Dobra kiełbaska, dobry Adamczyk.
Niedobre juniory co maja sił na 40 minut.
Niedobry trener za upokarzające posadzenie Budzika na ławce w otoczeniu 4 żółtodziobów.
Żenujący doping.... obudził się nam młynek i nagle mu zaczęły wyniki przeszkadzać gdy gramy już o nic zmiennikami. W dodatku ostatni mecz więc jebanie piłkarzy na pewno ich zmobilizuje do ciężkiego... urlopowania. Nasłuchali się debiutanci za nierobów człapiących cały sezon. Dobry pomysł.
-
-
Cracovia - Piast 02.06 (piątek) 20h30
[quote='szuwarek' pid='1247798' dateline='1496436902']
Sparing przy Kałuży był niskiej jakości, zresztą jak ten cały sezon. Cunta tak się nadaje na LO, jak Damian na reprezentanta. Malarczyk tak się nadaje na PO, jak Kanach na SO, zresztą Cracovia dziś tak się nadawała na EK, jak ............ :huh:.
Jedyne co mi się w tym sezonie podobało to obstawianie u buka, chyba już mi się tak nigdy nie pofarci...dzięki Ci Cracovią.
Z przyjemnością odpocznę od tej E
[/quote]
Kibic ktory kocha swoj klub nigdy nie postawi pieniedzy na porazke !Wiara ma by nigdy nie zachwiana...Jeszcze sie chwali na forum.Odpocznij na dluzej Cracovia da sobie rade bez Ciebie.
[quote='misiekm' pid='1247842' dateline='1496440863']
[quote='squier strat' pid='1247806' dateline='1496437308']
rzeczywiście ten Pestka ma coś w sobie
[/quote]
Wg. mnie Dypczaka
[/quote]
...a kto to taki Dypczak :huh:
Dypczaka nie Dypczak.
Pestka zaliczył udany debiut, ale po prawdzie - nasze lewe skrzydło nie istniało po przerwie, bo 'duzi chłopcy' nie chcieli podawać ani Cuncie ani Pestce. W ten sposób ułatwili zadanie obrońcom Piasta: no nie da się wygrać, ani nawet strzelić bramki, kiedy się gra bez jednego skrzydła, rogi bije ktoś, kto sam otwarcie przyznał 2 dni temu że tego na treningach nie ćwiczy, a niejaki Budzik zapomina, ze piłka to jest gra zespołowa i w odległości 20 m od bramki w ogóle nie podaje, nikomu.
Stępniowski i Kanach też nie najgorzej, no ale ten eksperyment z zestawieniem obrony nie mógł się dobrze skończyć. Czemu znów nie grał Jaroszyński?
Przygotowuje się do Euro i nie chciał złapać kataru. W klubie też uznali że jak ma się przyplątać jakaś kontuzja to lepiej na Euro gdzie choć parę minut zagra i na tej podstawie trafi do 2 budesligi.
[quote='szuwarek' pid='1247846' dateline='1496440999']
[quote='misiekm' pid='1247842' dateline='1496440863']
[quote='squier strat' pid='1247806' dateline='1496437308']
rzeczywiście ten Pestka ma coś w sobie
[/quote]
Wg. mnie Dypczaka
[/quote]
...a kto to taki Dypczak :huh:
[/quote]
Dybczak, spoko
Ale z tego Piasta cienkie bolki... A my jeszcze cieńsze...
Spuśćmy na to zasłonę milczenia.
[quote='Kajak' pid='1247848' dateline='1496441109']
Dypczaka nie Dypczak.
[/quote]
...znałem owszem, ale Wiesława Dybczaka
Jest jakiś wątek, w którym można sobie poklnąć soczyście, bezkarnie i do woli?
Wnioski do Prezesa.
Piątek pytany o Trabzonspor w wywiadzie powiedział pomidor,Jaro przegadał całą 1 poł. z Rasiakiem jak tylko będą dobre oferty dla Klubu to zawodnicy odejdą bo nic ich tu nie trzyma. a już na pewno nie dobra atmosfera.
Takiego meczu można było się spodziewać i nie ma co jechać szczególnie po młodych chłopakach którzy na pewno się starali ale potrafią tyle co było widać na boisku.Hubert na plus ale takie sytuacje powinien wykorzystać,Piona nieskuteczny ,obrona kabaret ,Dabro najlepszy ale on wie o co gra,Radek też nieźle ale do czasu bo potem umarł w butach.
