Na ten moment temat głupi i niepotrzebny. Każdy z Nas marzy, żeby kopacze osiagali rezultaty hokeistów i chyba każdy rozumie, że to na dzień dzisiejszy nierealne. Napisałbym, że w plastikowej jesteśmy taką Legią, ale godniej napisać, że w kopanej Legia jest jak hokejowa Cracovia, na dłuższą metę poza konkurencją... a w piłce? C h u j o w o, ale stabilnie, co nie znaczy, że nie należy oczekiwać sukcesów, należy się Nam jak psu [s]buda[/s] sierpowy na pysk.
-
-
Chcesz wyjścia Filipiaka z Cracovii ?
Temat do zamknięcia .Filipiak nie odejdzie , ma za wiele do stracenia w sensie biznesowym , nowe inwestycje . Tego na pewno nie zostawi .
Dla mnie osobiście prezesem może być iksiński bądż igrekowski byle dbał o klub, jego pracowników a czasem posłuchał zdania jakie mają kibice .I aby pod rządami prezesa Cracovia walczyła o cele najwyższe .
- Edytowany
To do przemyślenia dla tych co pierniczą o tym jakim jesteśmy produktem
http://www.rp.pl/artykul/161945-Najstarsze-kluby-pilkarskie-swiata--.html#ap-2
A to info prosto z Warszawy. Polonia żyje ale do bani z takim życiem. Tam inwestują w Legię
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/694706/koniec-jerzego-engela-byly-selekcjoner-nie-jest-juz-prezesem-polonii-warszawa
- Edytowany
[quote='qtec' pid='1253173' dateline='1497997871']
tak chce, dość błazenady i obiecywania gruszek na wierzbie i kompromitacji,
[/quote]
prorok jakiś czy cuś? ;P
już trzeci w tym tygodniu z ekipy komarchowy3.14dalaczy ;)
I dzis Janusz juz nie musi wychodzic w czopce superwisla tylko w butach za 1500ojro i lux garniaku ;)
Media po takim kroku jak dzis zadzwonia go na smierc dzisiaj :D :D
Ale.... Na trenerze sie calakaruzela nie zakonczy....MUSZA BYC WZMOCNIENIA!!! bo trener sam na boisku gralnie bedzie...on MUSI miec wykonawcow!!
Jestem przekonany że takie sprawy to sobie juz Probierz dopilnowal pierwszy Wasiliew.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
NIE. Bo nie widzę innej alternatywy. Gdyby taka była było by o czym rozmawiać.
Zamknijcie ten wątek PREZES poszedł po rozum do głowy i coś zmienia się na lepsze.
No dobra niech ten Prezes jeszcze chwile zostanie ,bo coś zaczął dobrze kombinować.
To jest piękne u nas kibiców to przechodzenie ze skrajności w skrajność :D
W tamtym sezonie Janusz na oprawie, pod koniec tego sezonu wszyscy domagają się odejścia. Jednak jest to okres roku czasu więc jeszcze do przełknięcia. Jednak wczoraj po zwolnieniu Zielińskiego i aresztowaniu Mosóra to wszyscy by go wręcz powiesili lub spalili na stosie, a po dzisiejszych decyzjach już jest dobrym prezesem. Wymagajmy najpierw od siebie jako kibiców tonowanie emocji a dopiero później wypominajmy prezesowi jego wypowiedzi w przypływie tych że emocji.
Nigdy nie zrozumiem nawoływania do tonowania emocji związanych z kibicowaniem. To ten sam rodzaj masochizmu co cieszenie się 14 miejscem.
Od początku ten wątek jest do wyjebania bo jest bez sensu. Jest osobny wątek o Filipiaku.
Nie no Rock, bez przesady, kwestia retoryki. Ja nie widze powodów do rewolty, co nie jest jednoznaczne z akceptowaniem totalnej bylejakości, można, a czasem trzeba to jakoś wyważyć, choćby dlatego żeby mówić jednym głosem, na trybunach nie ma anarchii, jesteśmy społecznością, wspólnotą, a nie zlepkiem autokratów.
... zeby nie bylo, kazdy ma prawo do wlasnej opinii, twoja szanuje i zawsze szanowałem.
Spoko spoko, mnie tylko chodzi o to, że kibicowanie to przede wszystkim karmienie się emocjami. Wszystko albo nic. Może się nie udać, ale przynajmniej warto próbować.
Moja opinia jest taka, ze jeśli zacznie w końcu sensownie ZARZĄDZAĆ tym klubem, to nawet robienie z siebie błazna przy każdym pojawieniu się przed kamer[size=small]ą[/size], będzie do zaakceptowania.
Jemu wyraźnie sprawia to radość, co widać dokładnie na filmiku z ostatniej "konferencji".
A [size=small]wracając do pytania: aktualnie jestem na "NIE". [/size]
Czy głupota powinna bolec?.....jak najbardziej.....głupota tez jest darem od boga..
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
57 dni później
Tak, chcę. Wieczne obiecywanie walki o puchary i dostawanie 14 miejsca zaczyna mnie wkurwiać.
Zarządzaniem jak najmniejszym kosztem, regularne kompromitowanie najstarszego klubu sportowego.
Niech wypierdala.. Możemy nawet zacząć od 1 ligi grać..
Bierz swoje miliony i zdupcaj
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)