Miałeś chamie złoty róg (np. Covilo, którego dziś bardzo w polu karnym ległej brakowało),
ostał ci się ino sznur
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Panie trener , aleś Pan zmontował ekipę, dawno takiej bryndzy nie było, a widziałem już sporo.
Mówiłem że to parodysta a my jesteśmy najsłabszą siłą tej ligi.
Pan Trener Probierz, z wydatną pomocą Zarządu, po roku budowania wyrychtował nam KARYKATURĘ ZESPOŁU!
11 zagubionym, biegających bez składu i ładu gości. Bez jakiejkolwiek myśli taktycznej, bez przyspieszenia, bez pomysłu, z kompromitującymi umiejętnościami technicznymi (czytaj WYSOKIE - dosłownie próby oddawania strzałów z dystansu)!
Jak przypomnę sobie tą bezsensowną grę długą piłką, to jednostajne tempo rozgrywania akcji, te proste błędy, niecelne podania,
i fakt, że mało brakowało a przegralibyśmy to spotkanie, czuję odruch wymiotny!
Ale co tam najważniejsze jest wysokie ego TRENERA, ego PROFESORA i poczucie dobrze spełnionego obowiązku.
Chooj nie trener. Celebrytka z instagrama czy innego twittera. To że jest łysy nie czyni z niego polskiego Gwardioli. W Brazzers też jakiś łysy typ występował ;)
W nazwie tematu widnieje słowo taktyka , taktyka której w dzisiejszym meczu kompletnie nie widziałem . Czy ten temat jest przerabiany na treningach i wpajany do głów zawodnikom ? Bo jeśli tak a efekty widzieliśmy dziś wszyscy to może należy użyć łopat ?
- Edytowany
Dobry trener ale u nas się nie sprawdza. Na trybunach spoko, bo spokojniejsi.
Przede wszystkim nie ma piłkarzy. Trener jest wtedy na 2 planie.
Trener może mieć najlepszą taktykę ale nie ma żołnierzy i nie słuchają wodza bo wódz dupa.
Zieliński wróć!!!
Do Filipiaka i Tabisza Probierz wpasował się idealnie. Razem zbudują nam 1 ligę. Ulatowski to się przynajmniej oddawał do dyspozyzcji...
Taaakżesz, chodżesz na salony, oglądajżesz Cracovię, idźżesz na mistrza i spierdalajżesz...
- Edytowany
Nie ma namiastki zespołu .Po roku pracy zespół jest słabszy niż go obejmował .Brak skrzydeł jak był widoczny tak jest .Brak kreatywnego środkowego pomocnika .Transfery jako całość zrobione przez Probierza to kryminał (mówię o tych pudłach z ubiegłego sezonu i tych z tego okienka )
Piłkarzy zaczęliśmy sprowadzać na palącej się chałupie .Rapa ,Gol i może Cabrera to są strzały trafione .Reszta ?Najpierw przyszedł Elady i nie dość że słaby to jeszcze uciekł .Teraz na skrzydło przyszedł Serderov i pytam to ,,wzmocnienie ''?
Drużyna jest słabsza od tej rok temu .Bez taktyki ,bez pomysłu ,biegająca w jednostanym tempie kulawych koni .Patataj ,Patataj ,Patataj .
Na ten czas mamy najgorszy zespół w lidze i widoków na poprawę brak .Może uciułamy z 15 pkt i zimą będzie nerwowo.
No co, właśnie zaczął się okres przygotowawczy, a to był pierwszy sparing. Siódma kolejka, a wychodzi w pierwszym składzie dwóch kolesi, którzy pierwszy raz widzą swój stadion na oczy, dwóch następnych jest już w klubie na tyle długo, żeby obczaić gdzie jest kibelek i automat z kawą. Cały okres przygotowawczy został zmarnowany, zamiast płacić z za obóz prezes powinien przeznaczyć kasę na biedne dzieci, byłby z niej dużo lepszy pożytek. Starannie selekcjonowani i kontraktowani w ciągu roku zawodnicy poszli tam gdzie się nadają, czyli na ławę, a ci którzy cokolwiek pozytywnego wnoszą do gry zostali sprowadzeni na chybcika kiedy pożar w dupkach przybrał spore rozmiary. Myślę, że spaść nie spadniemy, nowi za jakiś czas nauczą się jak koledzy z drużyny mają na imię i za parę kolejek zaczniemy mozolnie punktować. Tylko czy to jest profesjonalny klub, czy dom wariatów? Prezes chyba przechodzi teraz deja vu, był już taki trener, też łysawy, też z kilkudniowym zarostem, z łudząco podobnymi wynikami. Tyle, że tegoroczne wyniki są efektem ponad rocznej pracy, kiedy trener miał wolną rękę w ramach wcale nie małego budżetu. Rezultat tragiczny, zaczynamy od zera.
[quote='Pasiak.1906.KSC' pid='1336012' dateline='1535920055']
Zieliński wróć!!!
[/quote]
spokojnie, już nie długo do wzięcia
- Edytowany
Spotkanie Kibiców z Probierzem natychmiast!
Nie żadne konferencje w piątek o 12 i gadanie o pierdołach.
Sytuacja jest poważna, ludzie którzy stoją za tym Klubem kilkanaście czy kilkadziesiąt lat mają do Pana kilka pytań.
- Edytowany
Podobał mi się wywiad z Gostomskim po meczu. Spytany kto ich motywuje i pobudza w tej kryzysowej sytuacji powiedział. że w sumie to nikt bo kapitan za młody i się uczy. Więc sami sobie radzą.
Nie wiem czy Probierz tam w ogóle zagląda do nich czy tylko szkoli trenerów na pół europy i urządza siłownię.
[quote='Rock' pid='1336031' dateline='1535922664']
Podobał mi się wywiad z Gostomskim po meczu. Spytany kto ich motywuje i pobudza w tej kryzysowej sytuacji powiedział. że w sumie to nikt bo kapitan za młody i się uczy. Więc sami sobie radzą.
Nie wiem czy Probierz tam w ogóle zagląda do nich czy tylko szkoli trenerów na pół europy i urządza siłownię.
[/quote]
Kto ma ich motywować ? Prawdziwy Kapitan w Lugano już bramki strzela a Michał (ten co jest na etacie trenera) to albo się magią zajmuję albo ogrodnictwem.
"Prawdziwy kapitan" zachował się jak szczur. Nie przypominajcie go przy każdej okazji bo mam odruch wymiotny. Spora część obecnej degrengolady jest przez niego spowodowana.
- Edytowany
[quote='leszeczek' pid='1336039' dateline='1535923770']
"Prawdziwy kapitan" zachował się jak szczur. Nie przypominajcie go przy każdej okazji bo mam odruch wymiotny. Spora część obecnej degrengolady jest przez niego spowodowana.
[/quote]
Dokładnie, widzę, że nie tylko ja mam takie odczucia, a zacznijmy od tego, że "kapitan" sam rzucił opaską.
Zwolnienie Zielińskiego było ogromnym błędem, niestety.
[quote='leszeczek' pid='1336039' dateline='1535923770']
[/quote]
No w sumie racja bo zawsze mógłby zagrać na skrzydle albo w ataku ! :)
Tego jeszcze kurna nie grali, to że po roku rządów trenera nie możemy wygrać meczu to jest wina Covilo ??? no no no ciekawie się robi. Ciekaw jestem kto do tego doprowadził, pewnie sam Miro.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)