Tak czy inaczej - upadek morale zespołu jest zatrważający. Po 1-4 z przeciętną Wisłą Płock można wręcz powiedzieć, że morale sięgnęło bruku. Ba! Rynsztoka!
-
-
[27] Wisła Płock - Cracovia - 1 kwietnia 18:00
[quote='Merol' pid='1230848' dateline='1491076630']
to, że ktoś jest od urodzenia słaby, jest obecnie bez formy, ktoś też może być poza klubem swoimi myślami...to już mnie nie martwi-od dawna mozna było to zauważyć. To, że nie ma zepsołu, najbardziej zobaczyłem w sytuacji po strzeleniu gola przez Stebleckiego- ZERO, ZERO pozytywnej reakcji, cieszenia się z gola, podbiegnięcia do strzelca... jakiś absurd! Kanach jedynie podniósł ręke do góry czy cos w tym stylu, reszta zero...
[/quote]
Też mnie to zaskoczyło ale skoro większość jest myślami gdzie indziej bo się z nimi w ogóle nie rozmawia ,obojętnie czy w lewo czy w prawo to potem taki jest finał.
Apatia, mizeria, zwieszone głowy, zero walki...najbardziej irytował mnie "Pan 500 tys euro" Vestenicki
Nie cieszą się bo tą bramką tylko wk..u.rwił przeciwnika...
A mogli skromne 1-0 dowieźć do końca...;)
Nie oglądałem widowiska z wyboru i zakładam żem zdrowszy. Natomiast kompletnie nie rozumiem tego lamentu po tym akurat meczu. Nie wiem doprawdy na czym opieraliście swoją wiarę w wygraną w tym meczu..?? Poza oczywiście "wiara, nasza wiara niezachwiana ;-) Dzisiaj nie grali Malarczyk, Wołąkiewicz, Wójcicki, Budziński, Piątek, Covilo. Jakby nie patrzeć to trzon drużyny, 6 ludzi!! Przegrana była bardzo, bardzo przewidywalna. Za ten mecz trenera nie ma co winić. Forumowicz lolo po pierwszej połowie podał bodajże 5 nazwisk do zmiany. Nie podał jednak nazwisk 5 którzy winni w takim razie na placu gry być dzisiaj. Najlepiej jeszcze z uzasadnieniem.
Trenera trza było już zmienić w dwóch terminach, które już mamy za sobą. Teraz uważam, że powinien zostać jedynie pod bezwzględnym warunkiem, że drużyna stoi za nim murem i będzie za niego umierać. Jeśli drużyna go nie chce to trzeba ratować ligę i trenera wymienić. Nie wiem na kogo, pewnie na Skorżę... :(
Wiecie co by im podniosło morale? Opierdolenie z góry na dół od prezesa, zamrożenie pensji na kilka kolejek i obiecany wpierdol + zniszczenie fury w gratisie od ortalionów.
Tak by to wyglądało w Zabrzu, Chorzowie, Warszawie, Gdańsku czy nawet za miedzą
Ale nie u nas gdzie każda grupa traktuje Cracovię jak dojną krowę robiąc na niej biznesy, a 110-letnia tradycja sportowa gnije w szopie na wielickiej.
Filipiak jest idiotą jeśli chodzi o zarządzanie w sporcie, ale potrafił kupić sobie spokój trybun tak niskim kosztem że aż wstyd.
po cichu liczyłem, że na prima aprilis kopacze zrobią nam psikusa i wygrają a tu okazało się, że zrobili nam tylko psikusa
- Edytowany
Szanowni Koledzy !!!!
Dalej głaskajcie tych kopaczy po głowach, to na pewno będą lepiej grać... A nasi piłkarze niech się w końcu wezmą do roboty i zaczną zapierd...ć !!!!!!
Profesorze Filipiak !!!! Obudzi się Pan kiedyś ??? Przecież jak spadniemy do I Ligi, to stracimy ok. 10-11 milionów złotych z praw TV i reklam. Niech Pan ratuje póki jest czas tą ekstraklasę bo wstyd będzie jak nie wiem co... Niestety Pan Zieliński sobie nie poradził i trzeba jutro dokonać zmiany i zacząć się intensywniej interesować tym co robi Pana pupilek Tabisz i spółka...bo począwszy od akademii młodzieżowej po pierwszą drużynę jest dramat...
Zarządzanie klubem sportowym nie polega wyłącznie na księgowości...
[quote='Pasiak_od_1979' pid='1230867' dateline='1491077950']
Nie oglądałem widowiska z wyboru i zakładam żem zdrowszy. Natomiast kompletnie nie rozumiem tego lamentu po tym akurat meczu. Nie wiem doprawdy na czym opieraliście swoją wiarę w wygraną w tym meczu..?? Poza oczywiście "wiara, nasza wiara niezachwiana ;-) Dzisiaj nie grali Malarczyk, [b]Wołąkiewicz,[/b] Wójcicki, Budziński, Piątek, Covilo. Jakby nie patrzeć to trzon drużyny, 6 ludzi!! Przegrana była bardzo, bardzo przewidywalna. Za ten mecz trenera nie ma co winić. Forumowicz lolo po pierwszej połowie podał bodajże 5 nazwisk do zmiany. Nie podał jednak nazwisk 5 którzy winni w takim razie na placu gry być dzisiaj. Najlepiej jeszcze z uzasadnieniem.
