W miarę trafna opinia Tomasza Ćwiąkały, może poza wybitnością ogrodnika.
https://www.youtube.com/watch?v=hhzM_09MUeo
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
problem widzi, przyczyn nie rozumie.
nikt z polskich graczy nie chce przyjsc do toksycznego bagna, gdzie trwanie jest wazniejsze niz wygrywanie.
[quote='TOM76' pid='1499154' dateline='1627941485']
Adamus=Probierz???
[/quote]
:D ::D ::D
Dzięki! Już mam dzień zrobiony :D
[quote='sterby' pid='1499172' dateline='1627977230']
nikt z polskich graczy nie chce przyjsc do toksycznego bagna, gdzie trwanie jest wazniejsze niz wygrywanie.
[/quote]
Myślę, że chętnych do branie kaski za nic (trwanie) znalazłoby się wśród polskich kopaczy sporo. Taka ciepła posadka bez odpowiedzialności. Problem leży w tym, że ludzie ciężko znoszą, jak się ich traktuje jak szmaty.
nic odkrywczego. nie warto
[quote='alocha' pid='1499174' dateline='1627978037']
[quote='sterby' pid='1499172' dateline='1627977230']
[/quote]
Myślę, że chętnych do branie kaski za nic (trwanie) znalazłoby się wśród polskich kopaczy sporo. Taka ciepła posadka bez odpowiedzialności. Problem leży w tym, że ludzie ciężko znoszą, jak się ich traktuje jak szmaty.
[/quote]
to moze doprecyzuje, nie przyjda ambitni, ktorzy chca walczyc o cos wiecej niz wyplata
Adamus
Ilość strzałów większa po naszej stronie wynikała z ułożenia meczu. Musieliśmy gonić wynik. Rywale grali na kontrę
- Edytowany
[url=https://m.youtube.com/watch?v=1jZ4lwq8g6c]https://m.youtube.com/watch?v=1jZ4lwq8g6c[/url].
MICHAŁ PROBIERZ, GDY ZNÓW WYSTAWIA 10 OBCOKRAJOWCÓW
ta sama uwaga co u ćwiąkały. czemu nikt nie raczy zauważyć, że to Filipiak jest problemem?
[quote='SaNtO' pid='1499182' dateline='1627983468']
ta sama uwaga co u ćwiąkały. czemu nikt nie raczy zauważyć, że to Filipiak jest problemem?
[/quote]
Ależ oczywiście , ryba psuje się od łba nie zaś ogona !
I pomóc może tylko zmiana postawy JF lub jego odejscie !
Panowie,
owszem filipiak jest trudnym czlowiekiem i sam wiele rzeczy psuje w klubie notorycznie. Ale, wlasnie jest male ale - To Pan probierz wymyslil, namowil i sciagnal do Cracovii - Alvareza, Loshaja, Fiolica, syna ojca, Rodina, Roshe, Hance czy Cecarica itd. Przeciez to Pan probierz przygotowywuje pilkarzy do gry i ustala taktyke a nie profesor. Wiec przestancie pitolic, ze wszystko jest wina filipiaka. Probierz poza Jaga nie osiagnal nic tak naprawde, bo w jednym sezonie raz zajal 2 miejsce. I odrazu zrobiono z niego nie wiadomo kogo...a fakty sa takie, ze od czterech lat gramy wielka pyte i raz wygralismy kilka spotkan w Pucharze Polski i tak dostalismy sie do finalu i zdobylismy trofeum.
