[quote='sterby' pid='1401468' dateline='1569784516']
Wygranie czterech na pięć meczów prawdy z silnymi przeciwnikami to nie jest 6 z plusem, ale czwórka z plusem, a może nawet piątka z minusem.
[/quote]
no, zesz ..., napisz, że potrzebujemy nowego trenera, bo straciliśmy 11 pkt, od początku sezonu
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Jeszcze jedne Derby do wygrania na Ziemi Świętej i będzie Pan miał spokój na lat bo ta Ladacznica będzie bankrutem spadkowiczem.
[quote='KruszynaKSC' pid='1401418' dateline='1569781901']
Kampania wrzesniiwa na 6 z plusem! Brawo!
Zdal Pan dzis egzamin koncowy... Po meczu detbowym chyle czola!!!! Dziekuje i prosze o wiecej takich wynikow derbow!!!
[/quote]
o tak, byłbym zapomniał
ktoś wezwał kiedyś Probierza do tablicy
wrzesień to miał być egzamin dla [size=small]Michała[/size]
wynik 4:1 mówi sam za siebie
BRAWO TRENERZE :)
[quote='kapalin' pid='1401476' dateline='1569784866']
Wygranie czterech na pięć meczów prawdy z silnymi przeciwnikami to nie jest 6 z plusem, ale czwórka z plusem, a może nawet piątka z minusem.
[/quote]
no, zesz ..., napisz, że potrzebujemy nowego trenera, bo straciliśmy 11 pkt, od początku sezonu
[/quote]
Chodziłeś do szkoły? 80% to nie jest wynik maksymalny, jest bardzo dobry, ale nie celujący. No straciliśmy, ale inni też stracili i co z tego?
[quote='sterby' pid='1401485' dateline='1569785188']
[/quote]
[/quote]
Chodziłeś do szkoły? 80% to nie jest wynik maksymalny, jest bardzo dobry, ale nie celujący. No straciliśmy, ale inni też stracili i co z tego?
[/quote]
wiesz, nie chodziłem i nigdy nie widziałem malkontenta :D :D
Resortowi nie pierdneli. Oby tak co pol roku. Powoli zaczynam wierzyc w opowieci z powitalnej konferencji.
sterby weż się napij jeszcze jednego piwa i ciesz się chwilą. Ten jeden mecz z 5 przegrany był z zespołem płacącym 3x wyższe kontrakty. I choć po naszych bykach to jednak ma to znaczenie.
Panie Michale dziękuję
Dzisiejszy mecz to taktyczny majstersztyk. A i wykonawcy dali radę.
Porównanie do meczu z Legią bardzo na czasie. Po pierwsze, tam zostały popełnione błędy wynikające z braku koncentracji, tutaj ich nie było, walka i asekuracja wzajemna przez 90 minut.
Po drugie, słusznie Probierz powiedział na konferencji to, co i my - żebyśmy się stali naprawdę topowym zespołem, musimy się wzmocnić. Tyle że Legia się już raczej nie wzmocni, bo nawet mafia nie może palić w piecu pieniędzmi - są kadrowo mocni jak na naszą ligę, i tyle. Natomiast u nas 2 przemyślane wzmocnienia i jedziemy z tą furą gnoju :P
[quote='sterby' pid='1401485' dateline='1569785188']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Dobrze że są i tutaj malkontenci...... A jak coś kiedyś nie wyjdzie to napiszą, "a nie mówiłem"
[quote='paluch' pid='1401477' dateline='1569784929']
Jeszcze jedne Derby do wygrania na Ziemi Świętej i będzie Pan miał spokój na lat bo ta Ladacznica będzie bankrutem spadkowiczem.
[/quote]
Paluch
Dwie uwagi :
1. gts MUSI w przyszłym sezonie pozostać w ekstraklasie. Oni MUSZĄ cierpieć w trakcie derbów,
2. ladacznica z małej litery. Duża litera może wskazywać na ekskluzywność tej lampucery, której ja nie widzę
Dziękuje
- Edytowany
[quote='BartossusB' pid='1401546' dateline='1569788476']
[quote='paluch' pid='1401477' dateline='1569784929']
[/quote]
Paluch
Dwie uwagi :
1. gts MUSI w przyszłym sezonie pozostać w ekstraklasie. Oni MUSZĄ cierpieć w trakcie derbów,
2. ladacznica z małej litery. Duża litera może wskazywać na ekskluzywność tej lampucery, której ja nie widzę
[/quote]
Nie zgodzę się i to pełnoskalowo, w obu punktach.
1. Mają spaść bo mają upaść, wierzyciele mają zabrać co swoje, Cupiał ma ich dobić, miasto zburzyć stadion i zalesić teren (bo kto by tam chciał mieszkać)
2 ladacznica z małej litery, czyli kobieta wiadomej profesji także jest godna jakiegoś szacunku, współczucia, odrobiny tolerancji, czego nie można napisać o tej z naprzeciwka i jakoś trzeba odróżnić ją od normalnych i po ludzku uczciwych ladacznic.
[quote='Rock' pid='1401496' dateline='1569785715']
sterby weż się napij jeszcze jednego piwa i ciesz się chwilą. Ten jeden mecz z 5 przegrany był z zespołem płacącym 3x wyższe kontrakty. I choć po naszych bykach to jednak ma to znaczenie.
[/quote]
Sterby, zapominasz, że tu rządzi matematyka, by tak rzec, nieeuklidesowa. Wygrane z gts na Kałuży liczą się podwójnie, a na Reymonta potrójnie. Mamy więc oczywiste 6:1, a nie 4:1, czyli celujący jak najbardziej zasłużony.
Pasuje powiększyć Park Jordana
[quote="eredin" pid='1401533' dateline='1569787884']
Dobrze że są i tutaj malkontenci...... A jak coś kiedyś nie wyjdzie to napiszą, "a nie mówiłem"
[/quote]
Nie jesteś na czasie. Teraz się mówi "wiedziałem".
Ważne przełamanie w derbach i zrzucenie ciśnienia drugiej strony błoń. Ja bym jeszcze na miejscu trenera kopnął w dupę Krzoske i byłoby fajrant na dziś a tak pozostaje niedosyt że mimo że grubaska w dresach piecze to jednak bez wyraźnego odcisku buta probierzowego.
Gdybyśmy wygrali z Legią ale przegrali z GTS, niby dalej byłoby 4:1 ale jednak nie to samo.
Kolejny raz zauważam pewną ważną rzecz a właściwie zachowanie. Pada gol, normalnie szaleństwo które tylko na moment udziela się Probierzowi. Po czym krótki gwizd i przywołanie Gola, obok staje również Lopes i od razu dyspozycje. Tak właśnie ma to wyglądać, bo gol to jeszcze nie jest wygranie meczu.
Brawo.
Nie no wiadomo że wariata to on udaję. Barany się cieszą a inteligentni wyciągają wnioski ;).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)