[/quote]
Wołąkiewicz -----> Jaroszyński
Ale tak czy inaczej, 6 zawodników z podstawowej jedenastki...
[quote='tomex' pid='1230766' dateline='1491070320']
Tak na marginesie. Dziś wszystkie bramki zawalił Polakobrazylijczyk. Może poza drugą,. którą zawalił wyłącznie w oczach "arbitra"
[/quote]
Pierwszą też?
[quote='Dzeta' pid='1230895' dateline='1491079937']
[quote='Pasiak_od_1979' pid='1230867' dateline='1491077950']
Nie oglądałem widowiska z wyboru i zakładam żem zdrowszy. Natomiast kompletnie nie rozumiem tego lamentu po tym akurat meczu. Nie wiem doprawdy na czym opieraliście swoją wiarę w wygraną w tym meczu..?? Poza oczywiście "wiara, nasza wiara niezachwiana ;-) Dzisiaj nie grali Malarczyk, [b]Wołąkiewicz,[/b] Wójcicki, Budziński, Piątek, Covilo. Jakby nie patrzeć to trzon drużyny, 6 ludzi!! Przegrana była bardzo, bardzo przewidywalna. Za ten mecz trenera nie ma co winić. Forumowicz lolo po pierwszej połowie podał bodajże 5 nazwisk do zmiany. Nie podał jednak nazwisk 5 którzy winni w takim razie na placu gry być dzisiaj. Najlepiej jeszcze z uzasadnieniem.
[/quote]
Wołąkiewicz -----> Jaroszyński
Ale tak czy inaczej, 6 zawodników z podstawowej jedenastki...
[/quote]
Mógł zacząć Mihalik a nie Kanach. Vestenicki mógł grać na szpicy a Jendrisek na skrzydle. Od razu wzmacniamy przez to środek i skrzydła nie osłabiając ataku.
Wrocilem z Płocka. Glaskania po jajach skorokopow ciag dalszy.
Kto pamięta który z trenerów ekstraklasy ostatnio sam podał się do dymisji z powodu np. Słabych wyników. Który się sam oderwał od koryta samodzielnie.?
[quote='craco8878' pid='1230905' dateline='1491081059']
[/quote]
Ja też tam byłem i nie kłam bo tyle kurew co dostali po końcowym gwizdku pod klatką to chyba nawet na Reymonta nie słyszeli. A wystali i wysłuchali grzecznie.
Chujowo było ogólnie.
[quote='tcf' pid='1230920' dateline='1491082618']
[/quote]
Ja też tam byłem i nie kłam bo tyle kurew co dostali po końcowym gwizdku pod klatką to chyba nawet na Reymonta nie słyszeli. A wystali i wysłuchali grzecznie.
Chujowo było ogólnie.
[/quote]
Samolotami lecieliście?
W 3 godziny z Płocka do KRK to nawet Macierewicz by nie wyrobił.
Leszeczek a to każdy kibic Cracovii musi mieszkać w Krakowie lub okolicach?
Szczęście w nieszczęściu że naszym rywalem wczoraj Łęczna nie była która na Arce 4-2 wygrała, naszym pewnie wczoraj siódemkę by zapodali!
[quote='eredin' pid='1230898' dateline='1491080127']
[quote='tomex' pid='1230766' dateline='1491070320']
Tak na marginesie. Dziś wszystkie bramki zawalił Polakobrazylijczyk. Może poza drugą,. którą zawalił wyłącznie w oczach "arbitra"
[/quote]
Pierwszą też?
[/quote]
pierwszą ma spółkę z PP. Przyjrzyj się dokładnie
- Edytowany
[quote='leszeczek' pid='1230944' dateline='1491084347']
[quote='tcf' pid='1230920' dateline='1491082618']
[/quote]
Chujowo było ogólnie.
[/quote]
Samolotami lecieliście?
W 3 godziny z Płocka do KRK to nawet Macierewicz by nie wyrobił.
[/quote]
zgroza - Macierewicz na forum piłkarskim. :P
gdzie jest wielki strażnik moralności politycznej BastardKSC? Bądże [b]zawsze[/b] konsekwentny moderatorze
[quote='Orlean' pid='1231011' dateline='1491117331']
Szczęście w nieszczęściu że naszym rywalem wczoraj Łęczna nie była która na Arce 4-2 wygrała, naszym pewnie wczoraj siódemkę by zapodali!
[/quote]
nic straconego:
Korona - Cracovia 3:0
Śląsk - Korona 3:0
itd itp.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)