[quote]#post1550705 ... Szpieguje i oszukuje…...[/quote]
Karramba... rozszyfrowal go....
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-09/karamba-9-jpg-94140904.jpg[/img]
-
-
CRACOVIA CLJ
[quote]#post1550702 Celem trenowania drużyn młodzieżowych powinno być prawidłowe piłkarskie wyszkolenie .
Wynik , wynikiem ale ..... to nie jest najważniejsze.
Jeśli co jakiś czas wyszkoli się takich jak Rakoczy , Myszor ....do I drużyny .To będzie super.
Ps.
[i]"Trener stracił szatnie u dzieciaków"[/i] ?
No nie, świat kompletnie zwariował.
To Wojciech koordynator, powinien dzieciaków w trybie natychmiastowym, do pionu postawić ...;)
[/quote]
Rakoczy i Myszor przyszli do nas już jako duże talenty, o których było głośno w środowisku dlatego też zostali do nas ściagnięci.
Tymczasem podczas obecnych rzadów pana Wojtka bynajmniej nie słychać żeby odkrył jakies nowe talenty, tylko jak mozemy nawet tutaj przeczytac, jest z nim wiele innych problemów, znanych z lat wcześniejszych.
O stawianiu do pionu to juz widziałem tutaj kilka wpisów, tylko efekty jakby były tego odwrotne.
To chyba nie jest przypadek....
[quote]#post1550704 Niejaki Tabisz
[/quote]
Który powiedział do Hajdo: "Odpierdol się od mojego syna".
[quote]#post1550708 [quote]#post1550704 Niejaki Tabisz
[/quote]
Który powiedział do Hajdo: "Odpierdol się od mojego syna".[/quote]
To nie jego wina , że nie potrafi grać w piłkę .😜
A jak ten młody Tabisz prezentuje się w grze? Faktycznie beznadziejnie? Dziś dwie bramki strzelił w wygranym meczu 5:3 z ŁKS-em
Czy ktoś wie, kiedy nadejdzie koniec tego wariata z JS? Żal chłopaków...
To się w głowie nie mieści , jak to wszystko w tym klubie funkcjonuje , brak jakiejkolwiek stabilizacji, trenerzy , koordynatorzy zmieniani średnio co pół roku , nawet jak wyrzuca WS , to kto tu będzie chciał pracować ? Kogo teraz znajdą, jak w innych grupach CLJ też jak widać trenerzy z przypadku :(
[quote]#post1550862 Czy ktoś wie, kiedy nadejdzie koniec tego wariata z JS? Żal chłopaków...[/quote]
@Pasy TT jaka zmiana frontu, zawsze zażarcie broniłeś trenerów i twierdziłeś że to drużyna jest do bani.
Broniłem trenerów, nie człowieka bez zasad, który psuje zespół od środka.
Zepsute jabłko trzeba wyrzucić.
Czy w tym naszym Klubie będzie kiedyś normalnie, skoro już w drużynach młodziezowych dzieją się takie jaja?!
Filipiak na stare lata też już całkiem zgłupiał po poprzednich doswiadczenaich ze Stawowym, ale jak widac księgowy z Kańczugi nadal ma na niego ogromny wpływ, wywalając Hajdo i zatrudniając w jego miejsce ponownie tego psychopate.
Walka o utrzymanie się szykuje...
[quote]#post1550692 @PasyTT#37301
Dokładnie tak, nie słuchają go bo to nie grupa miękkich faj.
Większość z tych chłopaków rok temu za trenerem Ankowskim szli w ogień będąc umiejętnościami słabsi od wielu drużyn! [/quote]
jeśli drużyna nie słucha trenera to nie są potrzebni temu klubowi. jeszcze to stawianie jako zarzut w kierunku wąsa? brzmi śmiesznie. to nie grupa miękich faj tylko grupa rozpieszczonych gówniarzy. czy się komuś podoba czy nie to ma robić to co chce trener i dobranoc.
To podobno psychiczny człowiek, na stanowisku trenera CLJ 19 jest psychopata. W dodatku wiślacka fałszywa menda.
Będą problemy z utrzymaniem z tym pajacem.
Może spadki z CLJ-otek trochę otrzeźwią co poniektórych? Bo tego nie można będzie zakryć najlepszym ośrodkiem treningowym.
Watpię , przeciez był wszystkim znany a jednak został zatrudniony !
IMHO to Stawowy jest wybiegiem Tabisza w stronę Zielińskiego. Albo Zieliński będzie tańczył jak Tabisz gra, albo w każdej chwili mamy gotowego trenera na I drużynę.
A że ma coś z głową to mało istotne.... Tabiszowi to pasuje.
- Edytowany
No to swoją gotowość pokazał jako trener U19, chyba jednak coś nie pykło Kubusiowi , bo pewnie teraz U19 miało być liderem CLJ, a tym czasem prawie szoruje dupą po dnie !!!
Ja myślę, że to jest szykowanie debiutu młodego w 1 zespole. Chyba tylko Stawowy nie będzie miał problemu żeby spełnić zachciankę Tabisza jak dzieciakowi wyrosną pierwsze wlosy pod nosem.
[quote]#post1550916 Ja myślę, że to jest szykowanie debiutu młodego w 1 zespole. Chyba tylko Stawowy nie będzie miał problemu żeby spełnić zachciankę Tabisza jak dzieciakowi wyrosną pierwsze wlosy pod nosem.[/quote]
Żeby mu na cipce wcześniej nie wyrosły.