[quote='naki' pid='1499232' dateline='1628001597']
Panowie,
owszem filipiak jest trudnym czlowiekiem i sam wiele rzeczy psuje w klubie notorycznie. Ale, wlasnie jest male ale - To Pan probierz wymyslil, namowil i sciagnal do Cracovii - Alvareza, Loshaja, Fiolica, syna ojca, Rodina, Roshe, Hance czy Cecarica itd. Przeciez to Pan probierz przygotowywuje pilkarzy do gry i ustala taktyke a nie profesor. Wiec przestancie pitolic, ze wszystko jest wina filipiaka. Probierz poza Jaga nie osiagnal nic tak naprawde, bo w jednym sezonie raz zajal 2 miejsce. I odrazu zrobiono z niego nie wiadomo kogo...a fakty sa takie, ze od czterech lat gramy wielka pyte i raz wygralismy kilka spotkan w Pucharze Polski i tak dostalismy sie do finalu i zdobylismy trofeum
[/quote]
Gdyby inny trener dostał porównywalne możliwości to wykręciłby lepsze wyniki. Zieliński zrobił w pełnym sezonie bardzo dobry wynik a stracił zimą Rakelsa.
Kto nie przyjdzie po Probierzu to ma przeje@ne. Do posprzątania jest bardzo dużo, a zachwiane proporcje Polacy-Obcokrajowcy nie utrudnią zadania.
Ten układ się wyczerpał, zmęczeni są nim wszyscy- nawet pismaki to dostrzegaja.
Wcale nie uwazam ze mamy super jakieś możliwości, przy Filipiaku ich nigdy nie będzie. Ale jak się patrzy na kluby typu Pogoń , Raków czy nawet ostatnio Wartę to krew zalewa jak widzi się twór duetu Filipiak & Probierz
Proste pytanie dlaczego Filipiak po słabym sezonie przedłuża z nim umowę i to o kilka lat.Ponieważ dobrze wie że ogrodnik to słaby trenerzyna i nic nie osiągnie ale utrzyma zespół w Ekstraklasie i to wystarczy prezesowi Januszowi.
Filipiak stworzył idealny układ by trwać , trwać i jeszcze raz trwać . A MP idealnie się wpisał do tego układu , zakorzenił i trwa . i na nic więcej liczyć nie można .
Kto pamiętam mój post z tematu meczowego?
[quote="SaNtO" pid='1498451' dateline='1627560850']
znam jednego Wajdę, który jest psem
[/quote]
Ten piesek wczoraj bodaj ogłosił to o czym pisze inny pies na tt.
[url]https://mobile.twitter.com/NhTs1985/status/1422577545971634176[/url]
Wczoraj wrzuciłem na bloga i dostałem info, że podobno już po temacie, ale jakby ktoś miał inne informacje to proszę trzymać rękę na pulsie.
Swoją drogą jak można podpisać z kimś papier bez chociaż wstępnego riserczu?
Już go odprawiono
[quote='zubereg' pid='1499333' dateline='1628081777']
Już go odprawiono
[/quote]
Odprawiono czy oprawiono?
[quote='SaNtO' pid='1499324' dateline='1628080145']
Kto pamiętam mój post z tematu meczowego?
[quote='SaNtO' pid='1498451' dateline='1627560850']
znam jednego Wajdę, który jest psem
[/quote]
Ten piesek wczoraj bodaj ogłosił to o czym pisze inny pies na tt.
[url=https://mobile.twitter.com/NhTs1985/status/1422577545971634176]https://mobile.twitter.com/NhTs1985/status/1422577545971634176[/url]
Wczoraj wrzuciłem na bloga i dostałem info, że podobno już po temacie, ale jakby ktoś miał inne informacje to proszę trzymać rękę na pulsie.
Swoją drogą jak można podpisać z kimś papier bez chociaż wstępnego riserczu?
[/quote]
Jak zwykle pełna profeska.
- Edytowany
Trenejro może sobie chrzanić na konfach co tam mu się podoba ale REALIA panie Probierz są takie.
W roku 2021 na 18 meczów ligowych masz pan statystyki
[b]3 zwyciestwa (w tym ZERO na wyjeździe) 8remisów 7porażek[/b]
Czy nie są to Panie Trenejro statystyki trenera ,który po prostu się nie sprawdza ?
"[i]Nie zawsze kibice są obiektywni[/i]" :))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)