Trener idzie z nimi ręka w reke
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
A ja sobie nie życzę Panie Probierz, żeby Pan przypierd.alał się do tzw. hejterów. Ci hejterzy to w większości kibice Cracovii, którzy płacąc za karnety, bilety oczekują dobrej gry swojego ukochanego klubu, Powiem tak, przy kasie jaką Pan zarabiasz jesteś za przeproszeniem jak doopa od sra.nia zobowiązany do najlepszego prowadzenia Cracovii i osiągania z nią dobrych wyników. Na chwilę obecną więc, bierz kasę, ciężko pracuj z drużyną i przestań pier.dolić na około swoje wydumane farmazony!!!
- Edytowany
O tym, że Tabisz i baldys są ch...i , to ja już mówię i piszę o tym od paru lat...ale mam wrażenie, że dopiero teraz zaczęli w końcu to zauważać inni...
Błąd trenera natomiast polega na tym, że wiedząc o tym, że nie będzie kasy na zakup zawodników, powinien mieć listę takich którym kończą się kontrakty. I w maju być po rozmowie z potencjalnymi kandydatami. Był w Brazylii i pytam się po co ? Niby oglądał ponad 100 zawodników i zaprosił trzech do Krakowa. A co z resztą ? Jakie są efekty tej wspaniałej wycieczki ? A dzisiejszy news na Twitterze świadczy o tym, że nie mamy kogo nawet ściągnąć do gry....Bo z całym szacunkiem do Karola Świderskiego, ale czy on by nas w czymś zbawił...raczej nie...jego ostatnie statystyki też nie porywają i dlatego teraz nie gra. I chyba kończą się trenerowi pomysły gdzie jakiegoś jelenia znaleźć do gry w ostatniej drużynie w lidze....Już na początku tego roku trener powinien mieć w notesie : 2-3 nazwiska na pozycję lewego obrońcy, 2-3 nazwiska na pozycję prawego obrońcy, 2-3 nazwiska na pozycję napastnika i 2-3 nazwiska na pozycję pomocników. Na dziś można otwarcie powiedzieć, że mieliśmy farta z Gostomskim, Rapą i Olivą/niestety poważna kontuzja go wykluczyła z gry raczej w tej rundzie/. Natomiast reszta nadaje się do noszenia piłek na treningi...organizacyjnie jesteśmy sto lat za murzynami...
I PO TRZECIE !!!!!! - ZARABIA PAN MIESIĘCZNIE TAK DUŻE PIENIĄDZE, ŻE WIĘKSZOŚĆ POLAKÓW TYLE NAWET ROCZNIE NIE SĄ W STANIE UCZCIWIE ZAROBIĆ !!!!! WIĘC NIE DZIW SIĘ PAN, ŻE JESTEŚ DO OKOŁA KRYTYKOWANY !!!! I TROCHĘ WIĘCEJ POKORY I MNIEJ PEI...NIA TRZY PO TRZY !!! I MOŻE NIECH PAN ZACZNIE PROFESJONALNIE TRENOWAĆ ZESPÓŁ. A NIE KU...A RAZ DZIENNIE I DO DOMU. CO TO JEST????? CO PAN ROBI PRZEZ OSIEM GODZIN DZIENNIE W PRACY JESTEM CIEKAW ????
Trenerze, Tobie potrzebny ten tweeter jak k.u.r.w.i.e majtki.
[quote='naki' pid='1332401' dateline='1534625197']
O tym, że Tabisz i baldys są ch...i , to ja już mówię i piszę o tym od paru lat...ale mam wrażenie, że dopiero teraz zaczęli w końcu to zauważać inni...
