Ale bez teorii spiskowej proszę.
Wyrzucenie trenera na trybuny skutkuje z automatu dwoma meczami dyskwalifikacji.
Komisja może jedynie karę zwiększyć.
Podobnie z bezposrdnią czerwoną kartką
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Tak czy siak wyjdzie mu to na dobre, fajnie jakby zamknął się do momentu wejścia do pierwszej ósemki.
[quote='VelVet' pid='1334949' dateline='1535570944']
Tak czy siak wyjdzie mu to na dobre, fajnie jakby zamknął się do momentu wejścia do pierwszej ósemki.
[/quote]
Do pierwszej piątki!
A najlepiej żeby przestał się lansować na konfach, a zaczął myśleć o MP dla Cracovii jako mistrzostwie Polski , a nie o sobie.
Khalidzie oczywiście zachowanie trenera nie potrzebne, ale trzymajmy się faktów. Nie rzucił się, tylko pochylił nad zawodnikiem i normalnie chciał wziąć piłkę do rąk by ją podać swojemu graczowi. Niedorozwinięty Korun poczuł się jakby był w piaskownicy i się zaczęło ...
Probierz od razu powinien odpuścić i ewentualnie to tylko skomentować by się chłop nie ośmieszał, ale poszedł w mało zabawne szarpanie. Swoją drogą to jest trochę śmieszne, typ z Gliwic dostaje żółtko a trener lotkę na trybuny i dwa mecze. Jakby sobie dali po kopie Korun w następnym meczu pewnie by zagrał a Probierz oglądał rozgrywki ligowe z Marsa z 5 letnim zakazem wykonywania zawodu.
- Edytowany
[quote='destroyer' pid='1334935' dateline='1535567406']
To nam się Michałek obraził, ale jest plus obiecuje że skupi się tylko na trenerce a nie na rolnictwie i czarach
[url=https://twitter.com/MichaProbierz][b]Michał Probierz[/b] @[b]MichaProbierz[/b][/url] [url=https://twitter.com/MichaProbierz/status/1034860701364441089]38 min.38 minut temu[/url]
Szanuję i respektuję karę którą otrzymałem. Jeżeli był to czyn tak wysoko oceniony cóż zrobić Trener jest w sumie nikim.Wielu ucieszy się bo nie udzielam od dzisiaj wywiadów j nie komentuje życia piłkarskiego. Tylko obowiazki Trenera. Znikam medialnie życzę wszystkim powodzeniaundefined
[/quote]
Mam nadzieję, że Probierz zrezygnował tym samym z udziału w dwóch najbliższych przedmeczowych konferencjach. Dwa biograficzne autoreferaty mniej. Dziękuję Ci Komisjo Ligii.
quentin sporo racji. Problem jednak jest gdzie indziej i leży on w przepisach.
Czas je zmienić na zakaz dotknięcia piłki po gwizdku i w przypadku jasnych sytuacji. Nic mnie bardziej nie grzeje jak piłkarz który złapie piłkę po faulu i z nią sobie biegnie przez co nie można rozegrać szybko wolnego. Wszyscy mówią że to cwaniactwo i doświadczenie a dla mnie szmaciarstwo. Bez względu na to czy dotyczy mojej drużyny czy nie. Wiele takich sytuacji jak wyciąganie piłki z bramki itd. strasznie mnie to grzeje. Odkopanie piłki. Czerwień. Pokazywanie że mój aut. Żółta. Podnoszenie ręki że spalony żółta. Szarpanie się o piłkę jak wiesz że aut dla przeciwnika czerwień.
Zaraz by się nauczyli. Gwizdek wolny to biegniesz na pozycję a nie bierzesz piłkę do łap. Wyszła za linie aut dla przeciwnika to masz lipę bo zaraz rzucą.
Potem się kończy tak jak tu. To dziwne że trener ma być bardziej poszkodowany od piłkarza. To nie dziwne. To śmieszne i żałosne
Kolega SaNtO poruszył bardzo ważny problem, najwyższy już czas aby z naszych boisk eliminować tego typu postępowanie, typowe przejawy boiskowego chamstwa i buractwa . A do tego jeszcze rozłożone raczki i głupawe uśmieszki - no przecież ja nic nie zrobiłem .
