Piękny dzień!!!! Niech celebryta trzyma się jak najdalej od Naszej Cracovii!!!
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
- Edytowany
Alleluja!
Niestety o Jeden Mecz Za Daleko!
Nareszcie. To nie żarło.
Ale dzięki trenerze za Puchar Polski. To był mój najlepszy wieczór jako kibica Pasów:
https://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2020-07-24/final-pucharu-polski-2020-cracovia-lechia-gdansk-32-skrot-meczu/
Tylko kto teraz ogarnie tą drewutnię? Połowa składu jest do natychmiastowego wyp... a punkty trzeba zbierać.
Najlepszy dzień Cracovii od czasu zdobycia PP :)
Podobno ktos z Lanckorony.
Dobra, ale kto teraz?
Michniewicz wolny :D
Ufff, nareszcie, szkoda, że po Derbach, a nie przed. Michale 1-6 Probierz żegnaj na zawsze, idź się stroszyć gdzieś indziej. Nic nie zbudowałeś. Pozostają po Tobie problemy w postaci sterty zagranicznego szrotu blokującego miejsca w kadrze.
No to dziękuję za PP i SP i życzę powodzenia jak najdalej od Cracovii.
Nie wiem tylko jak sobie poradzą ci od muremzaProbierzem.
CUD!!!!! WKOŃCU !!!!!!!!!!!!!!! Przepiękny dzień !~!!!
- Edytowany
żem się nie spodziewał,
dawać go do Legii teraz :D
@Mr Crowley miał takie fajne życzenia na pożegnanie.
"Obyś.........nie zaznał", mam nadzieję, że je tu przytoczy.
Roślinka w donicy nie rosła od dłuższego czasu. Zmarnowany czas, żegnam bez żalu.
Nikt nie będzie tęsknić.
Czekaliśmy na to od dawna.
Za te twoje bajki, niszczenie szatni, pozbywanie się najlepszych zawodników - żegnam bez żalu.
Pewnie wszyscy lali do tej doniczki.
Trwać można było i z Zielińskim. 4,5 roku zmarnowane.
Jedyny plus to ZDOBYTE puchar Polski i Super Puchar. Lista minusów BARDZO DŁUUUUUUGA.
Większego Dyzmy Polskiej Piłki nie widziałem.
Lepiej późno niż później!!Won szkodniku. Najlepiej won do gts tam pasujesz
Odchodzi trener, który jako JEDYNY po wojnie zdobył jakieś trofea dla Cracovii. Odchodzi w potężnej nienawiści u wielu kibiców, bo przegrywał mecze derbowe. Jeżeli by one były minimum na remis, by odchodził jak wielu poprzedników.
Uważałem, o czym pisałem, że jak mu się w tym całym korporacyjnym zarządzaniu nie uda, to już chyba nikomu i szkoda osobistego czasu spędzanego na forum, by marnować czas na komentowanie Pasiastej rzeczywistości, na którą nie ma się wpływu.
Nie wiem kto będzie po nim, ale nie ma to większego znaczenia. Może będzie miał wyniki derbowe jak Zieliński, ale i tak w końcu pożegnają go okrzyki "wypier...aj" lub "nie chcecie grać, to wyper....lać" jak Jacka.
Oczywiście, obym się mylił i nowemu trenerowi, jak każdemu kto zacznie pracę z Pasami, życzę jak najlepiej.
Trenerowi Probierzowi dziękuję za PP, SP, za potężne dawki radości (te gole w finale PP) po zdobyciu tych trofeów i....tyle. Kolejny, któremu się w Cracovii nie udało.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)