I nie wiem czy to wina tylko samych zawodnikow.
Ostatni raport po meczowy...i całe szczęscie
http://www.ekstraklasa.org/data/stories/files/RAPORT%20CRACOVIA%20-%20PIAST%20GLIWICE.pdf
Arka nas wyprzedziła co kosztowalo 240,000 jak podał Canal + przydało by się choćby na młodzież ale my przecież mamy myliony!
[quote='Kajak' pid='1247861' dateline='1496441727']
Wnioski do Prezesa.
[/quote]
Tam, klnięcie byłoby tzw. konstruktywnym wnioskiem...
- Edytowany
Jacuś Zieliński - klask klask klask, Piotruś Polczak - klask klask klask
i tyle w temacie
- Edytowany
[quote='Jarek44' pid='1247785' dateline='1496435452']
Z tym składem w przyszłym roku lecimy!!! Młodzież na dzisiaj i na jutro, to nie jest poziom ekstraklasy.
[/quote]
z tym sprężarkowym trenerem chciałeś Kolego napisać? Tak się sprężał, ze aż się wysprężył :P
Dno i kilometry mułu. Ten mecz podsumował cały ubiegły (na szczęście) już sezon w naszym wykonianiu. Pomyśleć, że wczoraj grał wicemistrz z 4zespołem z poprzedniego sezonu... Cały czas mnie nurtuje ostatnio jedna kwestia,czy ci piłkarze są tak słabi, do tego kompletne bez jaj i ambicji, że nie mogą choćby trochę powalczyć, czy po prostu są tak żenująco słabo przygotowani (to akurat widać gołym okiem, ale pytanie czy aż tak fatalnie, że nawet nie mają siły się ruszać przez choćby pół meczu), że nie mają sił podjąć jakiejkolwiek walki na boisku i wygląda to jak wygląda.
Ale co tam. Trener zostaje, większość zawodników zostanie, przyjdą Dimuny, Cunty i inne Diega, na obozie sobie odpoczną zamiast zapier.... i się porządnie przygotować do sezonu. I tak muszę przyznać, że dawno nie byłem tak sceptycznie nastawiony jeśli idzie o nowy sezon. Mimo wszystko zawsze człowiek przed nowym sezonem łudził się, że może teraz będzie lepiej, dziś po tym co widziałem wczoraj i w ostatnich meczach złudzeń nie mam. Ten pociąg w takim składzie z Zielińskim i tymi graczami daleko nie zajedzie, pewnie we wrześniu będzie zmiana trenera, szkoda tylko że stracimy już kilka meczów. Chyba że jakimś cudem profesore sięgnie głęboko do kieszeni (przecież przez tyle okienek już nam się zebrało tyle tych milionów do wydania, że zaraz Messiego będziemy mogli kupić) i ściągnie 5-6 zawodników od razu do pierwszego składu, do tego 2zmienników na ławkę, i wtedy może jeszcze Zielińskiemu jakoś uda się coś z tego sklecić.
Powiem tak:
Zachowanie młynu i ludzi kierujący tymze dopingiem jest dla mnie totalna żenada !!
Mecz o nic a oni na sam koniec wyzywają piłkarzy , zwłaszcza że podchodzą do trubun z dziećmi !
Trzeba było wyzywać 10kolejek wcześniej jak przegrywali w skandaliczny sposób z Płockiem itp.
Zieliński wystawia juniorów a wy krzyczycie na pożegnanie sezonu że mają wypierdalać !
W klubie forwark , tabisz buc i cham 13 lat robi sobie jaja z klubu a wy na sam koniec wyzywacie piłkarzy bo jednak młyn doszedl do wniosku że piłkarze w 37kolejce się im nie chce !!! Hehhehe
Śmiać mi się chce serio bo to jest żenujące !!
Kto wam miał się starać wczoraj ? Kanach na obronie ? Czy bramkarz 4ligowy? Sezon do zapomnienia odrazu
Ale wyzywanie piłkarzy których żeście wspierali przez 36kolejek jest poprostu żałosne !!
Trzeba chociaż było im podziękować za to że drużyna od 2 lat nie przegrała derbów i chociaż na tym poziomie dała wam powód do dumy.
Osiem stron zapisanych o meczu tak żenującym że jedna w zupełności powinna wystarczyć. Nie ma w chwili obecnej nawet szkieletu drużyny ,jeśli nie zacznie się czegoś budować z głową od zaraz to lecimy z ligi po rundzie jesiennej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)