I selfika z Dziubkiem całuskiem
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Tylko Probierz to może ogarnąć to dlaczego nie ogarnął i dlaczego jesteśmy znowu kandydatami do spadku? Pod wodzą którego trenera tak się porobiło?
Jeśli zostanie, to te resztki szacunku do członkiń nierzą... wróć! "zarządu" pójdą się jeb... wróć! "na spacer przez błonia".
Mleko rozlane, w y p i e r d a l a ć!
Probierz i reszta pieterka w pajacowaniu przechodzi wszelkie wyobrażenia.
Modzi zintegrujmy może w jeden 2-a watki o Probierzu bo bałagan i powtórzenia sie robia.
[quote='Projo' pid='1470475' dateline='1612120309']
skończy się miesięcznym urlopem i wróci
[/quote]
I to jest chyba najgorsze, bo kto nas będzie przez ten miesiąc prowadził.
Kurdziel nie ma doświadczenia, autorytetu i chyba odpowiedniego warsztatu i możemy przez ten miesiąc zjechać jeszcze niżej w tabeli.
Najgorsze są rozwiązania pośrednie. Już lepiej aby Probierz został albo definitywnie odszedł i przyszedł ktoś na jego miejsce. Wóz albo przewóz.
Filipiak nie przyjął dymisji.
Ja z każdym sezonem trenera Probierza w Cracovii miałem wielkie nadzieje.
Akurat ten sezon zapowiada się idealnie.
Gdybyśmy jeszcze wygrali Derby i odpuścili Stali Mielec i Podbeskidziu to w ogóle byłoby super :)
A ON nagle odchodzi.
A mógłby być na rękach noszony! ;)
-----------------------------
Na marginesie:
Gadanie, że przez minus 5 punktów nic w tym sezonie nie ugramy wywołuje u mnie Potterowe zajady.
Jakby nawet w każdym sezonie za trenera Probierza w Pasach dawali (a nie zabierali) nam na starcie +5 punktów to... też nic więcej byśmy nie ugrali.
Możecie sprawdzić.
Zgodnie z logiką Ekstraklasy wywróciło się u nas do góry nogami tyle spraw, że teraz zaczniemy wygrywać wszystko jak leci i za miesiąc będzie kolejny odcinek tego cyrku pt. "czy jest sens by Probierz wracał, skoro odkąd go nie było, to wszystko ruszyło". I to też będzie bez sensu.
Niech Filipak się cieszy że teraz mecze są bez kibiców.
[quote='Ogar2002' pid='1470520' dateline='1612129443']
Niech Filipak się cieszy że teraz mecze są bez kibiców.
[/quote]
I co by sie stało? Bądźmy szczerzy kibicowsko stoimy słabawo, już nawet mi nie chodzi o frekwencję tylko o to, ze jesteśmy bardzo podzieleni, Co najwyżej bysmy Filipiaka tylko rozśmieszyli...
Michał Probierz - witamy Ponownie!, a tak całkiem serio to mimo że tym razem się nie udało, to mam nadzieję że to początek końca tego typa w Cracovii
Podobno się dogadali, Probierz do czwartku ma urlop
No i zjebali końcówke dnia, na pewno będzie teraz jeszcze lepsza atmosfera w szatni
Kopacze mają jebac bo po to są w robocie a jak nie to wypierdalać.. Większość nas tu mniej od nich zarabia a panienki nawet trzech podań nie potrafią sklecić.. Taki wpierdol by im się przydał jak to kibice Legły zrobili kiedyś..
Jest taki bajzel informacyjny, że tu tylko rzecznik wodociągów kieleckich byłby w stanie to wytłumaczyć...
Ale tak na chłodno. To co proponują nie ma sensu. Problem z odejściem Probierza polegał na tym, że miał odejść z dnia na dzień, bez przygotowanego zmiennika. Gdyby to Filipiak chciał go zwolnić, to już by miał z jakimś Majewskim czy innym autorytetem obgadane kto w zamian. Z każdego klubu kiedyś odchodził trener i zazwyczaj odbywało się to bez straty dla tego klubu. A co się dzieje. Nie ma zmiennika, a Probierz ma dostać miesiąc urlopu! Widzi ktoś w tym jakiś sens? Dla mnie to ustawka.
Chyba, że chodzi i jakiś przepis w regulaminie, że jak główny trener jest na urlopie, to może go zastępować asystent bez licencji. Bo inaczej mi się to nie spina.
[quote='pawelski' pid='1470532' dateline='1612133574']
Jest taki bajzel informacyjny, że tu tylko rzecznik wodociągów kieleckich byłby w stanie to wytłumaczyć...
[/quote]
Ale dałeś w jaja:D Nominacja post roku:D
Nasz asystent akurat ma licencję.
[quote='gusto' pid='1470535' dateline='1612138830']
Nasz asystent akurat ma licencję.
[/quote]
W takim razie jaki sens tego urlopu?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)