Błąd trenera natomiast polega na tym, że wiedząc o tym, że nie będzie kasy na zakup zawodników, powinien mieć listę takich którym kończą się kontrakty. I w maju być po rozmowie z potencjalnymi kandydatami. Był w Brazylii i pytam się po co ? Niby oglądał ponad 100 zawodników i zaprosił trzech do Krakowa. A co z resztą ? Jakie są efekty tej wspaniałej wycieczki ? A dzisiejszy news na Twitterze świadczy o tym, że nie mamy kogo nawet ściągnąć do gry....Bo z całym szacunkiem do Karola Świderskiego, ale czy on by nas w czymś zbawił...raczej nie...jego ostatnie statystyki też nie porywają i dlatego teraz nie gra. I chyba kończą się trenerowi pomysły gdzie jakiegoś jelenia znaleźć do gry w ostatniej drużynie w lidze....Już na początku tego roku trener powinien mieć w notesie : 2-3 nazwiska na pozycję lewego obrońcy, 2-3 nazwiska na pozycję prawego obrońcy, 2-3 nazwiska na pozycję napastnika i 2-3 nazwiska na pozycję pomocników. Na dziś można otwarcie powiedzieć, że mieliśmy farta z Gostomskim, Rapą i Olivą/niestety poważna kontuzja go wykluczyła z gry raczej w tej rundzie/. Natomiast reszta nadaje się do noszenia piłek na treningi...organizacyjnie jesteśmy sto lat za murzynami...
I PO TRZECIE !!!!!! - ZARABIA PAN MIESIĘCZNIE TAK DUŻE PIENIĄDZE, ŻE WIĘKSZOŚĆ POLAKÓW TYLE NAWET ROCZNIE NIE SĄ W STANIE UCZCIWIE ZAROBIĆ !!!!! WIĘC NIE DZIW SIĘ PAN, ŻE JESTEŚ DO OKOŁA KRYTYKOWANY !!!! I TROCHĘ WIĘCEJ POKORY I MNIEJ PEI...NIA TRZY PO TRZY !!! I MOŻE NIECH PAN ZACZNIE PROFESJONALNIE TRENOWAĆ ZESPÓŁ. A NIE KU...A RAZ DZIENNIE I DO DOMU. CO TO JEST????? CO PAN ROBI PRZEZ OSIEM GODZIN DZIENNIE W PRACY JESTEM CIEKAW ????
[/quote]
I znowu muszę robić za Adwokata Diabła ale przesadziłeś i to mocno.Transfery póki co nieudane zgoda ale to po trzecie to totalna bzura! Trenują porządnie i to jak na mój gust aż za mocno -kiedy trzeba to i dwa razy dziennie.Teraz dopiero schodzą z tych obciążeń i widać większą świeżość w grze w 2 ostatnich meczach.Poza tym jest obecny na wszystkich możliwych meczach juniorów a nawet trampkarzy ,jak również naszych rywali i niższych ligach.W klubie spędza bardzo dużo czasu i jest bardzo zaangażowany w to co robi.Nie można opowiadać takich bzdur napisanych pod pasującą tezę.
Co do charakteru to nie jestem jego wielbicielem ale to zupełnie inny temat.
[quote='naki' pid='1332401' dateline='1534625197']
[/quote]
Wszyscy są chuje tylko nie my. ;)
[quote='Merol' pid='1332402' dateline='1534625344']
Trenerze, Tobie potrzebny ten tweeter jak k.u.r.w.i.e majtki.
[/quote]
Oczerniali go tam, pisali głupoty to się zalogował i prostuje od czasu do czasu gości. I dobrze.
Jest to lepsze rozwiązanie niż to co robimy my czyli siedzimy cicho mimo że nie raz pisano o nas tam różne bzdury! Teraz trochę to się zmieniło bo jest nas tam trochę więcej ale i tak dużo za mało. Wolimy się bez sensu tu kłócić zamiast ten czas poświęcić na prostowanie kłamstw o nas w internetach.
Probierz w Cafe Futbol - jak ktos ma jeszcze ochote sluchac...
- Edytowany
On mówi ale nie wiadomo o czym, co jest wynikiem braku umiejętności wysławiania się, artykułowania myśli - masakra.
Może stąd te wyniki (ich brak) bo komunikacja jest zaburzona...
P.S. I tak przebił go Hajto mówiąc o Brzęczku: Niech mu ziemia lekką będzie
:D:D:D:D
- Edytowany
Probierz powiedział że jest temat Bartka Kapustki w Cracovii..
A nie mówił przypadkiem o Kapustce?
A nie powiedział że mu ziemia w doniczce wyschła i uprawa poszła w pizdu na sianko i stad ma problem z drużyną? Moze baldys lub Filipiak zapomniał podlać?
[quote='awaria' pid='1332469' dateline='1534677170']
A nie powiedział że mu ziemia w doniczce wyschła i uprawa poszła w pizdu na sianko i stad ma problem z drużyną? Moze baldys lub Filipiak zapomniał podlać?
