Po pierwsze, ignor nie działa.
Po drugie słowa "Jeszcze może być dobrze" mogą oznaczać tylko [s]wypierdolenie[/s] dymisję tabisza, a przynajmniej Probierza.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[quote='leszeczek' pid='1489864' dateline='1621408784']
Po pierwsze, ignor nie działa.
Po drugie słowa "Jeszcze może być dobrze" mogą oznaczać tylko [s]wypierdolenie[/s] dymisję tabisza, a przynajmniej Probierza.
[/quote]
O tym samym pomyślałem, w ogóle mi żadnej piłkarz nawet do głowy nie przeszedł.
Uzyj podejscia do "intrygujacy" jak moje i bedziesz caly dzien przebieral i rozkminial :)
[quote='naki' pid='1489838' dateline='1621376412']
Panowie,
Jeszcze może być dobrze, ale muszą się wszyscy uzbroić w cierpliwość. Dla Cracovii raczej in plus, aczkolwiek nie wiem sam do konca czy na pewno, ale może się wielu zaskoczyć miło...więc wytrwałości Bracia!!! Więcej nie mogę nic napisać i musimy czekać - myślę, że do 1-go czerwca.
Poydrawiam!
[/quote]
Wtedy będzie Dzień Dziecka . Pasiasty ! :)
[quote='hank' pid='1489901' dateline='1621414324']
[quote='naki' pid='1489838' dateline='1621376412']
Panowie,
Jeszcze może być dobrze, ale muszą się wszyscy uzbroić w cierpliwość. Dla Cracovii raczej in plus, aczkolwiek nie wiem sam do konca czy na pewno, ale może się wielu zaskoczyć miło...więc wytrwałości Bracia!!! Więcej nie mogę nic napisać i musimy czekać - myślę, że do 1-go czerwca.
Poydrawiam!
[/quote]
Wtedy będzie Dzień Dziecka . Pasiasty ! :)
[/quote]
i znowu damy się nabrać, jak dzieci...
[quote="naki" pid='1489843' dateline='1621378583']
haha...nie, to jest ktoś bardziej intrygujący :)
[/quote]
Czyli wraca Saidi? Do pilki z tego co widzialem wrocil
To jest temat o Probierzu, W tym kierunku trzeba szukać radosnych nowin :)
Orest ?
Rozwiązało by to dwa problemy: Ogrodnika i Kubusia :D
Nasz Ogrodnik był dziś w Niepołomicach, zapewne nie oglądał tylko wyłącznie Rakoczego (tam razem bardzo słaby występ, a ostatnio z ŁKS-em był najlepszy na boisku). W Puszczy cała gromadka młodzieżowców została zaprezentowana Probierzowi, w sumie 11 bąbelków z czego 7 w pierwszym składzie.
[quote='soyer' pid='1489990' dateline='1621458797']
Nasz Ogrodnik był dziś w Niepołomicach, zapewne nie oglądał tylko wyłącznie Rakoczego (tam razem bardzo słaby występ, a ostatnio z ŁKS-em był najlepszy na boisku). W Puszczy cała gromadka młodzieżowców została zaprezentowana Probierzowi, w sumie 11 bąbelków z czego 7 w pierwszym składzie.
[/quote]
Zdefiniuj proszę przedział wiekowy bąbelków, bo w przypadku Probierza, to ja już jestem cały zalękniony i nie wiem co myśleć
Walczyli o kasę z Pro Junior System i wyszli praktycznie na każdej pozycji juniorem (zawodnicy 2000 i młodsi).
I niestety Rakoczy wtopił się w tym meczu w tłum młodzieżowców, z których część miałaby zapewne problem z załapaniem się do naszych rezerw...
Według mnie jedyny z tej gromadki, który coś rokuje to Karol Knap i jego z chęcią widziałbym u nas. Taka młodsza wersja Lucka, tylko że potrafi dużo więcej jeśli chodzi o grę do przodu.
Motto Probierza w Cracovii- jestem tu po to by dawać innym radość i za to mam płacone.
Idźże w ch.uj b.u.c.u łysy.
Rakoczy ''1'' jako młodzieżowiec pewnie, ciekawe czy będzie ściagany na gwałt jakiś OP jak pomysł nie wypali...
Ja zakładam, że Probierz chce grać dzikiem w środku.
No idealna dla niego pozycja.
Trybuny mogą usunąć Probierza, wystarczy mu pocisnąć parę razy, ogrodnik ma wybujałe ego
Szybko by się obraził :D
tabisza można usunąć z Klubu tylko przy pomocy metalowej rurki. (chociaż już mu auto spalili kiedyś, dostał w papę i zaliczył dachowanie
W toytoyu co jak wiemy nie wiele dało) :D
Filipiak selekcja naturalna, w pewnym wieku ludzie po prostu odchodzą.
Konkluzja jest następująca- Probierza można zwolnić
Pytanie kto za niego.. Inny zderzak
[quote='Rock' pid='1253291' dateline='1498036141']
No tego to się nie spodziewałem po Filipiaku.
Jak on nie pouklada burdelu to juz chyba nikt tego nie zrobi.
Powodzenia trenerze.
[/quote]
4 lata temu wszyscy byliśmy pełni wiary, ale no życie..
Wspaniałe to były czasy. Zimne piwo w kuflu, jędrne kobiety w rękach, wirusy w laboratoriach.
Nie lepiej żeby kupili całą 11-tkę spadkowicza ze Słowackiej ligii.Gó.wno wielkie z tych transferów będzie jedynie kieszenie pełne P i t.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)