- Edytowany
Alez ja sobie zdaje sprawe gdzie lezy zlo w klubie...ze rok w rok ,okienko w okienko jest Potterowe podcieranie dooopy szklem... ale
Nie robmy jaj ze zawodowy zawodnik trenujacy na codzien kopanie kawalka swinskiej skory nie potrafi celnie podac badz zagrac na jeden kontakt pilki... bo tego poprostu nie ma...Nie mowie juz o jakims finezyjnym zagraniu....Nawet nie widac jakiejs walki badz zaciecia do tej walki o punkty...wychodza...odyyyebia mecz...i po ptokach...a czy wygraja czy nie.. pensja na koncie sie zgadza....
Bylbys zadowolony gdyby Twoj pracownik tak podchodzil do pracy?? Nie przykladal sie ,mial srednie zainteesowanie miec wiecej ambicji...czekal za kazdym razem na Ciebie zebys mu wskazal palcem co ma zrobic??Nic od siebie??? Tak to wyglada...Ci zawodnicy od siebie nie daja nic...Pokazal to mecz z cwks...gdzie grajac w przewadze oni graja dlugie podania pomijajace linie pomocy... Powtorze ...jestem zwyklym paczaczem meczow....i wiem ze w takiej sytuacji gra sie szybko na jeden kontakt zeby zgubic przeciwnika...zmylic nieszablonowym zagraniem( tego nie wymagam bo mamy graczy jakich mamy) ale oni wogole nie mysla na boisku...
Wiec za co mam/Macie im dziekowac po meczu?? za odciete kupony?? zart...
Sklad jest jaki jest....wiem dokonale za jakie mylyony jest on kompletowany ...tylko uwazam ze zawodnicy tez sa bez ambicji jakiejkolwiek...
Nie nie licze ze beda Messimi..czy nawet Lipskimi czy Kucharczykami ale oni im nawet do piet nie dorastaja...
Chcalbym ogladac Cracovie walczaca ambitnie..nie odpuszczajaca...gryzaca trawe....a widzimy co widzimy..
Ta liga nie potrzebuje wirtuozow...wiesz o tym dobrze...ambicja ozna ugrac spokojny srodek....a jest co jest..
Patrzac na sklady Legnicy,Sosnowca,Gliwic czy nawet gtsu wcale nasz az tak zle nie wypada...ale tabela mowi co innego...
"odumieli"sie grania i walki jak w zeszlym sezonie?
Powtorze...wiem gdzie jest i kto jest problemem ...wiem jak sa traktowani...ale to sa zawodowcy....