tak, podobno baner dzieci zrobia "Mihalik! Co? Motyla noga!"
-
-
Jaroslav Mihalik - witamy w Cracovii!
[quote='Slapi1988' pid='1303149' dateline='1518083055']
ps.2 jakis baner na meczu ze slaskiem powinien byc obowiazkowo ! :)
[/quote]
Janusz z Jakubem już go malują i zapewne powieszą
bo to tylko oni będą na meczu ze Śląskim
[quote='squier strat' pid='1303151' dateline='1518083313']
Janusz z Jakubem już go malują i zapewne powieszą
bo to tylko oni będą na meczu ze Śląskim
[/quote]
...I rac tez nie mozna na mecze wnosic ... tym bardziej wyrzutni rac :D
Diabeł rules! (już się cieszę na spotkanie na F3)
Misiu dokonał klasycznego samozaorania. Radomski ma nagranie.
Ciekawy jestem doniesień dotyczących prowokacji sztabu podczas obozu.
Może i talent ma i piłkę kopnąć potrafi ale w głowie siano .Wybrał najgorszy ze złych wariantów na spełnienie marzeń o grze na poziomie europejskim . "Gdyby głupota miała skrzydła ..."
Nie porównuj go do Aubameyanga, bo za niego ktoś chciał zapłacić duże pieniądze. A jakoś kolejka po Mihalika się nie usatwia.
Nie można okazać ŻADNEJ słabości. Dać mu wyraźnie do zrozumienia że nigdy go nie sprzedamy i nigdy nie zagra w pierwszej drużynie. Nie zaryzykuję 3 lat poza piłką. Będzie musiał słońcu zmięknąć przeprosić i zacząć grać.
Jeśli tego nie zrozumie to mam to gdzieś. Zniszczyć karierę
Większość piłkarzy to palanty. Omawiany przypadek jest tylko większym.Nasz w pełni półprofesjonalny Klub na pewno znajdzie jakieś rozwiązanie.
Podoba mi się określenie "w pełni półprofesjonalny klub";)
Trafia w sendno. Sam środek sedna, rzec można.
Jaroslav Mihalik - za imię Cię lubię, za charakter nienawidzę...
Probierz o Mihaliku: W dorosłej grupie zawsze są różne sytuacje. Wielu zawodników było na obozie, testosteron buzuje, są problemy większe i mniejsze. Z mojej strony jest traktowany tylko sportowo, karę za wywiad dostał i temat zamknięty.
https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa/cracovia/jaroslav-mihalik-o-grze-w-cracovii-i-januszu-filipiaku/k4try2n
Przepraszam ale ten gość to narcystyczny i.di.o.t.a. Wynocha z Cracovii.
- Edytowany
Uuuuu niedziwadki sie budza ze snu zimowego :) Calder wyspales sie porzadnie?? ;) Wiosna juz idzie na calego i to ostatki zimy??
Chyba tak bo dzis w radiu mowili ze bociany juz wracaja ;)
A na powaznie to temat jest[color=#ffcc33] GORACY[/color] od 8 dni ;) Poczytaj wczesniejsze 4-5 stron :)
Podobno była oferta za Mihalika wtedy jak go wykupiliśmy. Zwróciła by się wydana kasa + jeszcze by było kilka setek euro nadwyżki ale... ktoś w klubie stwierdził, że kwota zbyt niska i zablokował transfer. Jeśli to rzeczywiście prawda to obstawiam tylko jedną osobę ;|
Dobry tekst i fajna fotka ! :)
Nie płacz, Jarek, bo tu miejsca brak…
Saga z Mihalikiem trwa od jakiegoś czasu. Cracovia ma w swoim składzie wprawdzie młodego, perspektywicznego i być może za kilka lat wartego kilka mln € zawodnika, który niestety dla klubu i samego siebie nawet nie próbuje udawać, że gra w pasiastej koszulce sprawia mu jakąkolwiek przyjemność. Słowak marzy o grze w La Liga, nie patrząc na swój dotychczasowy „dorobek”. Na domiar wszystkiego wytacza działa w mediach w kierunku prezesa, a potem nieudolnie oskarża dziennikarza Przeglądu Sportowego o oszustwo. Czy z tej mąki da się zrobić jeszcze dobry chleb?
Jeśli Mihalik w najbliższych dniach nie pójdzie po rozum do głowy to pozostaje chyba tylko opcja: pożegnanie. A w chwili kiedy będzie szedł w siną dal, zabrzmi legendarna zwrotka:
„Żegnam Was, już wiem
Nie załatwię wszystkich pilnych spraw
Idę sam, właśnie tam, gdzie czekają mnie
Tam przyjaciół kilku mam [pewnie tych „ubzduranych”] od lat
Dla nich właśnie śpiewam, dla nich gram
Jeszcze raz żegnam Was, nie spotkamy się”
https://watch-esa.pl/2018/02/07/placz-jarek-miejsca-brak/amp/
Jak gwiazduś niechce grać to do rezerw go dopóki ktoś nie da za niego minimum 500tyś euro
Kontrakt ma jeszcze 3lata więc będzie chciał jeszcze być piłkarzem to się będzie musiał ogarnąć
Szkopuł w tym, że my nie mamy rezerw .
- Edytowany
?Rodzimy klub Jaroslava Mihalíka?? - MŠK Žilina jest szansą na rozwiązanie problemów Cracovii z niesfornym zawodnikiem. Wicelider słowackiej Fortuna Liga zabiega o wypożyczenie skrzydłowego z opcją wykupu, trwają rozmowy między klubami. Janek na twitterze
dzisiaj trenował z I grupą z uśmiechem na twarzy. Myślę, że wypożyczenie z opcją kupna będzie dobrym krokiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)