Brakuje mu walki i zaangażowania. Jeśli trener nie będzie zmuszony nim grać na siłę to będzie miał ciężko załapać się do 11.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
-
Jaroslav Mihalik - witamy w Cracovii!
Trzeba będzie nim czasem zagrać - może mu wyjdą z 1-2 mecze i się go komuś opchnie! ;]
- Edytowany
Ja odnoszę wrażenie, że on wygląda fatalnie pod względem kondycyjno- motorycznym, w każdym razie tak mi się wydawało oglądając drugą połowę meczu ze Stalą.
Dogadal sie z Rakelsem o slaby wystep zeby ten mogł sie przypomniec kibicom. Od nastepnego meczu wszystko wraca do normy i razem biją sie o miano najlepszego na boisku. Pewne info :D
W meczu ze Stalą był jedynym piłkarzem którego Probierz musiał dyscyplinować, popędzać żeby się wracał, a sam Mihalik jakby z kulą u nogi....
Trudno to oceniać po tygodniu ćwiczeń na siłowni. Z Sosnowcem czy Puszczą było ok. Ale nie można mu odmówić umiejętności. Skoro u Probierza nawet Piątek przestał machać rękami i zaczął strzelać bramki to i Mihalik da radę.
Miarodajne będą mecze sparringowe rozgrywane na obozie , po ciężkich treningach siłowych . Może ten ciężar z Jarka wreszcie zejdzie i Jarek zacznie grać "na świeżości".
Jedyna nadzieja w tym, że dobra forma Rakelsa wywoła w nim sportową złość i będzie chciał pokazać na swoim skrzydle że nie jest gorszy.
[quote='Rock' pid='1300960' dateline='1516709096']
Jedyna nadzieja w tym, że dobra forma Rakelsa wywoła w nim sportową złość i będzie chciał pokazać na swoim skrzydle że nie jest gorszy.
[/quote]
Na pewno... :D :D :D :D :D
[quote='eredin' pid='1300919' dateline='1516698754']
Skoro u Probierza nawet Piątek przestał machać rękami i zaczął strzelać bramki to i Mihalik da radę.
[/quote]
Łatwiej przestać machać rękami niż zacząć zapierdalać.
[quote='leszeczek' pid='1300965' dateline='1516709983']
[quote='eredin' pid='1300919' dateline='1516698754']
Skoro u Probierza nawet Piątek przestał machać rękami i zaczął strzelać bramki to i Mihalik da radę.
[/quote]
Łatwiej przestać machać rękami niż zacząć *****.
[/quote]
Piątek zaczął.
Piątek zapierdalał i macha rękami równocześnie. ;)
[quote='leszeczek' pid='1300985' dateline='1516716044']
Piątek ***** i macha rękami równocześnie. ;)
[/quote]
Od niedawna. Kiedyś głownie machał - w tym upatruję nadziei dla Mihalika
O.K.
Teraz jest moda na optymizm;)
Przyznam się, że co do Mihalika już jakiś czas temu pozbyłem się złudzeń. Ale obym się mylił dla dobra Cracovii.
[quote='zerox1906' pid='1300843' dateline='1516636990']
Ja odnoszę wrażenie, że on wygląda fatalnie pod względem kondycyjno- motorycznym, w każdym razie tak mi się wydawało oglądając drugą połowę meczu ze Stalą.
[/quote]
Powiedzmy, że na tym etapie nie ma problemu. Do początku ligi jest 3 tygodnie - można w tym czasie znacznie poprawić motorykę i zrzucić 2-3 kilo nadwagi (jeśli jest).
Ja probuje zrozumiec jego postawe i podejscie, bo jakby mial troche oleju w glowie i zdal sobie sprawe,ze chwilowo ugrzazl w sredniaku slabej ligi, to powinien w koncu skonczyc focha i dla wlasnego dobra zaczac zaiwaniac, a on w tym sparingu ze Stala wygladal jakby odbebnial mecz. Z Puszcza rzeczywiscie gral duzo lepiej, szarpal po skrzydle, chociaz nawet ze Stala mial przeblyski. Jedyne co mi przychodzi do glowy, to nadzieja,ze podszedl do treningow powaznie i po tych kilku jednostkach poczul sie lekko przymulony fizycznie, bo watpie,zeby u nas stosowano tak dalece dostosowane, indywidualne podejscie do zawodnikow, a on wyglada na typ szybkosciowca, wiec moglo go troche przymulic. Na prawdziwa ocene przyjdzie czas w meczach ligowych i ludze sie jeszcze,ze chlop sie pozbiera i bedzie robil roznice, bo mozliwosci ku temu posiada. Jesli jednak wylozy lage na porzadne granie, to znaczy ze ma naprawde nierowno pod kopula. Oby tak sie nie stalo, bo to bylby chyba najwiekszy niewypal transferowy po Wasiluku, Karwanie i temu podobnych.
Przecież cel na Mihalika jest prosty - trzeba go jakimś cudem wypromować w tych kilkunastu spotkaniach jakie nam jeszcze zostały o sprzedać pierwszemu lepszemu frajerowi za minimum 800k euro.
7 dni później
Jutro w przeglądzie o zniechęconym przez profesora Mihaliku - https://twitter.com/KubaRadomski/status/958795012493410305
[quote='Nomi86' pid='1302170' dateline='1517432407']
Jutro w przeglądzie o zniechęconym przez profesora Mihaliku - https://twitter.com/KubaRadomski/status/958795012493410305
[/quote]
oho, to pewnie będzie początek jego końca - obstawiam, że po takiej gadce, dłużej niż do lipca to nie zagrzeje ławy, nawet jakby prezes miał nie odzyskać tych 800 tys euro
'Filipiak trochę zniechęcił mnie do grania w piłkę" - mamy więc coś wspólnego, mnie też Filipiak z Tabiszem zniechęcili do kilku rzeczy ale nie trochę a bardzo ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)