Nie krzyczy się na graczy w trakcie meczu, to oznacza nie przygotowanie taktyczne. To się robi na treningach. Przypomnę jak Papszun w wywiadzie zastrzegał aby MP nie wymuszał krzykami zachowań decyzyjnych. Gracze nie słyszą głosu nie są w stanie nic zmienić. To przesądza zmianę trenera. Nie ma wyjścia.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
jakby mi ktos napierdalal nad glowa non stop to na pewno po pewnym czasie wylaczuylbym myslenie a skupial sie na tym coby nie dawac powodow zeby darl morde.... :)
[b] Nie ma lidera nad naszego trenera [/b]
Sprawa jest jasna to nie żaden z naszych piłkarzy jest liderem drużyny nie Pele, Alvarez czy Hanca tylko Probierz stąd to darcie na meczu gestykulacja i podpowiadanie. Probierz nie znosi konkurencji dlatego co ktoś się wybije to od razu zostaje kijem pogoniony z klubu. Idol z Zaholeckiego Lasu jest jeden.
Michał podziel się tym splendorem z piłkarzami mówię Ci, że o to chodzi będą grać lepiej oni też potrzebują sławy.
Santo, swietny post powyzej. Ogrodnik chcial odejsc , a teraz nikt go nie bedzie obwinial, gdy on juz dawno temu stwierdzil, ze z gowna bata nie ukreci. Procesor jest bardziej zajety czy ludziska widza cene jego cichobiegow, niz jakosci zespolu.
Ja to was podziwiam że myślicie że mu wszystko jedno teraz. Chłop z tygodnia na tydzień wygląda coraz gorzej. Przecież jak się od Filipiaka uwolni to będzie wrakiem człowieka i wskoczy od razu na grupę inwalidzką. Po zobaczeniu 15sek ostatniej konfy pierwszy raz zrobiło mi się go żal.
Jak już Filipiak z nim skończy to tylko wariat lub desperat (na giga ciśnieniu) będzie chciał w Pasach trenować. Jestem ciekaw kto się w czerwcu zgodzi na tą współpracę widząc co zostało z Probierza.
Oglądaliście [i]Zmowę pierwszych żon[/i]?
Kiedyś tak się zgadają nasi byli trenerzy i piłkarze... tylko nie wiem co mogą wymyślić na Janusza skoro jego jedyną rozrywką w życiu jest wk*rwianie wszystkich na około.
Kiedy otwierają te Castoramy, bo pilnie trza taczki kupic.
[quote='quentin' pid='1484016' dateline='1618517181']
Ja to was podziwiam że myślicie że mu wszystko jedno teraz. Chłop z tygodnia na tydzień wygląda coraz gorzej. Przecież jak się od Filipiaka uwolni to będzie wrakiem człowieka i wskoczy od razu na grupę inwalidzką. Po zobaczeniu 15sek ostatniej konfy pierwszy raz zrobiło mi się go żal.
[b]Jak już Filipiak z nim skończy to tylko wariat lub desperat (na giga ciśnieniu) będzie chciał w Pasach trenować. Jestem ciekaw kto się w czerwcu zgodzi na tą współpracę widząc co zostało z Probierza.[/b]
[/quote]
Wojciech Stawowy
[quote='ALRS' pid='1484041' dateline='1618555430']
[quote='quentin' pid='1484016' dateline='1618517181']
[b]Jak już Filipiak z nim skończy to tylko wariat lub desperat (na giga ciśnieniu) będzie chciał w Pasach trenować. Jestem ciekaw kto się w czerwcu zgodzi na tą współpracę widząc co zostało z Probierza.[/b]
[/quote]
Wojciech Stawowy
[/quote]
Bzdura quentin. Chętnych będą na pęczki. Czasy ciężkie. Cracovia płaci. Nikt się nie przyp...la jak nie wyjdzie bo od kibiców po dziennikarzy niemal zgodnie twierdza ,ze to wina Filipiaka i zarzadu (MP ma inaczej bo jest vice-prezesem to jak tu na zarząd zwalać ;) :D
Kuźwa, żal się niektórym trenera zrobiło...
Chłop kasuje co miesiąc 120 koła na rękę i jeszcze im go żal...
Ludzie!
Coś Wam powiem: na wszystkich trasach dorożek na starym mieście z pełnym uśmiechem końskie gówno byście zmywali z ulicy za taką kasę.
[quote="szaleniec" pid='1484029' dateline='1618526655']
Kiedy otwierają te Castoramy, bo pilnie trza taczki kupic.
[/quote]
Rejestrujesz sie na internecie w Castoramie ,zamawiasz za 2 h odbierasz w Castoramie...
W rossmanie białych chusteczek chyba nie braknie, chociaż zastanawiam się czy nie lepiej użyć papieru toaletowego
Jak ogrodnik odejdzie , to sie chyba zachleje tym lyskaczem
Jak ogrodnik tabisz i bałdys odejdą to będą kolejne Pasiaste święta.
Bardzo przykro się na to patrzy...od 4 miesięcy drużyna Cracovii to są chłopcy do bicia :sleepy:
Jesteśmy żenująco słabi....0 progresu od 4 miesięcy.
Jak się zdarzy cud to się utrzymamy w lidze.
Utrzymać to się na szczęście utrzymamy, bo leci tylko jedna drużyna, a Mielec i PBB są jednak słabsze od nas + jakieś kwasy w Mielcu.
- Edytowany
Oglądałem wczoraj mecz PBB- Pogoń, w kadrze Pogoni 14 Polaków w tym 7 w pierwszym składzie , kapitanem wychowanek Kowalczyk rocznik 1998 , na boisku Benedyczak rocznik 2000 i strzelec jednej z bramek Kozłowski rocznik 2003, do tego niechciany u nas Dąbrowski i to wszystko pod wodzą trenera z Niemiec !!
[quote='zac' pid='1484165' dateline='1618640707']
Oglądałem wczoraj mecz PBB- Pogoń, w kadrze Pogoni 14 Polaków w tym 7 w pierwszym składzie , kapitanem wychowanek Kowalczyk rocznik 1998 , na boisku Benedyczak rocznik 2000 i strzelec jednej z bramek Kozłowski rocznik 2003, do tego niechciany u nas Dąbrowski i to wszystko pod wodzą trenera z Niemiec !!
[/quote]
Ja Pogoni mega zazdroszcze i trenera i tego jak buduja druzyne.
Tak samo zazdroszcze kibicom piasta ze maja Fornalika i normalnych ludzi w zarzadzie.
[quote='Nesta' pid='1484169' dateline='1618647264']
[quote='zac' pid='1484165' dateline='1618640707']
[/quote]
Ja Pogoni mega zazdroszcze i trenera i tego jak buduja druzyne.
Tak samo zazdroszcze kibicom piasta ze maja Fornalika i normalnych ludzi w zarzadzie.
[/quote]
W kwestii Pogoni, to fakt ten sezon mają bardzo fajny itd.., ale zestawiając dotychczasową pracę Kostii Runjica w Pogoni, i Probierza w Cracovii, to jednak nasz trener ma większe sukcesy, oczywiście to jest na dzień dzisiejszy.
Co do Fornalika, to pełna zgoda, tylko tak jak napisałeś - normalni ludzie w zarządzie, u nas Fornalika by już dawno nie było, albo kaleczył by drużynę gdzieś w okolicy 14 miejsca.
dokładnie,
Piast traci Parzyszka, Fornalik w zamian dostaje Świerczoka,
biedak buduje w oparciu o czterech lewych obrońców i ośmiu defensywnych i środkowych pomocników.
stoperów, skrzydłowych i napastników brak.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)