Jak dla mnie najmądrzejsze derby za ogrodnika jakie graliśmy, wyczekaliśmy psy kiedy są najgroźniejsze, czyli na początku meczu. Dobrze weszliśmy w drugą połowę mieliśmy swoje okazje, a ubecy nawet nie pierdli, nie jego wina, że Alvarez się zesrał, a Hanka nie umie strzelać karnych.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
po raz pierwszy od dawna nie gralismy posrani, ale coz, nieudacznicy pozbawili Pana okazji do upokorzenia psiarni 3-0 na do widzenia
ale kto wyznacza gościa do strzelania? Sam siebie wyznacza? Chyba trener widzi że chłop nie umie ich strzelać?
Dobrze, że nie ma u nas Helika bo ogrodnik by go wyznaczył! Dla efektu MARKETINGOWEGO!!!!
Pierdolona plandemia.
Marzy mi się pełen stadion i 15 tysięcy ludzi machających białymi chusteczkami.
auf wiedersehen, auf wiedersehen Probierz, Probierz auf wiedersehen.
Może być też swojska wersja wypierdalaj, wypierdalaj!!!
[quote='del_piero' pid='1485992' dateline='1619295213']
ale kto wyznacza gościa do strzelania? Sam siebie wyznacza? Chyba trener widzi że chłop nie umie ich strzelać?
[/quote]
Pewnie strzelałby Alvarez, ale po zjebanej setce, był obsrany, więc kto zostaje, Thiago czy Lusiusz?
[quote="del_piero" pid='1485992' dateline='1619295213']
[/quote]
... no właśnie chyba nie widzi albo ma na to wy....
Mam nadzieję, że jeszcze tylko 3 kolejki i pożegnamy się z OGRODNIKIEM!
Duże wyrzucone w błoto pieniądze, ego rozdymane do granic głupoty, spalona ziemia,
drużyna do kompletnej przebudowy, żenujące konferencje....
DZIĘKUJEMY i prosimy "walenie whisky" na swój, a nie na nasz koszt!!!
PS. Wszelki żale prosimy kierować na BERDYCZÓW......
Ile on kosztował te kilka lat pracy u nas? Wystarczyło dać prowadzenie drużyny Kasperczykowi, który był na etacie i kilka milionów by zostało.
Już nie mogę patrzeć na tę łysą pałe.Trzeba było Hybali do dupy wejść...
Śmiejmy się ale drużyne Kasperczyka chociaż da się oglądać.. Gość tańszy w utrzymaniu w dodatku ale lepszy Ogrodnik z CV po '' skurwysynie"
A ja jako zapyziały przeciwnik jeszcze_nie_Ogrodnika od haniebnych derbów 1-4 13.12 (i odpuściłem mu tylko na ostatnia rundę jako premię za PP)
twierdze ,że późno bo późno ale ogrodnik w ostatnich meczach pokazał ,że cos tam jednak potrafi.
1. (co dla wielu kibiców Pasów było oczywiste dawno postawił na doświadczonego solidnego bramkarza - o mecz za późno bo może 2.maja zagralibyśmy w Lublinie)
2. Z Legią , Płockiem i sąsiadką dobrał dobra taktykę. Dzis niemal niczym nam tamtostronne nie grozili. Nawet rogi były świetnie wybraniane.
Mógł Michołek zostać bohaterem dziś ale zawiedli go dwaj internacjonałowie... i akurat Sergiu to cóz ...karnych nawet Socrates na MŚ nie strzelał....
natomiast Alvares przegiął fujarę...
3 cóż nawet tego pocieszenia w tym żałosnym sezonie czyli zlania gospodyń na Reymonta nie otrzymamy...Pasiasta dola. Może przynajmniej nie spadną.
Ile im dasz wolnego? 3, 4 dni? Tyle meczy było podczas tych dwóch tygodni, na pewno będą zmęczeni..
Jak dla mnie mogą lecieć. Za rok będzie to samo.
Mam nadzieję, że to ostatnie derby z tym panem. Wiem, że największy problem jest u samej góry, ale w zmianę Filipiaka i Tabisza nie wierzę, a tego asekuranckiego grania Probierza po prostu nie zniosę, więc może chociaż to się zmieni, że do derbów będę podchodził z większym spokojem jak za Zielińskiego. Jak można wyjść przeciwko tak słabej Wiśle schowani za podwójną gardą? 4 lata Probierz buduje, kreuje ten zespół który NIE UMIE prowadzić gry!!! Przecież to jest skandal. Cały mecz byliśmy cofnięci i naiwnie liczymy na to, że rywale dadzą nam jakieś sytuacje, a gdy je dali, to nawet nie umiemy ich wykorzystać. Z prawdziwie wykreowanych sytuacji mieliśmy jedynie tą, z której był zmarnowany oczywiście karny.
[quote='Jake Blues' pid='1486039' dateline='1619296874']
Jak dla mnie mogą lecieć. Za rok będzie to samo.
[/quote]
Sam se leć. :P
- Edytowany
Nie wiem, chyba przez przypadek się Lucek wygadał w przerwie w C+ co mieli grać.
W skrócie:
- Niski pressing
- Kontra
Co za niespodzianka!
Murarka, a tak to SFG/konterka.
Przysłowiowe "z tyłu na 0, a z przodu może coś wpadnie".
Kwintesencja Probierzowej Cracovii, na grę której od dawna nie da się patrzeć.
Wiecie co jest z jednej strony najśmieszniejsze a z drugiej najbardziej żałosne?
Że plan nieomalże wypalił...
Panowie nie znamy się na niczym, najważniejsze że procesor jest zadowolony.
- Edytowany
[quote='rex' pid='1486056' dateline='1619297376']
Nie wiem, chyba przez przypadek się Lucek wygadał w przerwie w C+ co mieli grać.
W skrócie:
- Niski pressing
- Kontra
Co za niespodzianka!
Murarka, a tak to SFG/konterka.
Przysłowiowe "z tyłu na 0, a z przodu może coś wpadnie".
Kwintesencja Probierzowej Cracovii, na grę której od dawna nie da się patrzeć.
Wiecie co jest z jednej strony najśmieszniejsze a z drugiej najbardziej żałosne?
Że plan nieomalże wypalił...
[/quote]
O tym samym pomyslalem podczas jego wywiadu, ze chlapnal zalozenia na druga polowe.
Dokładnie za remis pewnie ze 20k dostaniemy, żeby na nawóz do Rącznej było
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)