[quote='sterby' pid='1302652' dateline='1517746728']
derby, no właśnie, a co będzie musiał zrobić trener???
[/quote]
Wejść na boisko i zapierdalać???
Chyba nie.
-
-
Jaroslav Mihalik - witamy w Cracovii!
[quote='sterby' pid='1302642' dateline='1517743662']
Wiedział, że ma zostać sprzedany dalej.
[/quote]
Ale jak przychodził do Cracovii, to zapewne tego nie wiedział, tylko zakładał...
Nie ważne co zakładał. Gdyby rozsądnie myślał, to wypruwałby z siebie żyły, by jakiś lepszy klub się nim zainteresował.
Jeszcze raz bo nie dociera. On nie przyszedł do nas przed tym sezonem. To czy będzie chciał tu grać czy nie nie było jego decyzja tego lata. Nie miał na to ŻADNEGO wpływu.
Tą decyzję podjął pół roku wcześniej. Zgodził się na wtedy na warunki. Nie musiał NIKT nawet z nim rozmawiać. Probierz chciał być miły i napisał smsa. Filipiak chciał być elegenacki i zgodził się na spotkanie.
Noc takiego nikt z nich jednak nie musiał robić. Tabisz mógł wysłać jednego faxa Janusz wcisnąć enter na przelewie i dobranoc. Co nas obchodzi zdanie Mihalika??
Pytaliśmy go o nie rok temu. Powiedział tak chcę tu przyjść a jeśli będę na tyle dobry i się Wam spodobam to będę bardzo zainteresowany grą u Was na stałe. Tyle w temacie
No to mamy dobry kawał na dobranoc albo "beszczelne" kłamstwo:
"Powiedział tak chcę tu przyjść a jeśli będę na tyle dobry i się Wam spodobam to będę bardzo zainteresowany grą u Was na stałe" :) :) :)
Dziś Probierz powiedział, że niektórzy zawodnicy zrobili na zgrupowaniu krok w tył... Ciekawe o kim to było :D:D:D
Myślę że post Santo ucina wszelkie dalsze spekulacje. Akceptując kontrakt, zdawał sobie sprawę, a jeśli nie to powinien i to jego wina, że może grać piach i może nie być na niego chętnych. Zaakceptował, podpisał, grał piach, a teraz jeszcze ten wywiad. Może jeszcze się odkupić dobrą grą i zostawianiem serducha na boisku. W przeciwnym razie klub kokosa albo milion ojro i żegnam bez żalu.
Człowiek to bardzo skomplikowane stworzenie. A w dodatku każdy jest inny.
[quote='piotrek67' pid='1302706' dateline='1517780183']
No to mamy dobry kawał na dobranoc albo "beszczelne" kłamstwo:
"Powiedział tak chcę tu przyjść a jeśli będę na tyle dobry i się Wam spodobam to będę bardzo zainteresowany grą u Was na stałe" :) :) :)
[/quote]
Parafrazowalem w ten sposób podpis pod umowa o wypożyczenie z opcją pierwokupu który Mihalik złożył. Był świadom co podpisuje. Jak nie chciał tu grać a wszystko wskazywało na to że się nie sprawdził u nas to mógł sabotować swoje euro, mając z tyłu głowy że "muszę zagrać kompletny piach a najlepiej to się skompromitować żeby przypadkiem ta śmieszna Cracovia nie miała zamiaru mnie kupowqc"
To że był głupi myśląc że będzie grał super i ofertę złoży Real Madryt ciągle nie oznaczało że nie możemy Realowi pokazać fucka i powiedzieć sorry Zizou ale my mamy klauzulę i bardzo potrzebujemy tego zawodnika w walce o utrzymanie w Polskiej ekstraklasie
pies również
Wystarczyłoby żeby zamiast strzelać focha, po tym jak go wykupiliśmy, przyłożył się w poprzedniej rundzie tak jak to zrobił na młodzieżówce i w tym momencie byśmy o nim pisali w temacie Dalsze losy... Ale jak chłop jest głupi to spędzi tutaj resztę kontraktu.
Santo: nie o utrzymanie, tylko o mistrzostwo Polski :cool:
A w sprawie tego, co on sobie myślał - pewnie było tak: "mają już jednego zakalca, nie będą więcej ryzykować z furą pieniędzy, zwłaszcza że prezes skąpy i po sprawie z Vestenickim dotąd trzyma się za wątrobę. Więc jak błysnę na Euro, pozbędą się mnie z ulgą".
Teraz Probierz zafrasowany, bo niby jaki ma być, a profesor musi wytrzymać i udawać, że klub kokosa to nic specjalnego i że on to właściwie, tak naprawdę, bardzo lubi, bo go stać.
Bohater wątku na instagram wrzucił coś takiego:
[url=https://naforum.zapodaj.net/a99bb8346ea7.jpg.html][img]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a99bb8346ea7.jpg[/img][/url]
Jego menadżerowie są jednak jeszcze bardziej niedorobieni. Brawo Ty.
Dziennikarze PS i janekx89 na tt piszą że słyszeli nagranie z tych rozmów i jutro mają się przejechać po słowackim kłamczuszku w przeglądzie.
[quote='3lvis' pid='1302958' dateline='1517950789']
Dziennikarze PS i janekx89 na tt piszą że słyszeli nagranie z tych rozmów i jutro mają się przejechać po słowackim kłamczuszku w przeglądzie.
[/quote]
Tylko tak to jest jak Polak po polsku a Słowak po słowacku... Poszukali naszego Jarka.....
[quote='3lvis' pid='1302958' dateline='1517950789']
[/quote]
Podlinkujesz? Nie widzę nigdzie, nie mogę znaleźć.
https://twitter.com/janekx89/status/960972604302659584?ref_src=twcamp%5Ecopy%7Ctwsrc%5Eandroid%7Ctwgr%5Ecopy%7Ctwcon%5E7090%7Ctwterm%5E2
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Okienko w Czechach trwa do 22.02. Myślicie, że jeszcze można go reklamować?
[quote='pantenorek' pid='1302963' dateline='1517954925']
Okienko w Czechach trwa do 22.02. Myślicie, że jeszcze można go reklamować?
[/quote]
Sugerujesz rękojmię :D ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)