[/quote]
Powiedział że burza przeszła i roślinkę sponiewierało. A transferów być nie musi bo on z profesorem budują zespół od podstaw i na lata :D
Już widzę jak skłócony publicznie z Probierzem Pawłowski przychodzi do Cracovii.
Padło jeszcze jedno ważne zdanie, ze ma to być klub budowany na lata, z którego co rok będzie sprzedawany za dobre pieniądze jeden, dwóch piłkarzy.
I znamy zatem cel jaki obrał sobie wizjoner ze swoim pryncypałem bo o mistrzostwie Polski nie było mowy, nie licząc kwestii, ze wspomnienie o nim to strzał w kolano...
K.u.r.w.a masakra. Dawno tak nie było.
Wspomniał jeszcze, ze pod katem prowadzenia księgowości jesteśmy na drugim miejscu..
Eny kłeszczyns?
Oni budują nie na lata, ale przez lata.
Co korpohydra zbudowała trwałego przez 15 lat? Stadion? pliz :D
[quote='3lvis' pid='1332473' dateline='1534678241']
Już widzę jak skłócony publicznie z Probierzem Pawłowski przychodzi do Cracovii.
[/quote]
Nie przyjdzie , komu by strzelał bramki . Ostatnio tylko nam . :D
Probierz namawia Kapustkę na powrót do Cracovii
Chętnie w swojej kadrze Kapustkę widziałby Probierz. Trener Cracovii przy słabej sytuacji kadrowej bardzo potrzebuje zawodnika o takiej charakterystyce.
- Bardzo namawiałem Bartka, żeby do nas przyszedł. Uważam, że u nas mógłby się odbudować. To byłby dla niego najlepszy krok. Gdziekolwiek by nie poszedł za granicą, to trafia w pręgież bardzo dużej rywalizacji. Tutaj może jednak pozwolić sobie na 2-3 mecze większego zaufania. Jeśli teraz Bartek mnie słyszy, to jeszcze raz namawiam go do tego, żeby przyszedł do Cracovii – powiedział Probierz w Cafe Futbol.
- Edytowany
[quote='piotrek67' pid='1332496' dateline='1534681402']
Chętnie w swojej kadrze Kapustkę widziałby Probierz. Trener Cracovii przy słabej sytuacji kadrowej bardzo potrzebuje zawodnika o takiej charakterystyce.
- Bardzo namawiałem Bartka, żeby do nas przyszedł. Uważam, że u nas mógłby się odbudować. To byłby dla niego najlepszy krok. Gdziekolwiek by nie poszedł za granicą, to trafia w pręgież bardzo dużej rywalizacji. Tutaj może jednak pozwolić sobie na 2-3 mecze większego zaufania. Jeśli teraz Bartek mnie słyszy, to jeszcze raz namawiam go do tego, żeby przyszedł do Cracovii – powiedział Probierz w Cafe Futbol.
[/quote]
Kapustka byłby idiotą gdyby wrócił do Cracovii. Powrót do drużyny walczącej o utrzymanie, która być może zleci z ligi, popsuła by ostatki opinii o nim, chociażby w kraju. Może wybrać drużynę w Polsce, która o coś będzie grała, nie będzie takiej presji, w lepszej drużynie łatwiej się pokazać, przypomnieć reprezentacji itd. W Cracovii byłby obwiniony za spadek, za słabe miejsce, wszyscy by mówili, wrócił taki dobry niby piłkarz i dalej Cracovia dno.
[quote='dziurkacz' pid='1332504' dateline='1534682172']
[quote='piotrek67' pid='1332496' dateline='1534681402']
[/quote]
Kapustka byłby idiotą gdyby wrócił do Cracovii. Powrót do drużyny walczącej o utrzymanie, która być może zleci z ligi, popsuła by ostatki opinii o nim, chociażby w kraju. Może wybrać drużynę w Polsce, która o coś będzie grała, nie będzie takiej presji, w lepszej drużynie łatwiej się pokazać, przypomnieć reprezentacji itd. W Cracovii byłby obwiniony za spadek, za słabe miejsce, wszyscy by mówili, wrócił taki dobry niby piłkarz i dalej Cracovia dno.
[/quote]
No i właśnie tego Bartek się obawia bo serce by chciało !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)