[quote]#post1550887 [quote]#post1550692 @PasyTT#37301
Dokładnie tak, nie słuchają go bo to nie grupa miękkich faj.
Większość z tych chłopaków rok temu za trenerem Ankowskim szli w ogień będąc umiejętnościami słabsi od wielu drużyn! [/quote]
jeśli drużyna nie słucha trenera to nie są potrzebni temu klubowi. jeszcze to stawianie jako zarzut w kierunku wąsa? brzmi śmiesznie. to nie grupa miękich faj tylko grupa rozpieszczonych gówniarzy. czy się komuś podoba czy nie to ma robić to co chce trener i dobranoc. [/quote]
Brawo, żeby być piłkarzem, sportowcem, to trzeba trochę pokory. Idealnie podsumowane.
- Edytowany
Żeby być trenerem trzeba szanować swoich podwładnych i pracowników i być szczerym…
A jest przydupasem Kańczugi.
Słynie wąs z pojebanych gierek i zagrywek…
[b]Edycja z 19.09.2022 o godz. 18:23 (scalono posty)[/b]
@A.L#42002
Nie można być fałszywym sprzedawczykiem!
[quote]#post1550916 Ja myślę, że to jest szykowanie debiutu młodego w 1 zespole. Chyba tylko Stawowy nie będzie miał problemu żeby spełnić zachciankę Tabisza jak dzieciakowi wyrosną pierwsze wlosy pod nosem.[/quote]
Niech debiutuje, sektor B przywita go i pozdrowi z należytym „szacunkiem” pofobnie jak tatusia
[quote]#post1550906 Może spadki z CLJ-otek trochę otrzeźwią co poniektórych? Bo tego nie można będzie zakryć najlepszym ośrodkiem treningowym. [/quote]
IMHO liczą się dochody wiceprezesa i szkolenie syna prezesów( i to jedyna szansa na to ,że coś sie poprawi coby synprezesów nie musiał po okregówkach "se kopać") a nie żadne otrzeźwienie
Syn prezesów? A więc Filipiak też w tym maczał palce?
Jest gorzej niż myślałem.
Widac lubia wspolna prace😆
[quote]#post1550937 Syn prezesów? A więc Filipiak też w tym maczał palce?
Jest gorzej niż myślałem. [/quote]
Plotka głosi, że nie tylko palce
- Edytowany
ajwaj czepiacie się byle szczegółów gramatycznych 😛
Tymczasem wyrażenie podparte jest polską literaturą piekną
a mianowicie samym Sienkiewiczem
"[b]Brat mistrzów[/b] Urlych von Jungingen[...]"😂
@SaNtO#842
Jak pseudotrener każe donosić na innych zawodników, jak pseudotrener każe kopać pod kimś? Mają milczeć jak są poniżani? Tak mają robić? Wstyd... wstyd dla tego fałszywego pana, że nawet młode chłopaki macza w bzdurne zagrywki.
@Trapez#1202
Prawidłowe wyszkolenie najpierw prawidłowe wychowanie na zdrowych relacjach,a nie kurwidołka i węszenia, szperania, grzebania...
Do pionu to niech ustawi własny kręgosłup moralny, choć raczej za późno jak od kilkunastu lat uprawia psychiczne gierki, czekać jedynie, aż pogoniony zostanie przez profesora i w jego móżdżku wyskoczy ponownie game over
Chłop z wąsem do wylotki, czekać tylko kiedy, oby jak najszybciej!
Wróble w Rącznej ćwierkają, że jest już nowy coach u19 (ktoś z Lubina ponoć), a Stawowy oficjalnie koordynatorem.
Czym będzie koordynował?
Będzie koordynował karierę młodego Tabisza.
[quote]#post1551183 Czym będzie koordynował?[/quote]
Koordynacją ? 😂
Długość wąsa u piłkarzy
[quote]#post1550739 A jak ten młody Tabisz prezentuje się w grze? Faktycznie beznadziejnie? Dziś dwie bramki strzelił w wygranym meczu 5:3 z ŁKS-em[/quote]
Sytuacja zapewne taka sama, jak w poprzednich sezonach. Czyli on nie musi dobrze grać. To reszta drużyny musi wokół niego skakać i kreować mu sytuacje, aby chłopak sobie postrzelał i czasem może coś wpadnie do bramki. A jak ktoś się wyłamie to na jego miejsce się ściągnie innego.
- Edytowany
[quote]#post1551176 Wróble w Rącznej ćwierkają, że jest już nowy coach u19 (ktoś z Lubina ponoć), a Stawowy oficjalnie koordynatorem. [/quote]
godzinę temu w Rącznej CLJ zaczęło mecz z Jagiellonią pod wodzą Stawa
do przerwy 0:0
już 0:1
1:1 75'
1:1
koniec meczu,
z Wojciechem czeka nas trudna walka o utrzymanie do końca
[quote]#post1551176 Wróble w Rącznej ćwierkają, że jest już nowy coach u19 (ktoś z Lubina ponoć), a Stawowy oficjalnie koordynatorem. [/quote]
Nowe stanowisko wąsa okreslilbym jako dezorganizator , okazał się mistrzem dezorganizacji gry naszych juniorów !
Czyli zamiast wyimaginowanej i zapowiadanej przez Wąsa Ligi Mistrzów, pozostaje dramatyczna walka o utrzymanie w centralnej lidze juniorów.
Skąd my to znamy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)