A tak gra (na poziomie ligi akademickiej ;)
https://www.youtube.com/watch?v=qZ1EFqMLofI
-
-
Lennard Sowah - Witamy!
8 lat kariery - 26 meczy w pierwszych zespołach w klubach w których był zawodnikiem. Hahahahahaha hahahahaahaaha Tabisz i Janusz mistrze skautingu!
Warunki jako na lewego obrońce dobre,oby miał dobrą koordynacje i szybkość mając187 cm.
CV kluby niektóre z klasą ,ale parę meczy lub rezerwy.
Dalej kontraktują zawodników bez porozumienia z nowym trenerem ,czyli ma grać tym co dostanie,oto polityka naszych zarządzających.
Czyli karuzela od nowa dużo towaru ale nic konkretnego.
Czarno to widzę,obym się mylił.
Mimo wszystko powodzenia Lennard Sowah
Weber, który ostatnio robi biznes w Szkocji zadzwonił do Tabisza, powiedział że ma silnego murzyna z przeszłością w Premier League na lewą obronę po kosztach i deal został dopięty w parę godzin. Ktokolwiek wierzy, że ktoś z klubu kiedykolwiek widział tego gościa w akcji? Już nie mówię, że na żywo, bo to science-fiction, ale obejrzał chociaż parę całych meczy z jego udziałem? No fucking way.
Gość jest odrzutem z coraz słabszej ligi szkockiej, wyśmiewanym przez kibiców Hearts na równi z przykładowym Nykielem. Typowy przykład jak działa zatrudnianie szrotu w naszym klubie.
Oczywiście w naszej marnej lidze Sowah może zaskoczyć, ale nie wiązałbym z nim wielkich nadzei.
Dla dobra Cracovii powodzenia, choć nieodparcie odnoszę wrażenie że czas wzmocnień się kończy , zaczynamy wygłupy! Obym się mylił.
- Edytowany
Chyba wprowadzimy nowy termin. Okienko transferowe pomiędzy trenerami.
Jakub z Danielem mogą poszaleć do woli. I to byłaby naprawdę gruba beka, gdyby nie to, że ten cyrk dotyczy Cracovii.
BTW pękam z ciekawości co napisze eredin za kilka miesięcy. Obstawiam dwie wersje:
1. To zemsta Zielińskiego. Wiedząc, ze odchodzi, wcisnął nam na koniec szrota.
2. Nowy trener go musiał chcieć, bo z pewnością był to jeden z warunków jego przyjścia. Czyli jego wina, dostał co chciał.
[quote='tomex' pid='1252725' dateline='1497956346']
A tak gra (na poziomie ligi akademickiej ;)
https://www.youtube.com/watch?v=qZ1EFqMLofI
[/quote]
Myślałem, że to będzie jakiś zestaw z kilku meczów a tu po prostu z jednego tylko... w sumie pewnie ciężko złożyć sensowną kompilację z tych 20+ występów :D
Realna konkurencja Cunty, gorszy od Brzyskiego też pewnie nie jest ;).
Witamy i powodzenia!
może popisał umowę na "agroturystyka z Cracovią" i będzie grał w rezerwach zwiedzając Małopolskę ?
A skąd wiecie, że kontraktują piłkarzy bez wiedzy trenera? Przecież to, że oficjalnie nie został ogłoszony nie znaczy wcale, że nie jest dogadany i decyzje transferowe opiniuje.
[quote='quentin' pid='1252734' dateline='1497957744']
Realna konkurencja Cunty, gorszy od Brzyskiego też pewnie nie jest ;).
[/quote]
Ja bym taki pewny tego nie był, no ale może Weber powiedział,że da Mraza w dobrej cenie jak weźmiemy jego.
Oczywiście chciałbym się mylić.
- Edytowany
Oczywiście jest duża szansa na transakcje wiązaną, pytanie tylko czy to nie sympatyczna sowa nie jest tu najważniejszy a "dodatek do transakcji" dopiero podpiszę ;).
Wygląda jednak że to on będzie robił za "dodatek".
Mam mieszane uczucia, ale jednak wolałem Grzelaka z Korony.
[quote='Vola1906' pid='1252726' dateline='1497956509']
8 lat kariery - 26 meczy w pierwszych zespołach w klubach w których był zawodnikiem. Hahahahahaha hahahahaahaaha Tabisz i Janusz mistrze skautingu!
[/quote]
Na filmiku linkowanym przez tomexa dupy nie urywa, ale stwierdzenia 26 meczy w 8 lat jest mało rzetelne wziąwszy pod uwagę, że 18 z tych meczów rozegrał w poprzednim sezonie.
Tak jeszcze apropos naszego nowego nabytku:
Kibice Hearts cieszą się, że nie zobaczą go już więcej w akcji.
Warto przypomnieć, że gra tam także Krystian Nowak.
TEN Krystian Nowak.
Jakim prze-kotem musi być nasz nowy nabytek, że na Nowaka tak nie nadają jak na Pana Sowę :D :D :D
Ale będzie kabaret.
[quote='Vola1906' pid='1252726' dateline='1497956509']
[/quote]
hahahaha no tak dziala korpo , po co nam skauting :D
W kontekście obecnych wydarzeń, podobieństwa nazwisk i poziomu absurdu - sprawdzić, czy nie ksiądz.
Tak jest!
Na wariograf go - jak kibice Górnika!
http://weszlo.com/2017/06/20/danch-badany-przez-kibicow-wariografem-w-kopalni-nie-bylo-innego-tematu-tylko-ze-ustawiam-mecze/
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!
[quote='gargamel9998' pid='1252759' dateline='1497960115']
Mam mieszane uczucia, ale jednak wolałem Grzelaka z Korony.
[/quote]
ja też bym wolał, ale Grzelak pewnie woli być tam gdzie teraz jest ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)