Rok temu po trzech kolejkach mieliśmy 4 punkty
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Przeciez kazdy zdrowo myslacy czlowiek, wiedzial ze ta deklaracja "walczymy o mistrza" to byly tz. jajca ... :shy:
To tak jakby w Lechu albo Legii powiedzieli przed sezonem "walczymy o spadek" tylko z ta roznica, ze my jestesmy (niestety) na innym biegunie :sleepy:
ale gramy piach straszny . ZERO pomysłu na gre
Jeżeli te słowa, że deklaracja o grze o MP była przedwczesna są prawdziwe, to pan Michał jest miękkim chujkiem robiony, a tego się naprawdę nie spodziewałem.
Komentarz z klasą po prostu... Wiem, że to forum kibiców, nie teatr, ale mimo wszystko, tekst poniżej wszelkiej krytyki.
Za to w sedno !
- Edytowany
Jak to co zrobił Probierz przez rok ;
1.likwidacja rezerw i ok 0,5 mln zł więcej do ligi księgowych
2.sprzedaż Piątka i kolejny sukces kasa dla korpo
3.pozbycie się Siemiona -6 trenerów go szanowało- bufon tak obrzydził pracę że Siemion miał dość .Pozbył się nie wygodnego dla korpo .Słupek w górę bo jedna pensja mniej
4.Sprawa Miro -zamiast dać jasny komunikat piłkarz jest mi niezbędny dogadajcie się to wyszedł przed szereg by niczym lizydup przypodobać się tabiszowi i Filipiakowi .Trzeba być chorym psychicznie by wysyłać w trakcie sezonu na urlop najważniejszego piłkarza drużyny .
5.Można powiedzieć uczeń przerósł Mistrza .Filipiak bredził o milionach na transfery -Probierz go przebił bredniami o graniu o MP .
6.Zapomniane ale Orlean mi przypomniał o tych 2 haniebnie przegranych derbach z gts .Trzeba to zaliczyć do ,,sukcesów 'koniecznie więc dopisane !!!!
Patrząc na to co stworzył po roku pracy -syf ,kiła i mogiła plus brak atmosfery ,brak pomysłu na drużynę =totalna prowizorka .Rzygać się chce rok budował i mamy zespół ?Jakaś formacja jest gotowa ?
Pracowac od podstaw, tj kolejny rok? Po sezonie albo pan zdupczy stad albo znowu wymieni pol druzyny i znowu rok ukladac ja od podstaw i tak w kolko do usranej smierci? Czy do wypelnienia kontraktu?
[quote='squier strat' pid='1329797' dateline='1533583681']
Jesteśmy dokładnie w tym samym miejscu jak rok temu.
Co pan zrobił przez dwanaście miesięcy?
Pytam poważnie.
[/quote]
obejrzal Dzien swistaka
Dwie rewolucje zrobił i przeżył ale kolejnej już chyba nie za bardzo.
Poza tym szatnia nie pójdzie za nim w ogień.
Parafrazując słowa Pana Michała Probierza:
NA PEWNO...hue hue, wicie, rozumicie, z tym Miszczostfem Polski to takie heheszki były.
Jaja se robiłem, a wy mnie za słówka łapiecie...NA PEWNO.
Mówi i pisze się zdupcy!
- Edytowany
To, ze postawił cel gry o MP to szacunek, natomiast to jak ustawia graczy na placu i jakie założenia karze grać to zgroza.
Widać jak się meczy Hernandez w tej układance, a o innych nawet nie wspomnę.
[quote='potter' pid='1329821' dateline='1533584888']
Jak to co zrobił Probierz przez rok ;
1.likwidacja rezerw i ok 0,5 mln zł więcej do ligi księgowych
2.sprzedaż Piątka i kolejny sukces kasa dla korpo
3.pozbycie się Siemiona -6 trenerów go szanowało- bufon tak obrzydził pracę że Siemion miał dość .Pozbył się nie wygodnego dla korpo .Słupek w górę bo jedna pensja mniej
4.Sprawa Miro -zamiast dać jasny komunikat piłkarz jest mi niezbędny dogadajcie się to wyszedł przed szereg by niczym lizydup przypodobać się tabiszowi i Filipiakowi .Trzeba być chorym psychicznie by wysyłać w trakcie sezonu na urlop najważniejszego piłkarza drużyny .
5.Można powiedzieć uczeń przerósł Mistrza .Filipiak bredził o milionach na transfery -Probierz go przebił bredniami o graniu o MP .
Patrząc na to co stworzył po roku pracy -syf ,kiła i mogiła plus brak atmosfery ,brak pomysłu na drużynę =totalna prowizorka .Rzygać się chce rok budował i mamy zespół ?Jakaś formacja jest gotowa ?
[/quote]
Plus przerżnął mecz derbowy na "Ziemi świętej " w kompromitującym stylu i rozmiarze w dodatku w rocznicę wprowadzenia stanu wojennego. O porażce na ubek arenie nie wspominając.
[quote='obiektywny92' pid='1329761' dateline='1533579984']
"Michał Trela
@MichalTrelaBlog
Probierz: Mówienie, że będziemy grali o mistrzostwo było jednak trochę na wyrost. Musimy pracować od podstaw."