A co do MP to taki ma już charakter, że parę miesięcy może wytrzyma a później znowu coś "odwali".
patrzac gdzie bylismy z VARem pare lat temu moznaby miec nadzieje ze cos w w/w temacie rowniez sie zmieni
tylko w porownaniu do histori VARu nie odnosza wrazenia ze jest to jakims priorytetem - fakt ze nie ogladam ligi+ extra etc mowi sie costam w ogole o tym?
Nie ma transmisji z konferencji?
[quote='pietrolo' pid='1335398' dateline='1535717240']
[/quote]
Serio chce Ci sie jeszcze sluchac jak opowiada te swoje banialuki?
- Edytowany
[quote='MakuKSC' pid='1335405' dateline='1535718039']
[quote='pietrolo' pid='1335398' dateline='1535717240']
[/quote]
Serio chce Ci sie jeszcze sluchac jak opowiada te swoje banialuki?
[/quote]
Konferencja była krótka, dziennikarze jak zwykle przygotowani. Trener tym razem swoje złote myśli, które zazwyczaj wygłasza zachował dla siebie.
Trener czuje moc i czeka aż powie że zapowiadana walka o Mistrza to nie farmazon z typu a nie wierzyliście a ja to mówiłem...
P.s.Każdy z nas chciałby zobaczyć Cracovie na mistrzowskim tronie w białoczerwonej koronie.
No tylko żeby życia nam starczyło aby się doczekać tego mistrza.
Starczy starczy bądź spokojny.
[quote='RobertoBaggio' pid='1335412' dateline='1535719840']
Starczy starczy bądź spokojny.
[/quote]
Przeciez juz byly majstry w hokeju,a pilka to przeciez sport niszowy;)
Panie trenerze, nie mam bladego pojęcia co osiągniesz z Cracovią, ale już wiem, że moje pierwsze skojarzenie na pytanie o Ciebie będzie,[b] zmienny i humorzasty niczym laska w ciąży[/b].
- Edytowany
Tak mi się od pewnego czasu wydaje że jest cenzura na konferencjach .Nie pojawiają się pytania z grupy nie wygodnych .
Typowa sztuka dla sztuki czyli starannie dobierane pytania plus trochę show typu klątwo odejdź .
Najgorsze że dreptamy w miejscu bawimy się w wymiany po 10 w okienku i śmieci zastępują śmieci .Procent zawodników co potrafi grać w piłkę i są faktycznie wzmocnieniem jest znikomy.
Niech robi co chce ale jak przegra z wislacką derby to wypad.
[quote='Jarek44' pid='1335566' dateline='1535743413']
Panie trenerze, nie mam bladego pojęcia co osiągniesz z Cracovią, ale już wiem, że moje pierwsze skojarzenie na pytanie o Ciebie będzie,[b] zmienny i humorzasty niczym laska w ciąży[/b].
[/quote]
Nie dziw się, że oddał pole po hejcie jaki go dosięgł. To, że psy miały używanie jest dla mnie zrozumiałe. Ale też hejt poszedł od kibiców Cracovii, a to już nie jest fajne.
[font=Helvetica,Arial,sans-serif][color=#009000]M[size=small]i wypowiedzi MP będzie brakowało. To oddanie pola różnym "Niemcom", tym którzy doprowadzili krajową piłkę do ruiny , a robią za różne autorytety w mediach. To oddanie pola różnym dziennikarzom, którzy za pieniądze ten wyrób piłkopodobny ubierają w u[/size][size=small]branka i wciskają emocje. Nie, właśnie tacy ludzie jak Probierz powinni być głośni. W dłuższym horyzoncie czasowym, nawet przy jakimś sukcesie Cracovii na krajowym podwórku, to i tak nie da zadowolenia kibicom. Może trochę aktorzył, może prowokował, ale przynajmniej był dostrzegany i komentowany. Taki smutny Fornalik, solidny trener, a cisza o nim. My kibice musimy patrzeć szerzej, niż tylko na nasze podwórko w Krakowie.[/size][/color][/font]
Ian, ale nikt mu nie kazal strzelac focha :)
niech sobie bedzie i gada, tylko niech sie liczy z reakcjami - a jak ma gowniane wyniki, atmosfera wokol klubu smierdzi to niech sie liczy z tym ze Nas to irytuje - on sie nad soba uzala, ty nad nim, nie kumam, dorosly facet a nie jakis nastolatek ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)