Mam nadzieję, że jeszcze tylko te dwa mecze i koniec.
Nigdy nie widziałem większego mordercy tej pięknej dyscypliny jaką jest piłka nożna.
Mówi się Ojrzyński drwal, tamten drwal, ale nie .... Probierz to jest drwal wśród drwali.
Filipiaka sie nie zmieni ( tu już sorry tylko biologia, albo jakiś wałek i pierdel), ale nich chociaż na ławce siądzie trener...
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
temu Panu już podziękujemy. Romie z Bytomia idź na długi urlop. jaga, gts, wisła płock szukają trenera. idź tam pracować,
Ja też mam nadzieje że pana Michoła nie zobaczę w lipcu na ławce trenerskiej w Cracovii.
A teraz możesz Panie Michale wy*****
To jest jednak rzeźnik nad rzeźnikami.
Jak mu wreszcie zaczęło żreć w jednym meczu i siedział na przeciwniku przez 45 minut, w drugiej połowie sprowadził wszystkich na ziemię.
A może to taka taktyka była żeby Górnik zgłupiał :D
- Edytowany
[quote='PrzemoWZG' pid='1487456' dateline='1620062877']
Dzięki za utrzymanie w tym "ciężkim sezonie".. Żegnam, powodzenia w nowym klubie..
[/quote]
Liczyłem bardzo na Pana. Miałem nadzieję że "moja/nasza" Cracovia pomimo olewki wlasciciela na wynik sportowy stanie się wielkim klubem. Przeliczyłem się. Coraz częściej dziwiły mnie decyzje kadrowe, ale to nie ja byłem trenerem. Nie mam zamiaru wyzywac Pana od takich czy tamtych. Po prostu coś nie wyszło, coś się skończyło, co sam Pan powiedział po Warcie. Życzę powodzenia w dalszej pracy i wielu wygranych meczy - oprócz tych z Cracovią.Nie jestem fanem ciepłej wody, ale cieszy mnie to utrzymanie.
Brawo trenerze. Można powiedzieć, że utrzymanie Cracovii, to owoc, jak to powiedział prezes, waszej szorstkiej miłości.
PS
Nawet nie wiem co to za rodzaj miłości...i chyba nie chcę wiedzieć.:D
Nazywajmy rzeczy po imieniu, bdsm
Słowo klucz - zarost.
- Edytowany
[quote='Rock' pid='1487555' dateline='1620073091']
Słowo klucz - zarost.
[/quote]
Trener z brodą dwie korzysci... liżąc fiuta doope czyści...
Takze janusz nawet w takich sprawach zalatwil dwa etaty w jednym...
Dziękuje i żegnam niech Pan się spieszy to załapie się Pan na wybór komputerowy trenera w Jagiellonii z takim CV u nich ma Pan szanes bo w Cracovi kibice już Pana nie chcą ,zresztą 2 pozostałych Prezesów też.
Idź w ch nieudaczniku, szkodniku, bufonie, figurancie.
Ciekawy jestem jakie są ustalenia filipczaka z probierzem.
Co panowie sobie obiecali w styczniu..
Ogrodnik ma kontrakt do czerwca 2023 gdyby ktoś nie wiedział.
Jest też w zarządzie, zwolnienie go wiążę się z ogromną odprawą lub płaceniem mu kontraktu dwa lata.
Biorąc pod uwagę że filipczak cały czas wierzy lub jest przekonany że już znalazł drugiego Rochaczka.
To nie widzę tego w jasnych barwach.
Faktem jest że mieliśmy -5pkt, ale szybko odrobiliśmy tą stratę.
Faktem jest że wielu piłkarzy miało covid, ale w innych klubach było to samo.
Faktem jest że były kontuzje, analogicznie jak w poprzednim punktcie :D
Na każdym kroku jakieś alibi
NO i oczywiście syndrom oblężonej twierdzy, wszyscy sprzysięgli się przeciwko biednemu trenerowi..
Fakt jest taki że jak widzę probierza to mi się rzygać chce.
Jak słucham tych jego pseudo konferencji, aroganckich odpowiedzi, użalania się wiecznie nad sobą
to mnie mdli
Cracovii nie oglądałem przez pół roku, bo to zaczęło odbijac się na moich relacjach rodzinnych :D
Chodziłem taki wkkur że doszedłem do wniosku że tak się nie da dłużej.
Oglądnąłem ostatnie dwa mecze.
Z Legią nie było źle, mądra gra w defensywie w ofensywie bez sztych poza jedną syt. Alvy
Z Górnikiem pierwsza połowa, na drugą nie wyszli.
Cracovia to moja pasja i nie mam zamiaru z niej rezygnować z powodu trenera i prezesa matoła.
Ale obawiam się że zmiany na stanowisku szkoleniowca nie będzie i dalej
Będziemy musieli oglądać tą tragedię.
Powinien odejść już teraz. Utrzymanie jest niech spitala. Nowy trener mógłby w tych 2 meczach zrobić przegląd kadry żeby się pozbyć kogo trzeba.
Nie odejdzie, jasno to powiedział w konfie.
[quote='VelVet' pid='1487639' dateline='1620118272']
Nie odejdzie, jasno to powiedział w konfie.
[/quote]
No to zapewne czeka nas czwarty etap budowania drużyny . Po tym co wczoraj w drugiej połowie pokazał zespół - połowa graczy do wymiany .
Nie mamy lidera, drugiej linii , ataku .
Nie mamy trenera. Piłkarze w większości sobie poradzą.
Niestety to tak wygląda, nie mamy trenera!!! Trener zamiast na trenowaniu (bardzo szeroko rozumianym), skupił się na szorstkiej miłości z prezesem. Efekt mamy taki, jaki mamy... czyli, choojnię. Nie oszukujmy się, sam znam takich ludzi z różnych korporacji, którzy szli na kilka lat na b. dużą kasę, aby po jakimś czasie być wolnymi z dużym zasobem gotówki. W doopie mieli co robią, co o nich mówią ludzie, liczyła się kasa na koncie. MP odgrywa przed naszym mądrym inaczej prezesem spektakl pt. "jestem odpowiedzialny, jestem super zaangażowany", a tak naprawdę wali go co osiągnie, co zrobi, wie, że ma wydać mało i coś grać i to robi. Prezes jest kontent, miłość kwitnie i wszyscy w klubie się cieszą,...., poza kibicami.
Mamy skład drewna, wyjątek stanowi Pelle, do tego Hanca jak ma formę, Pestka, Pik, Hrosso, Niemczycki, może Alvarezowi dać szansę. Reszta to nie poziom Cracovii
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)