[quote='Trapez' pid='1481635' dateline='1617349147']
Jeśli Cracovia zdobędzie PP i nie spadnie z ligi.
To trener pokaże, że mimo potknięcia.
Potrafi wstać i walczyć o kolejne trofea .
Za parę lat nieliczni będą mieć mu coś za złe.
Większość będzie pamiętała PP i[b] Europejskie puchary.[/b]
Tylko faza wstępna Euro Puchar ?
Nikt, powtórzę nikt żaden trener w 115 latach istnienia Cracovii nie zaprowadził tam drużyny.
Absolutnie nikt nie wywalczył przez 115 lat PP
W związku z tym panie Michale Probierzu, dzięki za wszystko a teraz wstań i walcz.
Powodzenia !
[/quote]
PP OK, sparingów w Pucharach to na pewno pamiętać nikt nie będzie.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Uuuuuu Gepetto coraz bardziej nerwowy...
Buc jak go lubiałam to tak jak on arogancko odpowiada i pieprzy to wiece co mu w ryj
Straszne buractwo, po raz kolejny. Przykro patrzeć na to.
Grunt się pali pod nogami więc nerwowa reakcja nie dziwi .Dobrze wie co go czeka .
Nawet takiego chojraka potrafi MKS przeżuć i wypluć. Gość jest w tej chwili jednym kłębkiem nerwów.
CO powiedział?
Michałek odetchnął w końcu . Po powrocie do domu pewnie pierdolenie łyche.. Utrzymaj zespół w ekstraklapie, zdobądź puchar i chyba będzie trzeba się żegnać..
Przy naszym terminarzu do utrzymania jeszcze DAAAAAleka droga.
Powinni skasować konferencje z Probierzem. Jest żenadą co reprezentuje swoją "celebrycką osobą". Jeśli nie pasują mu pytania dziennikarzy, to po co na nie przychodzi.
- Edytowany
Żadna wcześniejsza konferencja nie wyprowadziła mnie z równowagi tak bardzo jak ta przed meczem z Lechem i to już po pierwszych odpowiedziach na pytania P. Jawora (przy okazji ktoś wie dlaczego od kilku m-cy MP tak sobie na nim używa, praktycznie nigdy nie odpowiadając na jego pytania?). Późniejsze wytłumaczenie, że to celowa gierka niewiele pomogło ale jak zobaczyłem dzisiaj kogo na ławce mają w Lechu to zdecydowanie wolę naszego zarozumiałego bufona niż taką grzeczną karykaturę trenera jak Żuraw.
[b]Jak można ze spokojem odpowiadać na zarzut bezczelnego dziennikarza o to czy nie sądzi, że najwyższy czas żeby zastąpił go ktoś bardziej kompetentny? [/b] No nie mogę wyobrazić sobie, jak potem wchodzi do szatni i próbuje mobilizować piłkarzy. Myślę, że to jemu głównie zawdzięczamy dzisiejsze zwycięstwo. Strata bramki do szatni i potem jego przemowa w przerwie, z mrugającymi oczkami i trzęsącym tonem w głosie rozłożyła morale w zespole i nie dziwne jest, że podobno po raz kolejny drużyna przestaje grać po stracie bramki. Nie byłem w tej szatni, ale oglądając konferencję pomeczową, taki widok mam ciągle przed oczami.
Także zmiana trenera u nas jak najbardziej na tak, ale przy założeniu że będzie to TRENER, a nie zamiana siekierki na taki kijek jak mają w Poznaniu. W sensie, nie każdy będzie lepszy od MP.
Dlaczego nie bylo Alvareza na lawce? no nie bylo go w kadrze meczowej , byli inni zawdnicy.
Na uja komu takie konferencje
[quote='Diabel' pid='1482067' dateline='1617526247']
Dlaczego nie bylo Alvareza na lawce? no nie bylo go w kadrze meczowej , byli inni zawdnicy.
Na uja komu takie konferencje
[/quote]
Bo jest "słabiutki" ale forum go oszczędza
- Edytowany
Ho, ho, ale my kibice i dziennikarze krakowscy jesteśmy grzeczni w porównaniu z Poznaniem. Toż to szok normalnie.
Lech raptem dopiero TRZECIEGO! meczu nie wygrał i wszyscy oni Żurawia chcą rozszarpać. Posłuchajcie pomeczowej konferencji.
U nas natomiast czekaliśmy DZIESIĘĆ! meczów na zwycięstwo i Probierz przez ten okres nawet 1/3 takich pytań nie dostał co Żuraw podczas jednej tylko konferencji.
To pewnie dlatego iż wszyscy już u nas przywykli, że wynik sportowy nie jest celem Cracovii, bo inną mamy - jak mówi JF - filozofię...
Edit:
Zaryzykuję stwierdzenie: większość dziennikarzy jest za Gts i Probierz jako trener Pasów im po prostu pasuje.
Tak jak "nasz model" pasuje wszystkim na Reymonta...
- Edytowany
Właściciel filozof się nam trafił, noz Arystoteles kuźwa.
I to ciągłe darcie ryja, nie tedy droga Panie Michale. Pozwól im grać, oni potrafią kopać w gałę. Tylko ich paralizujesz tym darciem.
Można gdzieś znaleźć ten przedmeczowy wywiad Michała, powtórki tego nie pokazują.
Ten człowiek ma dość, mimo konkretnego uposażenia i chorego, ale zapewniającego grube profity układu z Tabiszem, ten człowiek ma już naprawdę dość.
Wbrew pozorom, to nie jest zerojedynkowe, kto kuma, ten zrozumie. Oczywiście nikt mnie bardziej nie wkurwił, jako trener za ery comarchu (bo od miernot pokroju Pasieki niczego nie oczekiwałem), ale z drugiej strony, nie wiem jak bym się zachował na jego miejscu i co bym wygadywał na konferencjach.
Kasa zmienia człowieka.
Przecież to na pierwszy rzut oka widać, że gościowi kompletnie siadła psycha. Takie rzeczy w tej branży zdarzają się wbrew pozorom często. Dziewczyny popadają w alkoholizm, narkomanie czy inne uzależnienia. Można zarobić niezły hajs, ale trzeba posłusznie wykonywać rozkazy pana. Coś jak te słynne wycieczki modelek do Dubaju.
Dziwię się jedynia Michasiowi że jak mu pan powiedział: "mój tyś Michołku, mój na wieki" ten nie poszedł po L4 do psychiatry. Nawet na obserwację zamykać nie trzeba, bo wystarczająco dużo materiału jest w Internecie ;)
- Edytowany
[quote='Ray Wilkins' pid='1482128' dateline='1617580439']
Ten człowiek ma dość, mimo konkretnego uposażenia i chorego, ale zapewniającego grube profity układu z Tabiszem, ten człowiek ma już naprawdę dość.
Wbrew pozorom, to nie jest zerojedynkowe, kto kuma, ten zrozumie. Oczywiście nikt mnie bardziej nie *****ł, jako trener za ery comarchu (bo od miernot pokroju Pasieki niczego nie oczekiwałem), ale z drugiej strony, nie wiem jak bym się zachował na jego miejscu i co bym wygadywał na konferencjach.
Kasa zmienia człowieka.
[/quote]
Człowiek dla kasy zrobi wszystko Tabisz Bałdys Probierz nie są w Cracovii dla jej dobra są dla pieniędzy.Nie wspomnę o Filipiaku który niby wykłada tą kasę ale dzięki Cracovii zyskał comarch i to bardzo dużo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)