aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
-
[1/8 PP] CRACOVIA - Zagłębie Lubin (21.09.2017, 20:45)
Hehe fajne ujecie na parę na trybunach - laska wesola napiernicza do chlopa a on sie gotuje jakby miał zaraz komuś flaki wypruć :D
[quote='ian thorpe' pid='1280020' dateline='1506022649']
Tak się gra na zwolnienie trenera ...
[/quote]
Tak się gra gdy jesteś bezradny. Gdy przy każdej piłce straconej ciązy na drużynie widmo porażki, drużyna wpadla w wir z którego już trudno podnieść. No ale kibicom dla których od wyniku ważniejsze jest wprowadzanie "podobno zdolnej" młodzieźy to chyba nie ma znaczenia ;-)
Probierz powinien zrozumieć że eksparymenty z dzieciakami robi sie w PP, czy sparingach, a w lidze liczą się punkty, podejrzewam że na to już braknie mu czasu, a i pewnie honorowo będzie grać dziećmi do końca swojego pobytu w klubie by ktoś zapamiętał go nie jako tego który z tymi chłopakami zdobyl 6pkt w 10 mecach a jako tego który do ekstraklasy wprowadzal ich w ilościach hurtowych ;-)
No cóż albo zmieniamy trenera póki dystans jest do odrobienia, albo czekamy do zimy, trener deklaruje się czy gra dla Cracovii i chce punktować czy gra na swoje nazwisko i dalej się łudzi że uda mu się sprzedać choć jednego ze swoich młodych gniewnych za większe pieniądze i nadal robi sobie nazwisko menadżera który za czarodziejską róźdzką wypuszcza w świat mlode talenty...
[quote='Jarek44' pid='1280035' dateline='1506022818']
[quote='YbL-' pid='1280017' dateline='1506022597']
Moze to bedzie przelom... bo chyba gorzej sie grac juz nie da....
[/quote]
Naprawdę wierzysz w to co napisałeś???
[/quote]
Tak, skoro pukamy w dno, to moze bedzie w koncu lepiej?
Ależ my jesteśmy ŻENUJĄCO SŁABI!
Rozumiem my BUDUJEMY!!!
I budować będziemy do usranej śmierci.
Szkoda, że po kilku tygodniach budowy drużyna wygląda TRAGICZNIE!
Do tego frekwencja na poziomie jeża.
Niebo płacze nad nami.
Prezes udaje czaplę!
To kto gasi światło?!
Znowu będzie jazda po kopaczach, trenerzynie. Kłótnie między sobą...a procesor, tabiszowa i bałdyska mają sią świetnie...
Ma ktos screena ze strojem Filipiaka? Chciałem coś ciekawego na stadionie zobaczyć.
[quote='YbL-' pid='1280055' dateline='1506023574']
[quote='Jarek44' pid='1280035' dateline='1506022818']
[quote='YbL-' pid='1280017' dateline='1506022597']
Moze to bedzie przelom... bo chyba gorzej sie grac juz nie da....
[/quote]
Naprawdę wierzysz w to co napisałeś???
[/quote]
Tak, skoro pukamy w dno, to moze bedzie w koncu lepiej?
[/quote]
Pamiętaj, że może być jeszcze parę metrów mułu...
[quote='Korba' pid='1280041' dateline='1506022939']
W tym momencie nawet Majewski z lapkiem byłby prze zemnie mile widziany:)
[/quote]
serio wierzysz ze problem lezy w trenerze?
- Edytowany
I tak graja ludzie, ktorzy zarabiaja kilkadziesiat tysiecy miesiecznie ... przeciez to jest szok :@
"Cale zycie z wariatami" ...
6 minut drugiej polowy bez straty gola, jaaaaaa piehdoleeeeee ale mi imponuje ta gra w defensywie, moc!
Ci co mają pretensje o frekwencję czemu nie są na meczu!??!?! (uprzedzę odbicie piłeczki,ja mam do Krakowa sporo dalej niż Wy)
Dwa- nie wierzę w grę na zwolnienie Probierza, oni są po prostu tak słabi
Trzy- tabisz i januszek zacierają rece bo doping skupia się na piłkarzach a nie na nich (pasy grać...)
Kibice: Pasy grać k.... mać!!!
Komentator: Krótkie przesłanie kibiców Cracovii, któremu się nie dziwię.
:)
[quote='LisiZa' pid='1280058' dateline='1506023621']
Znowu będzie jazda po kopaczach, trenerzynie. Kłótnie między sobą...a procesor, tabiszowa i bałdyska mają sią świetnie...
[/quote]
a co ich to obchodzi ?? dla nich się liczy tylko kasa która dostaną od canal+ i ekstraklasy a wcale mała nie jest...
Kiedy kolejna sektorówka????
Wyczułem sprawę rezygnując z udziału w meczu od ładnych kilku lat ale takiego blamażu to się jednak nie spodziewałem !!!
NO COŻ XD
Reprezentacja forum by ich stuknęła5:0.
no to pięknie.. a narzekaliście na Polczaka
Czy oni są po.pierd.do.leni? Różne rodzaje drewna u nas były już składowane, ale to już wygląda na jakąś sklejkę z obi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)