "trochę" nas zaboli, ale i tak wole taką opcję niż tych niepozbieranych przebierańców z zagranicy.
Nie przejmuj się Sebastian, wczoraj Marcelo dał pokaz zatem Tobie też się mogło zdarzyć. Szkoda tej setki bo nie było by czego zbierać w tym temacie.
Trzymam za Ciebie kciuki i życzę żebyś w każdym meczu wychodził w podstawowym składzie. A błędy zdarzają się wszystkim którzy próbują coś robić! Bardzo dobry mecz.
Dla mnie najlepszy w drużynie w meczy z Lubinem. Szkoda, że nie jest wystawiany na środku ataku od początku (kiedy gramy z kontry), a zagrał tam tylko kilka minut.
[quote='gronix' pid='1332262' dateline='1534590824']
Dla mnie najlepszy w drużynie w meczy z Lubinem. Szkoda, że nie jest wystawiany na środku ataku od początku (kiedy gramy z kontry), a zagrał tam tylko kilka minut.
[/quote]
Może w Gliwicach ? Przy taktyce na kontrę szybkość Sebastiana powinna być sporym atutem .
Dobry występ. Błąd przy bramce ale miał kilka zagrań, które powinny zostać wykorzystane oraz miał też przecież sam na sam. Wolę chyba aby on grał zamiast Piszczka jeśli Rusek się na skrzydle sprawdzi.
Strozik jest kompletny
Jakby był kompletny to by w Cracovii nie grał. Duzo mu jeszcze brakuje i duzo się musi nauczyć
Mnie natomiast nie przekonuje, ale zobaczymy co będzie w kolejnych meczach. W piątek faktycznie było nieźle, ale ogólnie cały zespół zagrał lepiej niż w poprzednich spotkaniach. Póki co mam obawy, że Strózik to taki kolejny jeździec bez głowy, szybki to fakt, walczy - fakt, ale to niestety może być za mało.
No wrzuca na pałę tylko dogrywa. To znamionuje klasę
[quote='SaNtO' pid='1332562' dateline='1534700564']
Strozik jest kompletny
[/quote]
Jak nauczy się podnosić głowę gdy ma piłkę przy nodze to będzie bardzo dobry zawodnik, narazie to broda przyspawana do klatki piersiowej i nie widzi co się wokół niego dzieje.
Wydaje mi się, że jakby Sebastian Strózik grał na swojej nominalnej pozycji to byśmy mieli z niego więcej pożytku... bo z Piszczka na razie nie ma pożytku w ogóle.
Strozijk najlepszy , Wdówka tez coraz lepiej
Bardzo dobry mecz , no gdyby nie ten błąd przy straconej bramce .Podobało mi się u niego, że się nie przestraszył , grał odważnie do przodu a i zaliczył parę odbiorów .Szybki i przebojowy , dopóki miał siłę był jednym z najlepszych w zespole .
Strozik jest kompletny
[/quote]
Santo,
mozesz napisac na czym ta kompletnosc polega?
[quote='Diabel' pid='1332705' dateline='1534765632']
Strozik jest kompletny
[/quote]
Santo,
[/quote]
Je, pije, wydala.. kompletny proces...
;) ;) ;)
[quote='Diabel' pid='1332705' dateline='1534765632']
Santo,
[/quote]
Pamiętacie ostatniego kompletnego w Cracovii?
Nazywał się Tatara, gdzie teraz gra wie chyba tylko Santo
13 dni później
Powinien grać od początku, ma niesamowity potencjał fizyczny i z każdym meczem będzie lepszy. Moim zdaniem materiał na kolejny duży transfer z naszego klubu. Chciałbym go zobaczyć w którymś meczu w parze z Cabrerą w ataku.
Pracuj Sebastian i mocno stąpaj po ziemi, bo warunki na zrobienie kariery masz.
Wczoraj powinien grać na skrzydle , że tylko wspomnę piękny rajd zaraz po wejściu na boisko . Takie ustawienie mogło pomóc w rozciągnięciu obrony rywala .
Szkoda tylko, że jak biegnie z piłką to już mniej widzi - wczoraj mógł dogrywać szybciej i może coś by z tego było ;]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)