Sehtan gołym okiem widać że mimo autorskiej drużyny zawodnicy nie chcą za ,,Probierza ''umierać .Grają byle jak byle zbyć .Oczywiście pewne rzeczy widać bo naściągali meneli i jak nie było skrzydłowego tak nie ma .Dalej najlepszy to Wdówka .
Jakie nam wyjście zostaje ?Kolejnych 14 zawodników i ciągła zabawa ?Probierz przegrał szatnię blatując się z tabiszem w sprawie Covilo i Siemiona .
Nowy trener ?na chwilę coś poprawi ale dalej będzie syf bo problem tkwi w Filipiaku i jego świcie .
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=1018]@Potter[/url] niestety to prawda. Sądzę, że gdyby nie sprawa z Covilo (z Siemionem chyba nie miała takiego wpływu na szatnię) to projekt Probierz mógłby wypalić. Niestety sam straciłbym wiarę w trenera gdyby nie stawał za zawodnikami murem w ważnej sprawie, choć wymaga od nich poświęcenia i dawania z siebie 100%.
Nowy trener coś z tym zrobi na pewno ale dalej będzie syf bo zostaje temat FTB.
Nowy trener potrzebny nam jest w tej chwili jak kurwie majtki.
Nam potrzebni są starzy kibice, ci którzy kiedyś potrafili upomnieć się o swój Klub.
Kogo proponujecie na Trenera?
Z wolnych Bartoszka ale nie zdziwcie się jak przyjdzie pan Janek.
- Edytowany
Nikogo. Nie będzie na kogo zwalić winy wtedy. Kasę biorą piłkarze więc niech zapierdalają na chleb! Na razie powinni ginąc z głodu.
Nowy trener to dwa miesiące spokoju dla Okupanta. Tyle i tylko tyle, o to Wam chodzi?
Może i chciałbym Łysego Jajcorza. Masz na myśli Urbana? Zdecydowanie nie!..
[quote='sterby' pid='1338334' dateline='1537116456']
Nowy trener to dwa miesiące spokoju dla Okupanta. Tyle i tylko tyle, o to Wam chodzi?
[/quote]
A czy chciałbyś takich właścicieli jak w gts za cenę sportowych sukcesów? To tak w nawiązaniu do wczorajszego materiału w superwizjerze. Ja sam mam ambiwalentne odczucia.
- Edytowany
[quote='sterby' pid='1338327' dateline='1537115889']
Nowy trener potrzebny nam jest w tej chwili jak ***** majtki.
Nam potrzebni są [b]starzy kibice,[/b] ci którzy kiedyś potrafili upomnieć się o swój Klub.
[/quote]
Absolutnie nie. Nam potrzeba młodych kibiców, takie młode pokolenie które przyniesie Cracovii odrodzenie. Człowiek który ma 40 lat, nie pójdzie znowu na Basztową lać się z psami.
Mam nadzieję, że Probierz pozostanie na stanowisku. Zmian potrzebujemy w pierwszej kolejności gdzie indziej, niż właśnie na stołku trenerskim.
Smutne jest to, że nawet nikt nic nie mówi i trener milczy jak grób...
Proponuję zacząć mocniej pracować od 8 rano. Efekt jednego treningu raz dziennie o godzinie 16...właśnie widzimy! Nie rozumiem jak mają być w dobrej formie fizycznej nasi piłkarze, skoro oni nic nie robią...a po treningu schodzą lekko zgrzani a nie zmęczeni...
Dopiero było pisane jak oni ciężko pracują że aż pot się leje strumieniami i urządzenia na siłowni nowej przecież nie wytrzymują obciążeń .
Więc czegóż jeszcze chcecie ,żeby niektórzy zjechali ?! :)
[quote='ALRS' pid='1338344' dateline='1537119009']
[quote='sterby' pid='1338327' dateline='1537115889']
Nowy trener potrzebny nam jest w tej chwili jak ***** majtki.
Nam potrzebni są [b]starzy kibice,[/b] ci którzy kiedyś potrafili upomnieć się o swój Klub.
[/quote]
Absolutnie nie. Nam potrzeba młodych kibiców, takie młode pokolenie które przyniesie Cracovii odrodzenie. Człowiek który ma 40 lat, nie pójdzie znowu na Basztową lać się z psami.
[/quote]
Gdzie masz tych młodych kibiców? Gdzie oni są?
Co i kto ma tych nowych przyciągnąć?
Co do starych, przynajmniej wiadomo gdzie są. Nie ma potrzeby iść na Basztową, trzeba iść w stronę Huty.
Większość wielbicieli Ogrodnika naśmiewało się ze "smutnego Waldemara" no to teraz zobaczcie gdzie jest w tabeli przeciętny Piast, który ledwo się utrzymał. Ale ogrodnik podobno jest najlepszym trenerem w Polsce. Moim zdaniem najlepiej opłacanym to tak ale do najlepszego to mu daleko. W zakresie ogrodnictwa na 100% jest najlepszy.
- Edytowany
Jest jeden pasiak, chyba do wzięcia - Piotr Górecki.
Nie pchajmy więcej pasiaków do tej maszyny do mięsa! Trzeba ich trzymać na czasy po Filipiaku.
Michał Sadomski Weszło:#LigaMinus
- Nie wiem, jaki pomysł taktyczny Michał Probierz przygotował na mecz z Jagiellonią, ale ewidentnie mu nie wyszedł.
Podobnie zresztą, jak w całym sezonie.
[quote='piotrek67' pid='1338332' dateline='1537116349']
Z wolnych Bartoszka ale nie zdziwcie się jak przyjdzie pan Janek.
[/quote]
Ja też bym wolał Bartoszka ,a też mam dziwne przeczucie że przyjdzie Urban.Wolny jest jeszcze Ojrzyński ,ale tu mam mieszane uczucia.
- Edytowany
W każdej organizacji musi być dobry i zły policjant. Jeden dba o atmosferę, drugi jebie pracowników żeby się nie opierdalali. A u nas jest zły i gorszy. Zarząd najchętniej na dzień dobry każdego dnia melałby w twarz piłkarzom zarabiającym więcej od nich więc potrzebny jest więc ktoś kto im rozłoży parasol i da w spokoju trenować.
Tak działał Stawowy, Szatałow, Zieliński. I to dało efekty które co roku są u innych w lidze (zawodników nie mieliśmy przecież lepszych niż teraz).
A Probierz sobie chyba ubzdurał, że on też zbuduje swój autorytet w szatni metodami podobnymi do przełożonych i efekty ma jakie ma. W Jadze widocznie piłkarzami zajmował się kto inny.
Tak więc już nie mam żadnych nadziei że to wypali - on po prostu zraził do siebie piłkarzy i oni bez problemu się go pozbędą. Będą biegać po 15km na mecz jak im każe, ale w sytuacji przed bramką będą ładować w dach, a przy wrzutkach przeciwnika będa skakać schylając się.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)