[/quote]
A tak dobrze było być potęgą przez te kilkanaście dni. To były czasy... :rolleyes:
Panie Trenerze jeśli Pan to czyta proszę o odpowiedź na te pytania.
1.Dlaczego najlepszym zawodnikiem w naszych barwach w dzisiejszym meczu był ściągnięty w poniedziałek Rapa nie będący w rytmie meczowym ?
2.Dlaczego Rapa wygląda lepiej fizycznie od 80% naszych piłkarzy.
3.Kto jest odpowiedzialny za przygotowanie fizyczne naszej drużyny? Zawodnicy wygladaja szybkosciowo jak wozy z węglem
4.Czemu nie ściągnięto żadnego skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia?
5.Czemu wyżej w hierarchii drużyny jest Serafin a nie Radek Kanach który dla mnie nakrywa go czapka?
6.Ktore kluby ekstraklasy zazdroszczą nam transferu Piszczka ? On jest słabszy od Bartka Dudzica jak to możliwe że gra a Mateusz Szczepaniak jest w klubie Kokosa?
7.Czemu do osiemnastki nie łapie się Daniel Pik?
8. Dlaczego gramy kurwa tak że oczy bolą? Patrzenie na nasza grę sprawia przyjemność podobna do borowania zębów. Kurwa na 270 minut mieliśmy około 30-40 dobrych. To są jakieś jaja. Mamy napastnika ktory nie uderza piłki głowa tylko ja trącą a szybkość ma jak walec na wstecznym. Wisła nie ma pieniędzy a mimo to na każdej pozycji ma lepszego zawodnika od nas. Nasi skrzydłowi są wolniejsci od stoperow. A pan pierdoli o mistrzostwie. Kurwa czy w tym klubie będzie kiedyś normalnie? Wchodź Pan dalej w dupe Prezesowi i tej lajzie Tabiszowi. Idź Pan w ch.j
Widzę, że Pan Probierz już zupełnie nam odjechał i sam zaklina rzeczywistość...
Jak można opierać grę na niedoświadczonym i nieogranym Stróziku i Serafinie ? Do tego pomysł z Diego na lewej obronie, pokazuje dobitnie, że trener nie wie już co ma robić... a komentarz Pana po meczu mówi sam za siebie i w moich oczach była, żenująca i skandaliczna...w skrócie zmarnowany rok Pana pracy i zero efektów !!!!! Na dziś z taką kadrą i grą jesteśmy pierwsi do spadku niestety. Jak Pan może mówić, że trzeba wszystko zbudować od podstaw ???...Czy Pan się dobrze czuje ? Z co Pan kasuje tak ogromne pieniądze co miesiąc??? Wymagamy od Pana efektów a nie pitu pitu....Po co Pan kazał zamknąć drużynę rezerw ? Gdzie mają łapać formę i ogrywać się piłkarze młodszego pokolenia? Myślę, że za dwie kolejki Pana już nie będzie w tym klubie. Następny mecz przegrywamy z Pogonią na 100% a potem u siebie kolejna żenująca gra i koniec ery Probierza... Co Pan zamierza zrobić z takimi piłkarzami, którzy nie grają na dziś a pobierają pieniądze tak jak Pan co miesiąc : Zenjov, Culina, Drewniak, Deja, Centarski i Szczepaniak ? W sumie to jest sześciu zawodników, którzy pobierają pensję za nic...Brawo Ty!!!!!
Musisz Waść z Profesorem poważnie porozmawiać i wzmocnić porządnie zespół. Jak nie, to najdalej za trzy kolejki nie będzie Pana w tym klubie. Bo tylko wyłącznie będą same porażki i Profesor pod naciskiem tłumu i dziennikarzy powie żegnam...i przyjdzie kolejny cudak co będzie budował, łatał i tak do usr...j śmierci...
Trener Ulatowski też był takim fantastą jak Pan i po Cracovii już nikt w niego nie uwierzył....a dziś jest super ekspertem telewizyjnym...i tam też na dziś Pana widzę.
Albo jeśli ma Pan honor, to powiedzieć uczciwie - zawiodłem i przepraszam!
Niech on już idzie do tej legii, będą wtedy głównym kandydatem do MP i może bedą grali tak jak my teraz.
Ogólnie to akurat trener jest ostatnią osobą którą możemy w tym momencie krytykować. Ogólnie to strata Piątka była do przewidzenia ale tu nagle traci Mira nie ze swojej winy, poza tym niespodziewane kontuzje. Część zawodników nie ma formy i w ten sposób nie jest dobrze. Powinniśmy się jednak cieszyć że trener nie ucieka jak szczur np. do takiej Legii która wzięła by go z pocałowaniem ręki tylko chce odbić się od dna i budować to co mu zostało rozwalone!
Kingkong traci 2 piłkarzy, resztę odstrzelił i po roku pracy z kopaczami ci grają jak c.i.p.y a koleś przechodzi od paprykarzy i jest najlepszy na boisku!!! Sam sobie rozwalił a nic nie zostało mu rozwalone. Dla nie to szaman nie trener!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)